Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavavariniai nėštukių namučiai*

Sveikinu visas nestukes ir jau mamytes su grazia pavasario svente-laimes,sveikatos ir sekmes jums ir jusu seimoms 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 03 28, 10:28)
as po TA mano stebukliukas taip judejo  wub.gif labai smagu ziureti buvo kazkaip nesitiki man dar wub.gif
atitinkam laika 9sav.6 dienos

Sveikinu su gera TA 4u.gif

QUOTE(prakriti @ 2013 03 28, 14:17)
gime nuostabi mergyte - 53 cm, 3 kg. bet valgo taip gerai, kad tikiuosi gretai turesime zandus kaip pas sese  tongue.gif

Sveikinu sulaukus dukrytes wub.gif

QUOTE(angeliukkkeee @ 2013 03 28, 21:58)
Gal kam buvo panasi situacija ir baigesi laimingai?  mirksiukas.gif

Man taip pat kraujavo kokius 4-5 kartus ryskiai raudonu krauju-buvo kazkus 5 sav. Vienas is tu kraujavimu buvo su gana nemaloniu menesiniu skausmu,tai jau maniau,kad viskas...Gydytoja placentos atsisluoksniavimo nemate. Daugiau ir nebekraujavau. Tiesa,18 sav.nustate,kad placenta visiskai dengia kaklelio ziotis. Tai gal tas kraujavimas su tuo kaip nors susijes g.gif
Laikau kumstukus uz tave,kad nebekraujuotum thumbup.gif Laikykis 4u.gif

QUOTE(late @ 2013 03 30, 11:57)
Sveikos mergytes 4u.gif taip kovo 28 susitikau su savo stebuklu,mum ejo 34sav ax.gif gimeme 2080g 44cm,gavom 9 balus  nesvarbu ax.gif

Labai labai sveikinu wub.gif Aukit sveikos ir pienelio nepritrukit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juroszuvedra: 01 balandžio 2013 - 15:51
Late-didziausi sveikinimai!!!Linkiu sveikatos,pienuko ir greiciau grizti namolii!!!

Papildyta:
Late-didziausi sveikinimai!!!Linkiu sveikatos,pienuko ir greiciau grizti namolii!!!
Atsakyti
QUOTE(late @ 2013 03 30, 12:57)
Sveikos mergytes 4u.gif taip kovo 28 susitikau su savo stebuklu,mum ejo 34sav ax.gif gimeme 2080g 44cm,gavom 9 balus bigsmile.gif aisku pati negimdziau cezaris,tai jau siandien akyse sviesiau biggrin.gif
Mazyte pati kvepuoja viskas ok smile.gif tik kad guli sildomoj lovytej,o as bandau pieno bara atidaryti ax.gif .Negaliu patyketi,kad ivyko stebuklas,ziuriu i maziuke ir galvoju ,kazi kieno sis grozis blush2.gif
Gimdymo istorijos nepasakosiu,nes nu negrazi ji pas mane,tik gydytoju zodziaGREITAI ZIUREKIT I SAVO GRAZUOLE PRINCESE bigsmile.gif tai tiek geru prisiminimo is gimdymo istorijos,o visa kita nesvarbu ax.gif
Papildyta:

Didziausi sveikinimai susitikus su savo princese. Aukit didels ir sveikos 4u.gif

Angeliukkkeee
Tikekimes, kad kraujavimas greitai liausis ir galesi buti rami, jog tavo mazoji kruopele auga gerai. HCG tikrai geras, tad reikia tiketis geriausio. 4u.gif Ryt butinai apsilankyk pas gydytoja ir tegul isaiskina normaliai kas kur ir is kur cia taip vyksta, nes juk praejo jau akmens amzius kur viskas ant gamtos buvo nurasoma, tam ir turim medicina, kad ja pasinaudotume smile.gif

Visas nestuke.gif su Sv. Velykom!! Mums sios Velykos tikrai ypatingos, nes kiekviena po kinderi o kitos net ir po du nesiojames biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 04 01, 16:55)

Visas  nestuke.gif su Sv. Velykom!! Mums sios Velykos tikrai ypatingos, nes kiekviena po kinderi o kitos net ir po du nesiojames  biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Prisidedu ir as prie Velykiniu sveikinimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2013 03 30, 12:57)
Sveikos mergytes 4u.gif taip kovo 28 susitikau su savo stebuklu,mum ejo 34sav ax.gif gimeme 2080g 44cm,gavom 9 balus bigsmile.gif aisku pati negimdziau cezaris,tai jau siandien akyse sviesiau biggrin.gif
Mazyte pati kvepuoja viskas ok smile.gif

Labai labai sveikinu ir as 4u.gif Mano drauge pagimde 31 sav, dabar leliukas jos 1 metu 2 men jau beveik vaikstantis tad manau 34 sav jau labai labai daug ir jau 1 metams suejus (o gal net anksciau) niekuom nesiskirsit nuo laiku gimusiu wub.gif

QUOTE(aushen @ 2013 03 31, 23:22)
agaaaaa-jau viskas,finiso galas.......labai jau laukiu susitikimo-visomis prasmemis,ir sunku ir nekantru pamatyti wub.gif -norisi jau tureti ant ranku....o tai kad laikysiu-dar nesitiki-kol nepaemiau turbut...liniuote mano pagal mmm jau baigesi-echhhh.................... wub.gif

Labai tikiu, bet matyt leliukui pas tave labai gera wub.gif Dar ciut ciut kantrybes, matyt melageliu nenori buti tai laukia biggrin.gif Niekur gi nesides teks jam pasirodyt 4u.gif

SU PRAEJUSIOM SVEINTEM VISAS NESTULIUKES 4u.gif

Man jos kazkaip labai greit prabego: kiausiniu dazymas, namu tvarkymas, sveciai, lagaminu pakavimas, drabuziu skalbimas - viskas begte begte gerai kad pilvukas maziukas tai lengva dar nesiotis biggrin.gif

Siandiena TA wub.gif Jau labai pasiilgau bent akies krasteliu pamatyti savo stebukleli, menesi nesimatem, o ryt kelione i siltus rastus cool.gif Tikiuos labai nereiks paskui mazaja lakstyt bus kada paplaukiot, saulyte pasidziaugt ax.gif

Dar KLAUSIMAS: man kazkaip keista kad dar nei vieno judesiuko neuzjutau blink.gif Dukryte atsimenu 17 sav spardytis pradejo, o dabar tyla ramybe g.gif O juk sako kad antra greiciau pajunta mamytes verysad.gif Kazkaip man ramiau butu jei bet karta per diena ispirtu bet dabar kodel taip yra, kada jus judesiukus uzjautet?
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 04 02, 05:44)

Dar KLAUSIMAS: man kazkaip keista kad dar nei vieno judesiuko neuzjutau  blink.gif  Dukryte atsimenu 17 sav spardytis pradejo, o dabar tyla ramybe  g.gif  O juk sako kad antra greiciau pajunta mamytes  verysad.gif  Kazkaip man ramiau butu jei bet karta per diena ispirtu bet dabar kodel taip yra, kada jus judesiukus uzjautet?

Labas Rytas smile.gif Su praejusiom Velykom 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As realiai judesiukus pradejau jausti prasidedant 18 savaitei, irgi pergyvenau, kad nejauciu ir nestumas antras... Nepergyvenk 4u.gif
Linkiu tau malonaus susitikimo siandien su mazulka, ir gero poilsio 4u.gif

Afrodite, Aciu, kaip malonu, kad musu nepamirsti. Linkim tau anksciau ar veliau, (seip jau kuo anksciau), prisijungti prie musu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 03 29, 22:36)
Aha, zaidzia mano berniukas futbola, siandien ypac toks aktyvus rolleyes.gif 
Susitraukinejimai aprimo, jau lengviau jauciuosi. Aisku, gulineju vis dar, teks iki galo taip. Na, bet namuose jau galiu daugiau pajudeti ax.gif
MB sirguliuoja unsure.gif  verysad.gif  tikiuosi nepasigausiu bacilu nuo jo schmoll.gif

Saldziu sapnu visoms nestuke.gif

na smagu kad viskas gerai 4u.gif

Sveikutes 4u.gif
Visas su praejusiomos Sv,Velykomis

Visas susitikus su maziukais ir su gerais TA wub.gif
Mergaites ka vartojate hemoglobina pakelti?
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2013 04 02, 10:18)

Mergaites ka vartojate hemoglobina pakelti?

vartojau gelezi (is vaistines), taip pat elevit vitaminus, ten nemazai gelezies, bet niekas taip nepadejo kaip granatai thumbup.gif suvalgiau 6 granatus per nepilnas dvi savaites ir pakilo praktiskai iki normos
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2013 04 02, 09:27)
vartojau gelezi (is vaistines), taip pat elevit vitaminus, ten nemazai gelezies, bet niekas taip nepadejo kaip granatai  thumbup.gif  suvalgiau 6 granatus per nepilnas dvi savaites ir pakilo praktiskai iki normos

na va as jau kelias savaite granatu nevalgiau ir matyt pakrito,nes stabiliai juos valgydavau
Atsakyti
Visas nestuke.gif su praejusiomis sv.velykomis mirksiukas.gif

JUroszuvedra, vilciukas, dekui mergaites uz pasidalinimus 4u.gif

Dovi2003, kaip smagu kad keliaujt i siltus krastus? kur lekiat jei ne paslaptis? mes jau buvom beveik nusipirke kelione kai suzinojau naujiena apie besibeldzianti leliuka, tai dabar sustabdem sireikala, biskuti baisu, mums dar nedaug laiko ir tai neaisku ar nieko nenutiks verysad.gif nu bet tikimes geriausio ax.gif
snd eisiuu i ta privaciai, bus matyt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2013 04 02, 11:01)

Dovi2003, kaip smagu kad keliaujt i siltus krastus? kur lekiat jei ne paslaptis? mes jau buvom beveik nusipirke kelione kai suzinojau naujiena apie besibeldzianti leliuka, tai dabar sustabdem sireikala, biskuti baisu, mums dar nedaug laiko ir tai neaisku ar nieko nenutiks  verysad.gif  nu bet tikimes geriausio  ax.gif
snd eisiuu i ta privaciai, bus matyt  blink.gif

O kaip tavo savijauta po svenciu? Ar gavai bent kiek pailseti? Ar dar teplioja?

Na ta kelione tai tikrai nieko ypatinga, Egiptas ir tiek, kiti silti krastai nelabai iperkami, o be to dar draugai pasiule vaziuot ten, tai vis kompanija busm smagiau bus .... Aisku, teko biski pavargt kol draudimus gavau kad nestukei galiotu (standartiniuose nestumo komplikacijos nedraudžiamos), bet tai dzin, svarbu gavau...

As su pirmu nestuke.gif irgi niekur neskraidžiau, darbe atsisakiau skristi i visas komandiruotes, tai visi i Vilniu per mane skrido. Bet tikrai kažkaip nesaugiai jauciausi tada nes ištisai spazmavo ir maude gimda, nors netepliojo, bet jauciau kad jei skrisiu bus kazkas blogai tai kam nervuotis, neskridau ir tiek. Dabar priesingas atvejas, jokio maudimo, jauciuosi gerai, netgi nepabijojau slidinet 10 sav ...
Atsakyti