Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavavariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(pliuske @ 2013 03 27, 12:57)
mergytes, pasiskambinau gydytojai, tai sake iki 16 sav naudoti. O as tik viena crinono beturiu, nes galvojau iki 12 sav reikes naudoti  doh.gif Gal kas turi Crinono ir galetu issiusti kuo greiciau?  help.gif

as turiu, tik kazkur 9 vnt. tiksliai nepamenu, reiketu pasitikslinti...
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 03 27, 11:38)
Tai tu tada visai kaip as  mirksiukas.gif

as savo laimingaja gydymo shema pasitobulinau pati, pvz Gyd liepe leistis gonali nuo 5 CD 75. O as leidausi nuo 3 cd 75 2 dienas ir likusias 112.5  ax.gif  Ko pasekoje uzaugo po viena puiku foli kiekvienoje is kiausidziu, O diena buvo 14 CD ir uzkibo mano grazuole dukryte  wub.gif

Nesakiau net savo gyd  blush2.gif  zinau kad taip negalma, rizikavau hiperstimuliacija bet kaip sakant kas nerizikuoja, negauna ir sampano  biggrin.gif
Skaiciau daug straipsniu, apie stimuliacijas, uzsienio forumus ir t.t. tai tas leido man pasijusti teisiai ir ramiai  cool.gif

Tai thumbup.gif kad ne aš viena tokia. Schemas aš irgi tobulinau pati blush2.gif Šitą paskutinę irgi blush2.gif

QUOTE(Terze @ 2013 03 27, 11:45)
Merginos, einu is proto.... Sedziu ir negaliu vaistuku susileisti... Pilvas matyt labai issitempes, skauda labai, kai duriu -  negaliu isidurti...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Jau su kiekviena diena sunkiau darosi susileisti, bet kad sitaip..... Kuria diena iduriau, praduriau kazkokia kraujagysle, svirkste kraujo atsirado, meciau lauk.. su kitu irgi tada pasikankinau.... Darausi kazkokia neigali  verysad.gif

Na laikykis dar truputį, jau taip nebedaug liko 4u.gif Gal kas galėtų tau suleisti? Gal taip lengviau būtų?
Atsakyti
Terze, laikykis su savo pilviuku 4u.gif
Pliuske, šaunuolė, kad pasitarei su gyd. 4u.gif

QUOTE(egk @ 2013 03 27, 12:20)
sniege, aš tai labai patarčiau tau susirasti auklę iš anksto, o ne kai jau reikės palikti.

KLausau, šnd pradedu žygius per kaimynes, duosiu užklausas pioneers.gif

QUOTE(Eufforija @ 2013 03 27, 13:43)
Sakykit, gal kuriai nestumo metu buvo bakterine vaginoze? ar lengvai jos atsikratete? kaip ji kenkia nestumui?

Aš grybą įsigijau prieš tampant nestuke.gif , o va kelios dienos pradėjo jis rodyt savo bjaurybes doh.gif Skambinau gyd., sakė naudot Lomexin.
O kuo tau pasireiškia ta bakterine vaginoze?
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 03 27, 13:28)
Terze, laikykis su savo pilviuku  4u.gif
Pliuske, šaunuolė, kad pasitarei su gyd.  4u.gif
Aš grybą įsigijau prieš tampant  nestuke.gif , o va kelios dienos pradėjo jis rodyt savo bjaurybes  doh.gif Skambinau gyd., sakė naudot Lomexin.
O kuo tau pasireiškia ta bakterine vaginoze?

Jauciu paprasta neziejima, dariausi tepineli ir ten daktaras lyg ir pamate vaginoze ( pasake, kad panasu i ja) , bet kiti vaginozes pozymiai dar neatsirado, bet ir tas neziejimas... tai yra tai nera g.gif sake palaukt iki sekancio vizito ( iki balandzio 30) blink.gif nebent pasijausciau blogiau tada pas ji ateiti. Tiesa, dar naudojau zvakutes ( neatsimenu pavadinimo), bet kad man pageretu zenkliai tai nepajutau, kaip ir buvo, taip ir yra - dingstantys ir atsirandantys neziejimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 03 27, 13:28)

Nereikia bijoti aukles, gi nepaliksi vaiku vos tik ja pasisamdzius mirksiukas.gif Busi salia pati ir matysi apie ka tas zmogus yra.As radau per SM skelbimus, net nesivarginau eiti pas kaimynkas ar dar kur nors.Net ir ten gali tokiu egzemplioriu prisirink, kad nezinosi paskui nei ka daryt nei kur paciai begt biggrin.gif
Ir patarciau nesieiskoti kokios bobules, arba pensininkes ar kitokios pagyvenusios moteriskes.Visos kazkodel ju nori, bet nepagalvoja, kad jom buna arba aukstas spaudimas arba sanarius skauda ar siaip jos pavargsta greitai.O tai reiskia, kad jos nespes paskui tuos vaikus.Pas jas visai kita energija yra, t.y. jos nera, ir man tuomet tikrai butu gaila palikti vaika auklei, kuri yra nepajegianti reikalui esant greit subegiot iki antro auksto kazko paimt arba nubegt pas atsibudusi verkianti vaika.Be to, jos likusios vienos vengia zaisti zaidimus, uzsiimineti su jais, nes velgi, nera sveikatos.Nu zodziu as uz jaunima thumbup.gif Ne zalia jaunimeli, -niolikos metu, bet ir ne isejusias i pensija.Tai cia mano patirtis tokia ax.gif Ir beje, man vienodai piesia, kokie kaimynai ka galvoja tuo kausimu, kad as turiu aukle ar namu tvarkytoja.Nesileidziu iki tokiu davatku lygio, o jeigu as kazkam nepatinku, tai jau nebe mano problema tongue.gif

Terze, laikykis, brangioji, viskas labai laikina, kad ir kaip neimanoma dabar atrodo.....Kazkas protingas pasake:....ir visa tai praeis.... biggrin.gif Taigi tvirtybes, stiprybes ir pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 27 kovo 2013 - 12:37
Niezejimas gali buti del hormoniniu pokyciu, del kraujotakos pasikeitimo, jei nera isskyru, tai tikrai gal ir tos vaginozes nera, nors ji dazna nestukiu palydove.
Atsakyti
Oi, paskaiciau apie jusu pagalba namuose, ir tiek uzpavydejau. lotuliukas.gif blush2.gif Turejom ir mes pagalba namuose, kai gyvenom Angijoj.Bet, deja, dabar naujoj salyje kazkaip sunku susirasti. O ir kainos cia kandziojasi. Viena valanda namu tvarkytojos laiko kainuoja ~70 - 85 litai. Kai Anglijoje buvo ~28-35 litai uz valanda.

Buvau susiradus agentura kazkokia, bet atejusios moteriskes labai atmestinai viska padare, tai daugiau ju nebekvieciau. Ieskosiu vel.Nes tikrai reiks pagalbos, kai antras atkeliaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelle*: 27 kovo 2013 - 12:39
Beta, sutinku su viskuom drinks_cheers.gif Per tiek laiko aš jau prisimąsčiau apie visus variantus. Aišku, babiko nenoriu. Juolab, neturi sveikatos, o ir reakcija ne ta, pvz., jei užspringtų , neduok D... Man net baisu pagalvoti, jei mano išdykėlė nugvelbtų jos tuos vaistus nuo aukšto spaudimo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 03 27, 10:45)
Crinona man liepe nutraukti nuo 12sav., argumentai jau cia buvo issakyti, bet as kisausi zymiai ilgiau....

Merginos, einu is proto.... Sedziu ir negaliu vaistuku susileisti... Pilvas matyt labai issitempes, skauda labai, kai duriu -  negaliu isidurti...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Jau su kiekviena diena sunkiau darosi susileisti, bet kad sitaip..... Kuria diena iduriau, praduriau kazkokia kraujagysle, svirkste kraujo atsirado, meciau lauk.. su kitu irgi tada pasikankinau.... Darausi kazkokia neigali  verysad.gif

na laikykis,jau nebedaug liko,dar pakentek su tai vaistukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2013 03 26, 09:57)
As sian jau po TA, tai viskas gerai thumbup.gif MUSU DIDZIOJI DIENA BALANDZIO 3 D wub.gif nebent lelyte sumaisys visas kortas, pasibelsdama anksciau smile.gif

Kaip fainiai,nedaug liko laukti wub.gif

QUOTE(Aster @ 2013 03 26, 11:52)
Kol maziukas naujagimiu skyriuje, prisiduodu, kad si ryta po ramios ir puikios CP gime mano zuikis.

Sveikinimai sulaukus sunelio wub.gif

QUOTE(pliuske @ 2013 03 26, 18:03)
Buvau darytis genetinio tyrimo. Su kleckiukais viskas gerai, kaip supratau viskas normos ribose.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 03 27, 11:45)
Crinona man liepe nutraukti nuo 12sav., argumentai jau cia buvo issakyti, bet as kisausi zymiai ilgiau....

Sveikutes visos 4u.gif Sveikinimai naujom mamytem 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Terze pabandyk leistis prie sonkauliu,arba kur lemuo buvo i nugara daugiau ten nesuimi lasinuku g.gif tu cia apie clexane ane rolleyes.gif ,tai as va taip leisdavausi,nebutinai i pilvuka ties bamba bigsmile.gif
Gal kam reikia clexane 0,4 dar turiu 10vn dezute ,atiduociau pigiau
Atsakyti
QUOTE(late @ 2013 03 27, 15:24)
arba kur lemuo buvo

lotuliukas.gif Taip juokingai nuskambejo lotuliukas.gif Bet labai teisingai, as irgi ten leisdavausi arba paciam virsuj, man gaudavo skrandzio srity, nes ten minksciausia budavo.Kaip tu laikais ? Gal jau gimtadieni zinot ? bigsmile.gif

Sniege, joa, sunku butu su babiku ir mazu judriu vaiku aplink biggrin.gif Bet as tavo vietoj tikrai neatideliociau.Juk jeigu kartais rastum ir dabar auklyte, kas, kad dar nepagimdei, bet nestumas persirito i antra puse, o tu dar su dviem.....tau jau ir siaip reiketu pagalbos, o dar ir apsiprast vienai su kita reiketu.
Atsakyti