Laba merginos;)
Pradzioje, sveikinimai naujai iskeptai mamytei-irutei
Nu ka, grizau snd is privacios klinikos, tai noreciau kol kas dar nedrasiai, bet bandyti jungtis i jusu gretas

Zodziu, siai dienai kaip ir viskas gerai, leliukas pilvelyje auga-turim 6sav 2dienas, sirdele plaka, todel dabar stengiuosi visom keturiom tiketi, kad viskas bus gerai ir islaikysim mazyli iki pat galo

Del kraujavimo, tai mate truputi vienam sone atsisluoksniavima, kraujavo is gimdos, taciau siai dienai kazkiek aprimo, tik vos kelis kartus per diena pateplioja vos vos, todel dar bandysiu save saugok ir tikiuosi tepliojimas liausis. Siaip siai dienai situacija yra nebloga, o kaip bus ateityje, tai bus matyt, bet aisku reikia tiketis geriausio.
Tai tiek pas mane naujienu, dekui dar kartelis merginoms, kurios rupinosi manimi ir patare, palaike, tikrai daug lengviau pasidaro
Ai, klausimelis is karto-gal kas nestumo pradzioje turejo zarnyno infekcija slapime enterooo kazkokia? Issiskyre gydytoju nuomone, tai dabar galvoju-kuriuo tiketi-kur snd buvau, tai sitas gyd sako antibiotikus gerti iskart kai pasitikrinsiu ar ji pas mane yra (turiu as sia bacila nuo gimdymo, sakem issigydysiu kai baigsiu maitinti, bet kadangi taip ir nespejau baigti ir pastojau, tai taip ji pas mane ir tuno), o ankstesne gyd sakogerti antibus po 12sav, tai dabar nzn kuriuo tiketi

?
Ai, beje, dar sitas gyd sake baigti kuo greiciau maitinima, kad nealinciau nei saves, nei naujo mazylio

, tai dabar vargelis bus mano mazai princesei
Beje, beprotiskai skauda gerkle, nzn kuo gydytis,nzn ar nuo mb uzsikreciau, bet net visa krutine dega, koseti skauda, kad tik nebutu koks bronchitas

BAndau liaudiskom priemonem, bet matyt reikes skambintis gyd, nes matau situacja blogeja
JEi ne vienos bedos, tai kitos
Nu bet nuotaika nebloga dabar, biskuti linksmiau pasidare, noretusi, kad viskas bus gerai, ko labai ir tikiuosi