Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavavariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(vilte-kns @ 2013 03 25, 23:56)
*betut man tavo nestums bega kosminiu greiciu,tau ne?
atrodo katik tik suzinojau kad tu laukies ,o tau jau 24 sav.nerealiai daug thumbup.gif

**mergaites o jus turi susikurusios foto albuma ?

* zinok nea biggrin.gif Man jis visai ne kosminiu greiciu, greiciau jau atvirksciai.As is vis, dabar jauciuosi kaip nescia kokius tris metus is eiles biggrin.gif Nes atrodo, ka tik buvo vienas nestumas, paskui is karto vel kitas.Tas tarpas toks visai mazytis tarp ju.Nes kai gime L tai pirmi 3 menesiai tokie kosmose praejo, po tu 3 men. pradejau kelt galva po truputi ir vel nescia.Uztat man labai ilgai viskas eina.Kaip tavo pykinimai ri visi kiti blogumai ? geriau gal jautiesi ? Kaip sekas namie tvarkytis su mazuoju paciai ?

** cia mes gyvai meetinames.Tik va, pagrindines dalyves jau pagimde, tai paskutini akrt buvom susibege tik trise: as, Terze ir Aster.Bet tai kaip sauniai pasibuvom..... ax.gif Tu is Vln ar Kauno ? nebepamenu.....

QUOTE(sniege555 @ 2013 03 26, 10:46)
wub.gif  wub.gif  wub.gif

Labas rytas  4u.gif
Kažin, kaip Aster?  bigsmile.gif

Aha, man irgi idomu rolleyes.gif Tikriausiai jau jeigu dar nesupuoja, tai bent jau susitiko su savo burbuliuku wub.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif

As sian jau po TA, tai viskas gerai thumbup.gif MUSU DIDZIOJI DIENA BALANDZIO 3 D wub.gif nebent lelyte sumaisys visas kortas, pasibelsdama anksciau smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kol maziukas naujagimiu skyriuje, prisiduodu, kad si ryta po ramios ir puikios CP gime mano zuikis. Del GD didesnis, tai gydytojai teko pavargti, kol istrauke tongue.gif

Leliukas 4170 g. Jam sunkoka adaptacija, todel as maciau tik keleta sekundziu. Bet Mb jau pridare nuotrauku. Tikras grozis wub.gif

As jauciuosi puikiai bigsmile.gif

Linkejimai visoms nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2013 03 26, 09:52)
Sveikos 4u.gif

Kol maziukas naujagimiu skyriuje, prisiduodu, kad si ryta po ramios ir puikios CP gime mano zuikis. Del GD didesnis, tai gydytojai teko pavargti, kol istrauke  tongue.gif

Leliukas 4170 g. Jam sunkoka adaptacija, todel as maciau tik keleta sekundziu. Bet Mb jau pridare nuotrauku. Tikras grozis  wub.gif 

As jauciuosi puikiai  bigsmile.gif

Linkejimai visoms  nestuke.gif  wub.gif

Sveikinimai Dideliausi wub.gif wub.gif wub.gif
Linkim greiciau atsigauti po CP ir maloniu akimirku auginant savo pupuliuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2013 03 26, 12:52)
Sveikos 4u.gif

Kol maziukas naujagimiu skyriuje, prisiduodu, kad si ryta po ramios ir puikios CP gime mano zuikis. Del GD didesnis, tai gydytojai teko pavargti, kol istrauke  tongue.gif

Leliukas 4170 g. Jam sunkoka adaptacija, todel as maciau tik keleta sekundziu. Bet Mb jau pridare nuotrauku. Tikras grozis  wub.gif 

Sveikinu 4u.gif 4u.gif Aukit didučiai ir sveikučiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2013 03 26, 11:52)

didziausi sveikinimai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2013 03 26, 13:52)
Sveikos 4u.gif

Dideliausi sveikinimai susitikus su suneliu!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
is kauno betut
bloga labai,ypac vakarais,diena kaip ir nieko ,tik jegu nera,o vakaras ateina ir prasideda grazumai doh.gif
pasiemiau ,kad padetu pusesere,jai dabar atostogos i mokykla nereikia, dar tik astuntoke,bet vistiek labai pagelbsti su O,panesioja ji,pazaidzia su juo,as pasidarau kazka per ta laika
pradejau ieskoti per pazystamus aukles,kad ateitu kas antra diena man pagelbeti,tikiuos kazka gero rasiu,nes duoti vaiko bet kam nenoriu,turiu tikrai pasitiketi
mb mano sestadieni jau grizta tai laukiu nesulaukiu,kai gris miegosiu 3 dienas ir 3 naktis ir nebus galima manes zadinti ir judinti,tures O rupintis pats lotuliukas.gif
beta o kaip pas tave aukle dirba,kokiu grafiku,as neinau ar sakyt kad kas antra ar kiekviena diena,moketi tikriausiai uz valandas reikes,ar kaip tu darai,visiskai zalia as su tom auklem:D
gerai butu kad nereiketu aukles,bet kai nescia esu neisiversiu be pagalbos verysad.gif
einu ketvirtadieni i TA taip laukiu panatyt
o taip noriu suzinot berniukas ar mergyte ,bet dar reiks kokius 2 menesius manau palaukti,nors jai 14 sav darysiu ta prica tai gal matytus jau?

irute jau greitai supuosi savo antra mergyte,as kazkaip nesupantu kaip reiks priprasti ,apsiprasti su tuo ,kad O bus nebe vienas ,kazkaip nesitiuki dar wub.gif

aster sveikinimai susitikus su suneliu,aukit sveiki ir dideli,man net virpuliukas perejo prisiminus savo susitikima su O
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 26 kovo 2013 - 13:01
QUOTE(irute1984 @ 2013 03 26, 08:57)
Sveikos nestuke.gif

As sian jau po TA, tai viskas gerai thumbup.gif MUSU DIDZIOJI DIENA BALANDZIO 3 D wub.gif nebent lelyte sumaisys visas kortas, pasibelsdama anksciau smile.gif

siaip sarasiuke mano 5d.raso-bet pagal paskutini skana sake balandzio3d. musu diena ...tad sedim abi ant tos pacios dienos-tik kad tu 100%ta diena susitiksi su savo lelyte....o va mano neaaisku-maniskis sako si treciadieni kaip jis grys po darbo vaziuosim jau(ale tipo taresi su mazyle)nes jis jau pasiemes atostogu...o as noriu grazios datos31d.03.13 blush2.gif bet tik ne pirmo kaip liniuote rodo doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nuosirdziausis sveikiniami sulaukus savo stebuklelio! Svarbiausia aukit dideli ir stiprus clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2013 03 26, 10:52)
Sveikos 4u.gif

wow kokie jus drutuciai....sveikinimai didziausi bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti