QUOTE(sniege555 @ 2013 03 27, 13:28)
KLausau, šnd pradedu žygius per kaimynes, duosiu užklausas
Nereikia bijoti aukles, gi nepaliksi vaiku vos tik ja pasisamdzius

Busi salia pati ir matysi apie ka tas zmogus yra.As radau per SM skelbimus, net nesivarginau eiti pas kaimynkas ar dar kur nors.Net ir ten gali tokiu egzemplioriu prisirink, kad nezinosi paskui nei ka daryt nei kur paciai begt
Ir patarciau nesieiskoti kokios bobules, arba pensininkes ar kitokios pagyvenusios moteriskes.Visos kazkodel ju nori, bet nepagalvoja, kad jom buna arba aukstas spaudimas arba sanarius skauda ar siaip jos pavargsta greitai.O tai reiskia, kad jos nespes paskui tuos vaikus.Pas jas visai kita energija yra, t.y. jos nera, ir man tuomet tikrai butu gaila palikti vaika auklei, kuri yra nepajegianti reikalui esant greit subegiot iki antro auksto kazko paimt arba nubegt pas atsibudusi verkianti vaika.Be to, jos likusios vienos vengia zaisti zaidimus, uzsiimineti su jais, nes velgi, nera sveikatos.Nu zodziu as uz jaunima

Ne zalia jaunimeli, -niolikos metu, bet ir ne isejusias i pensija.Tai cia mano patirtis tokia

Ir beje, man vienodai piesia, kokie kaimynai ka galvoja tuo kausimu, kad as turiu aukle ar namu tvarkytoja.Nesileidziu iki tokiu davatku lygio, o jeigu as kazkam nepatinku, tai jau nebe mano problema
Terze, laikykis, brangioji, viskas labai laikina, kad ir kaip neimanoma dabar atrodo.....Kazkas protingas pasake:....ir visa tai praeis....

Taigi tvirtybes, stiprybes ir pirmyn