Sveikutes!
Aster - stiprybes ir grazaus tau susitikimo su lelyte!!
QUOTE(exDaiva @ 2013 03 24, 17:20)
Terze, del to tinimo - tau butinai reiketu pasidaryti baltymo slapime tyrima, paziurek ar nepakiles spaudimas ar suvartojamu skysciu kiekis smarkiai skiriasi nuo slapimo kiekio. Neatideliok.
Aciu!
QUOTE(juroszuvedra @ 2013 03 24, 17:32)
Terze,o sutinusios kojos per visa ilgi,ar tik blauzda su kulksnimi? Nes man per pirma nestuma buvo ne per visa ilgi,tai gydytoja sake,kad blogai,kai sutine per visa ilgi.
Kol kas tik peda su kulksnimi... Bet cia jauciu-kol kas... Ir rankos...
QUOTE(Aster @ 2013 03 24, 20:44)
Dėl kojų tinimo, jog gali tinti ir žiemą. Reikėtų žiūrėti, ar šlapiniesi tiek pat, kaip visada. Ar tikrai išgeri virš 2l skysčių. Ir, žinoma, tą baltymo tyrimą pasidaryti. Iš kitos pusės, kartais

tiesiog tinsta į nėštumo pabaigą. O kai pas tave DU mažuliai, tai gal kažką paspaudžia ir štai tau tinimai...
Dėl priešpienio. O kam tau gaudyti tuos priešpienio lašus? Juk viskas bus gerai, tavo mažuliai gims stiprūs, sveiki ir patys galės gaudyti tą priešpienį

Ir bent jau pas mane tas priešpienis buvo tokio tirštumo kaip koks medus ar kondensuotas pienas, todėl iš pradžių jis tikrai savaime nebėgo, reikėjo labai stengtis, kad nusitraukčiau (R iš pradžių pats nekvėpavo, tai man pirmas paras reikėjo rankomis nusitraukinėti) nors keletą mililitrų. Bet labai kantriai sėdėjau, maigiau, kažkur po valandą užtrukdavau, kol kažką išmaigydavau, bet užtat net ir po CP pienuko atsirado jau gal trečioj paroje ir tada jau su fontaniukais varydavo

Tada iš viso nusiimdavau liemenuką, aš traukdavau MP iš vienos krūties, o MB laikydavo taurelę prie kitos ir gaudydavo tuos fontanus
Aciu tau! Dabar del priespienio zymiai aiskiau
QUOTE(Beta1 @ 2013 03 24, 23:06)
Terze, as balandzio pradzioj einu i zindymo kursus, gal ir tu nori ?
Beta - jau as praeita savaite galvojau, kad siulysiuos tau i kompanija... O - bet - taciau zinai, mano sveikata neleis man isbuti... Dar gavojau, tie baubau iki balandzio issilakstys, bet kad pilvukas jau tooks didelis, kad susivelinau as...
Bet aciu uz kvietima
QUOTE(zirza @ 2013 03 25, 12:16)
kad jau ilindau, Terze, parasysiu tau, kad su tom tinstanciom kojom stebek reikala. as pati du nesiojau, tai nuo kokios 30 savaites labai pradejau tinti: nuo koju i virsu. gale nestumo kojos buvo visiskos kalades, i batus nebeikisau, paspaudus likdavo duobe, kaip kempineje.. sutino man viskas: pilvas, nugara.. taip, kaupiasi skysciai - man dar prisidejo padidintas kraujospudis, pagauseje baltymai slapime, nustate preeklampsija. nieko labai baisaus pradzioje, tiesiog ziaurus nepatogumas ir butinas atidus stebejimas (kraujo spaudimo, baltymu slapime). negasdinu, tiesiog sita bukle gan dazna daugiavaisiams nestumams
Aciu Zirzia

Kaip Jus patys gyvenat? Kaip tavo pupuliai?
Man gyd. siandien pasake del tinimo, kad man truksta reiskias baltymo, valgyti labiau baltymini maista, kad du leliai, jiem neuztenka ir as galvoju, gal del to jie atsilieka stebint echo?
Kad lasino magni, tai dar organizmas laikesi, nustojo lasinti ir prasidejo...
Tiesa, vakar pamaciau, kad mano pilvukas pradeda trukineti... Na, ka padarysi, as is vis stebiuosi, kaip jis toks didziulis uzaugo..