[quote=Aster,2013 03 26, 11:52]
Sveikos
Kol maziukas naujagimiu skyriuje, prisiduodu, kad si ryta po ramios ir puikios CP gime mano zuikis. Del GD didesnis, tai gydytojai teko pavargti, kol istrauke
Leliukas 4170 g. Jam sunkoka adaptacija, todel as maciau tik keleta sekundziu. Bet Mb jau pridare nuotrauku. Tikras grozis
As jauciuosi puikiai
Linkejimai visoms
[/quote]
Sveikinu sulaukus sunaitelio

Saunuole tikra esi, kad taip ramiai atlaikei CP

Stiprybes jums su maziuku, lengvo atsigavimo
[quote=Beta1,2013 03 27, 12:36]
Nu zodziu as uz jaunima

Ne zalia jaunimeli, -niolikos metu, bet ir ne isejusias i pensija.Tai cia mano patirtis tokia

Ir beje, man vienodai piesia, kokie kaimynai ka galvoja tuo kausimu, kad as turiu aukle ar namu tvarkytoja.Nesileidziu iki tokiu davatku lygio, o jeigu as kazkam nepatinku, tai jau nebe mano problema
[quote=Beta1,2013 03 27, 15:12]
late, nezinau ka paselis rodo, penktadieni priduosiu tiktai, nes reikejo laukt savaites kol praeis po antibu.Ir turiu pasakyti, si karta lauksiu atsakymu su didziuliu nerimu.Neisivaizduoju ka tada su manim darytu, jeigu ji vis tiek neisnykus
[/quote]
Reikia tiketi, kad jau nebebus tos zarazos

Sveikateles tau
Papildyta:
Terze, laikykis

kaip gaila man taves, kai kenti tuos durius i pilvuka

Tai tau skyre leidziamus vaistus nuo susitraukinejimu... Nezinojau...

Pagulinek daugiau, bus ramiau pilveliui. Nors isivaizduoju, kaip jau klubai, sonai ir visi kiti galai skauda. As dar magni vis ikalu, kad ne taip vargintu klubu skausmai. Na, istempsi, pakentek dar truputi, laikau kumstukus
O as vakar vis delto uzsisakiau ta nesciosios miegojimo-maitinimo pagalve

Susigundziau, nors pries tai sakiau, kad tikrai nepirksiu

Jeigu jau negaliu pasimegauti nestumu vaiksciodama lauke, ar lankydama svecius, tai bent jau nutariau megautis lovoje su visais patogumais
Papildyta:
QUOTE(irute1984 @ 2013 03 26, 09:57)
Sveikos
As sian jau po TA, tai viskas gerai

MUSU DIDZIOJI DIENA BALANDZIO 3 D

nebent lelyte sumaisys visas kortas, pasibelsdama anksciau
Jau visai cia pat jusu didzioji diena

O mane kaip tik 3d. isleidzia i dekreta