Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavavariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(Levanda81 @ 2013 04 02, 20:24)
Žinios iš Irutės :

"sian gime mano pupa 55 cm ir 4430 g wub.gif abi jauciames gerai  smile.gif esu begalo laiminga 2 nuostabiu dukryciu mama wub.gif "

SVEIKINIMAI DUKRYTEI IR MAMYTEI!! DAUG PIENO UPIŲ IR RAMIŲ NAKTELIŲ  wub.gif

sveikinimai dideliausi wub.gif
Atsakyti
dideli ir nuosirdus sveikinimai irutei,bukit sveikos,grazios,laimingos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba merginos;)

Pradzioje, sveikinimai naujai iskeptai mamytei-irutei wub.gif

Nu ka, grizau snd is privacios klinikos, tai noreciau kol kas dar nedrasiai, bet bandyti jungtis i jusu gretas blush2.gif Zodziu, siai dienai kaip ir viskas gerai, leliukas pilvelyje auga-turim 6sav 2dienas, sirdele plaka, todel dabar stengiuosi visom keturiom tiketi, kad viskas bus gerai ir islaikysim mazyli iki pat galo ax.gif Del kraujavimo, tai mate truputi vienam sone atsisluoksniavima, kraujavo is gimdos, taciau siai dienai kazkiek aprimo, tik vos kelis kartus per diena pateplioja vos vos, todel dar bandysiu save saugok ir tikiuosi tepliojimas liausis. Siaip siai dienai situacija yra nebloga, o kaip bus ateityje, tai bus matyt, bet aisku reikia tiketis geriausio.

Tai tiek pas mane naujienu, dekui dar kartelis merginoms, kurios rupinosi manimi ir patare, palaike, tikrai daug lengviau pasidaro ax.gif 4u.gif

Ai, klausimelis is karto-gal kas nestumo pradzioje turejo zarnyno infekcija slapime enterooo kazkokia? Issiskyre gydytoju nuomone, tai dabar galvoju-kuriuo tiketi-kur snd buvau, tai sitas gyd sako antibiotikus gerti iskart kai pasitikrinsiu ar ji pas mane yra (turiu as sia bacila nuo gimdymo, sakem issigydysiu kai baigsiu maitinti, bet kadangi taip ir nespejau baigti ir pastojau, tai taip ji pas mane ir tuno), o ankstesne gyd sakogerti antibus po 12sav, tai dabar nzn kuriuo tiketi g.gif ?

Ai, beje, dar sitas gyd sake baigti kuo greiciau maitinima, kad nealinciau nei saves, nei naujo mazylio ax.gif , tai dabar vargelis bus mano mazai princesei doh.gif

Beje, beprotiskai skauda gerkle, nzn kuo gydytis,nzn ar nuo mb uzsikreciau, bet net visa krutine dega, koseti skauda, kad tik nebutu koks bronchitas doh.gif BAndau liaudiskom priemonem, bet matyt reikes skambintis gyd, nes matau situacja blogeja sad.gif
JEi ne vienos bedos, tai kitos doh.gif

Nu bet nuotaika nebloga dabar, biskuti linksmiau pasidare, noretusi, kad viskas bus gerai, ko labai ir tikiuosi ax.gif

Atsakyti
Sveikinimai Irutei !!!!

Angeliukkee - geros naujienos! As ta koka issigydziau pries pastojant, tai net nezinau ka tau patarti....
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2013 04 03, 00:45)

Ai, beje, dar sitas gyd sake baigti kuo greiciau maitinima, kad nealinciau nei saves, nei naujo mazylio  ax.gif , tai dabar vargelis bus mano mazai princesei  doh.gif

Beje, beprotiskai skauda gerkle, nzn kuo gydytis,nzn ar nuo mb uzsikreciau, bet net visa krutine dega, koseti skauda, kad tik nebutu koks bronchitas  doh.gif BAndau liaudiskom priemonem, bet matyt reikes skambintis gyd, nes matau situacja blogeja sad.gif
JEi ne vienos bedos, tai kitos  doh.gif

sveika prisijungus 4u.gif
skalauk gerkle su druskos tirpalu ir siltu vandeniu, labai gerai padeda ir aisku daug arbatu su citrina, medaus. man labai puikiai padejo per gripo sezona neiisisirgti
del maitinimo tai kiek is aplinkos zinau, liepia nutraukti ne vien del alinimo, bet ir prieslaikinio gimdymo, nes gimda susitraukineja maitinant

QUOTE(Terze @ 2013 04 03, 08:49)
Sveikinimai Irutei !!!!

Angeliukkee - geros naujienos! As ta koka issigydziau pries pastojant, tai net nezinau ka tau patarti....

Terze, nelabai seku sios temeles, bet maciau, kad tau buvo saremiai. man prasidejo naktimis verysad.gif ir pilvo kietejimu vakarais labai daug. ka tau patare gydytoja? man Mg ir spascupreeli, na ir zinoma toliau nelipti is lovos (taip jau nuo gruodzio). buciau dekinga jei pasidalintum savo patirtim
Atsakyti
Ai, klausimelis is karto-gal kas nestumo pradzioje turejo zarnyno infekcija slapime enterooo kazkokia? Issiskyre gydytoju nuomone, tai dabar galvoju-kuriuo tiketi-kur snd buvau, tai sitas gyd sako antibiotikus gerti iskart kai pasitikrinsiu ar ji pas mane yra (turiu as sia bacila nuo gimdymo, sakem issigydysiu kai baigsiu maitinti, bet kadangi taip ir nespejau baigti ir pastojau, tai taip ji pas mane ir tuno), o ankstesne gyd sakogerti antibus po 12sav, tai dabar nzn kuriuo tiketi  g.gif ?

As sita turejau (tikiuosi, jau nebeturiu) ir geriau antibus net du kursus, nes is pirmo karto jos neisnaikino.Man gydytoja vienareiksmiskai skyre antibus ir paaiskino, kad niekuom kitu ji negydoma, o jeigu visai nera jokio gydymo, infekcija pradeda plisti, generalizuotis, tai reiskia persimeta i inkstus, tada gimda ir visur kitur.Na, o kai persimeta i gimda, nestumas ties ta vieta, deja, bet baigiasi.....Taigi saziningai geriau juos ir siandien jau turiu gauti tyrimu atsakymus, ar po antro kurso issinaikino pagaliau ta bjaurybe.Zinau dar Egk ja irgi turi, kaip tik siom dienom turejo baigti gerti antibus.

Sveikinu su sirdele 4u.gif

Irute, sveikinimai sulaukus tokios visai jau nemazos pupos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2013 04 03, 08:57)
Terze, nelabai seku sios temeles, bet maciau, kad tau buvo saremiai. man prasidejo naktimis  verysad.gif  ir pilvo kietejimu vakarais labai daug. ka tau patare gydytoja? man Mg ir spascupreeli, na ir zinoma toliau nelipti is lovos (taip jau nuo gruodzio). buciau dekinga jei pasidalintum savo patirtim

Sveika,
Nezinau, as ta magni geriau po 2 pak, man jis nepadejo...Bet ir dabar geriu... O kai nuvaziavau i ligonine ir sulasino MG i vena, tai jau pirma naktis buvo is pasaku serijos.... jau galejau ilgiau pamiegoti, buvo spazmai, bet nebe kas pusvalandi ir ne tokie skausmingi..
O su pilvo kietejimais - man dabar diena jis visada kietas kaip akmuo..bet as galvoju, gal nieko kitaip ir negali buti? Raumenys issitempia vaikstant ar sedint..
Sia sav. einu pas gyd., speju vel pavaiksciosiu i dienos stacionara laseliniu, nes jau vel nebegaliu miegot...

QUOTE(Beta1 @ 2013 04 03, 09:01)
Taigi saziningai geriau juos ir siandien jau turiu gauti tyrimu atsakymus, ar po antro kurso issinaikino pagaliau ta bjaurybe.

Laukiam ats wink.gif Tik siuo atveju neigiamo tongue.gif

As dar turiu nauja "beda". Man persti visa kuna. Pradeda vakarais ir vos uzmigti galiu, einu is proto. MB jau pastatytas ant blakstienu, vakarais nesiartina net.. Jei taip ilgiau, tai tikrai i psihushke galima atsigulti... Skaiciau, kad cia susije su kepenim, tai dabar laukiu savo vizito pas gyd. ir eilini karta negalesiu pasakyti, kad man viskas gerai smile.gif o taip noretusi..

Merginos, dar del judesiuku, apie 33sav. Man jie visai apmazeje, jei anksciau ten jauciau, kad turiu du zbitkininkus pilvuky, tai dabar jauciu, kad turiu belgus... Ar jiem ten vietos truksta, ar taip turi buti, nebera jokio siautimo.. Ka jauciu, tai tik ranka pridejus, kaip jie kisa siknytes ar galunes i pavirsiu, iskisa, sutraukia, vel iskisa, bet labai jau svelniai....
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 04 02, 16:37)
Taip taip, pirkau as Zappy pagalve is ju puslapio. Su pukuotuku, jai buvo akcija  O kituose puslapiuose kiek brangesnes buvo. Uzpilda pasirinkau EPS granules, nes su grikiu lukstais ji sveria 5kg. ir kietesne yra. Tai pagalvojau, kad lovoje tokio svorio nepatampysiu  O be to, nestumo metu ir zindymui kaip tik ir siulo su EPS granulemis. Su grikiais labiau tinka paaugusiam vaikiukui, kai jau sedi, jam tada kietesne patogiau.
O del skaudanciu sonu nezinau net ka ir pasakyti. Nemanau, kad vien pagalve pades Bet man su ja guleti patogu, ypac kai uz nugaros ja pasidedu. Dar naudoju tarp koju, tuomet ir kojom ir klubam geriau. O kadangi dienas leidziu lovoje, tai ja pasidedu kaip atrama nugarai, galvai. Na, man patogu cool.gif  Nesigailiu pirkiniu smile.gif
http://www.zappy.lt/...y_pagalves.html  Gal jau matei filmuota medziaga rolleyes.gif

Ačiū tau 4u.gif Aš kažkaip irgi linkstu prie tos EPS granulių. Žinoma, norėtųsi ir man sulaukti kokios akcijos ax.gif Dabar kaip tik yra bet tom su grikių užpildu. Be to ir dėl alergijos manau geriau EPS?

QUOTE(Levanda81 @ 2013 04 02, 21:24)
Žinios iš Irutės :

"sian gime mano pupa 55 cm ir 4430 g abi jauciames gerai  esu begalo laiminga 2 nuostabiu dukryciu mama  "

SVEIKINIMAI DUKRYTEI IR MAMYTEI!! DAUG PIENO UPIŲ IR RAMIŲ NAKTELIŲ

Sveikinimai mamytei thumbup.gif

Nu ka, grizau snd is privacios klinikos, tai noreciau kol kas dar nedrasiai, bet bandyti jungtis i jusu gretas  blush2.gif 
Ai, klausimelis is karto-gal kas nestumo pradzioje turejo zarnyno infekcija slapime enterooo kazkokia? Issiskyre gydytoju nuomone, tai dabar galvoju-kuriuo tiketi-kur snd buvau, tai sitas gyd sako antibiotikus gerti iskart kai pasitikrinsiu ar ji pas mane yra (turiu as sia bacila nuo gimdymo, sakem issigydysiu kai baigsiu maitinti, bet kadangi taip ir nespejau baigti ir pastojau, tai taip ji pas mane ir tuno), o ankstesne gyd sakogerti antibus po 12sav, tai dabar nzn kuriuo tiketi ?

Tavo naujienos thumbup.gif
Aš dabar gydžiausi šitą enterokoką, pirmadienį priduosiu tyrimus ar pavyko su juo susidoroti. Nors jo buvo labai nedaug, bet man gyd net neminėjo, kad galima būtų negydyti g.gif Na aišku man daugiau nei 12 savaičių g.gif O kai gulėjau ligoninėje 11-12 sav irgi gavau peniciliną, o paskui kai lankiausi pas perinatologę sakė, kad labai gerai. Kaip suprantu, tos įv bacilos mažiukui labiau kenkia g.gif

QUOTE(Beta1 @ 2013 04 03, 09:01)
As sita turejau (tikiuosi, jau nebeturiu) ir geriau antibus net du kursus, nes is pirmo karto jos neisnaikino.Man gydytoja vienareiksmiskai skyre antibus ir paaiskino, kad niekuom kitu ji negydoma, o jeigu visai nera jokio gydymo, infekcija pradeda plisti, generalizuotis, tai reiskia persimeta i inkstus, tada gimda ir visur kitur.Na, o kai persimeta i gimda, nestumas ties ta vieta, deja, bet baigiasi.....Taigi saziningai geriau juos ir siandien jau turiu gauti tyrimu atsakymus, ar po antro kurso issinaikino pagaliau ta bjaurybe.Zinau dar Egk ja irgi turi, kaip tik siom dienom turejo baigti gerti antibus.

Labai lauksiu tavo tyrimų atsakymų ax.gif Nepamiršk parašyti 4u.gif

Terze, laikykis 4u.gif Juk pastoviai esi prižiūrima gydytojų, nieko blogo tikrai nutikti negali 4u.gif Dar norėjau tavęs paklausti, ar tu dar vis vartoji vaistus nuo skydliaukės. Man parėjusią savaitę sumažino dozę, bet jaučiu kad blogiau g.gif Na bandau tikėtis, kad man paranoja verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 03 balandžio 2013 - 08:52
QUOTE(egk @ 2013 04 03, 09:48)
Dar norėjau tavęs paklausti, ar tu dar vis vartoji vaistus nuo skydliaukės. Man parėjusią savaitę sumažino dozę, bet jaučiu kad blogiau g.gif Na bandau tikėtis, kad man paranoja verysad.gif

Taip, vartoju.. Einu kas menesi apziurai ir man visa laika didino dozes...Nors paskutinius 2 kartus jau nebekeite dozes, nors hormonai nukrite buvo truputeli. Bet kazka uzsimine, kad vaikuciu skydliaukes jau veikia, tai nebedidinsim dozes.. kazkas tokio.. Dabar tureciau eiti apie balandzio viduri... Bet esu jau is anksto uzklausus, ka reiks daryti, jei pagimdysiu ir be to balandzio vidurio vizito. Tai ats buvo, kad tik pagimdzius, reikia pereiti prie doziu, kurios buvo skirtos pries nestuma, o Thybona is vis nutraukti ir po menesio vel pas endokrinologa vizitas.
O tau sumazino doze po hormonu tyrimo?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 04 03, 09:39)
As dar turiu nauja "beda". Man persti visa kuna. Pradeda vakarais ir vos uzmigti galiu, einu is proto. MB jau pastatytas ant blakstienu, vakarais nesiartina net.. Jei taip ilgiau, tai tikrai i psihushke galima atsigulti... Skaiciau, kad cia susije su kepenim, tai dabar laukiu savo vizito pas gyd. ir eilini karta negalesiu pasakyti, kad man viskas gerai smile.gif o taip noretusi..

Nu zinok as ana nestuma panasiu laiku ri pradejau kasytis kaip suo doh.gif Buvau jau prisikurusi visokiu kepenu ligu o dar visokio velnio, bet cia, pasirodo, kad kazkokie nestumo hormonai.Tiksliai nezinau kokie ir ka jie daro, bet faktas, kad nieko cia blogo.Bet aisku, butinai butinai pasisakyk gydytojai, gal ka patars.

Del judesiuku, tai aisku, maza vietos jiem ten jau.Nuo dabar jau tik stumdysis, bet nebesimals kaip pasiute.As dabar malimosi perioda isgyvenu, bet irgi zinau, kad persiritus per 30 sav. prasides slankiojimai ir stumdymaisi tongue.gif

O neigiamo atsakymo tikiuosi kaip sventes kokios.Kazkaip jau noretusi atsikratyt to sh......

Prisipirkau ana savaite Dr. Brown buteliuku rolleyes.gif net jei pavyks maitint paciai ir ju nereikes, planuoju tada juos naudoti nuo puses metu, nes tada vis tiek esu apsisprendus i darba jau mint, tai niekur jie nedings ir tikiuosi, pirkinys pasiteisins dar ir del to, kad ten yra ta patentuota anti-colic sistema, kuria Tommy Tippy bando nusikopint.Nu zodziu jau pradedu po truputi perkaliotis visokias cackas pacackas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 04 03, 10:02)
Taip, vartoju.. Einu kas menesi apziurai ir man visa laika didino dozes...Nors paskutinius 2 kartus jau nebekeite dozes, nors hormonai nukrite buvo truputeli. Bet kazka uzsimine, kad vaikuciu skydliaukes jau veikia, tai nebedidinsim dozes.. kazkas tokio..  Dabar tureciau eiti apie balandzio viduri... Bet esu jau is anksto uzklausus, ka reiks daryti, jei pagimdysiu ir be to balandzio vidurio vizito. Tai ats buvo, kad tik pagimdzius, reikia pereiti prie doziu, kurios buvo skirtos pries nestuma, o Thybona is vis nutraukti ir po menesio vel pas endokrinologa vizitas.
O tau sumazino doze po hormonu tyrimo?

Taip, sumažino, nes sakė "tyrimai neblogi". Skaičių nežinau, nes skambinau gyd telefonu. Na gal turi organizmas apsiprasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 04 03, 10:03)
Nu zinok as ana nestuma panasiu laiku ri pradejau kasytis kaip suo  doh.gif

As jau galvojau, kad kremai nebetinka ar dar kas.. ir aliejukus pradejau vartoti, niekas nesikeite, o tada i visagali googla ilindau ir supratau, kad maziau skaityti reikia, nes tada dar labiau niezti blink.gif biggrin.gif
Na, tikekimes si nestuma tau nereiks kasytis, jau viena prasikasei ir gana wink.gif

Brukstelk, kaip del to neig atsakymo, kai suzinosi.

As vis laukiu, kada tu eisi i tuos zindymo kursus, kaip tau patiks.. Dabar skaiciau info, kad jei cezaris, tai pirma diena turi gulint ant nugaros pamaitinti... Kol kas man tai atrodo nerealu, ant sono suprantu, bet ant nugaros... na nebent pusiau sedom, tada taip...

QUOTE(egk @ 2013 04 03, 10:07)
Taip, sumažino, nes sakė "tyrimai neblogi". Skaičių nežinau, nes skambinau gyd telefonu. Na gal turi organizmas apsiprasti? g.gif

O kas tau darosi? As sakyciau kaip tik, jei koreguoja dozes, tai geriau jaustis turetum.. bet cia zinai, hormonai, nesupaisysi ju...

Atsakyti