Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavavariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(late @ 2013 04 04, 22:43)
Sveikutes Egk,Beta1-butina sia bacila gydyti blink.gif as del jos verysad.gif  verysad.gif 16 sav persileidau,gydykites ir be ranku numojimo :rolleyes:Gerkit geruju bakteriju  mirksiukas.gif

Jezau Late kaip baisu blink.gif O taip atsitiko, nes infekcija nebuvo laiku pastebeta, ar gydyta, bet nesekmingai.....? unsure.gif

Kaip mazule tavo ? bigsmile.gif Brukstelk bent pora zodeliu, gi mum taip idomu wub.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2013 04 04, 23:11)
jetau late kaip baisu,varksiuke tu:(
mergaites beta,egk laikykits,kad tik pasitrauktu tos zarazos
kaip vadinasi tas tyrimas del tos zarazos?sunerimau nejuokais dabar ir as del jos sad.gif kaip vadinasi tas tyrimas?

Tiesiog slapimo paselis ir viskas 4u.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2013 04 05, 07:55)
Kas tai skiria gydymą? OK? Tikrai nesakau, kad ji nekompetetinga, bet gal tikrai vaistukai netinka  g.gif  Nors nėščiai moteriai tikiu, kad nėra platus pasirinkimas.... Kaip bebūtų laikykis  4u.gif  nežinau net gal pabandyti dar pas kokį daktarą pasirodyti  unsure.gif

Matai, kartu su paselio atsakymais ateina ir man tinkami bei parazitui jautrus antibai.Savo nuoziura kaip ir neimanoma ju paskirti.Tik kad, manes jie neima.....Dabar turiu dar paskutinius antibus, po kuriu jau nebezinau kas tada.Pas daktarus jau tris buvau.O ir siaip galvoj sukas ivairios mintys kas ten su tuo vaiku bus po triju antibu kursu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 04 05, 07:16)
Matai, kartu su paselio atsakymais ateina ir man tinkami bei parazitui jautrus antibai.Savo nuoziura kaip ir neimanoma ju paskirti.Tik kad, manes jie neima.....Dabar turiu dar paskutinius antibus, po kuriu jau nebezinau kas tada.Pas daktarus jau tris buvau.O ir siaip galvoj sukas ivairios mintys kas ten su tuo vaiku bus po triju antibu kursu  unsure.gif

Tai aš žinau, kad su tyrimu daromas ir jautrumas antibiotikams. Bet gal netinka vistiek unsure.gif Tikrai suprantu tavo nerimą, bet nežinau nei ką patarti... Kaip supratau OK grįš pirmadienį? Tai kažkaip reikia jo išlaukti 4u.gif
Atsakyti
Beta, man tokia mintis kilo, gal ir durna. Anskčiau gi neskirdavo šlapimo pasėlio, kitokai tavrka buvo, skirdavo tik paprastą tyrimą, tai gal ta zaraza jau seniai pas tave g.gif gal jau ir praeitą nėštumą buvo g.gif Žinai kaip būna kai nežinai ir ramu. Gal aš čia ir nusišneku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 04 05, 08:43)
Beta, man tokia mintis kilo, gal ir durna. Anskčiau gi neskirdavo šlapimo pasėlio, kitokai tavrka buvo, skirdavo tik paprastą tyrimą, tai gal ta zaraza jau seniai pas tave  g.gif  gal jau ir praeitą nėštumą buvo  g.gif  Žinai kaip būna kai nežinai ir ramu. Gal aš čia ir nusišneku  blush2.gif

Nenusisneki, man urologas ta pacia minti buvo iskeles.Kad tai isisenejusi infekcija ir del to nepasiduoda gydymui.Ir nestumas nera ta busena kai reiketu uzsiimti jos sunaikinimu.Bet cia tokia teorine mintis, kuria turi patvirtinti arba paneigti tolimesne eiga.O ta eiga mane labiausiai ir neramina.Aij, pavargau apie tai galvot......
Atsakyti
beta varksiuke laikykis mazut console.gif

levanda kiek daug savaiteliu jau tau ,eina sau kai laikas bega thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 04 04, 22:00)
*Kazin ar padarys taip greitai.man visus kartus savaite dare.

** Si, paskutini akrta tai tuos pacius kaip ir tu, pries tai silpnesnius.

*** nu zinai, as siandien neistverus subegiojau pas tris gydytojus.Vienas is ju urologas, pas kuri ir reiketu patekti atsitikus tokiai situacijai.Rezultate, visi kaip susitare choru kartoja, kad jokiais budais negalima pro pirstus pasiziureti i si dalyka, gali labai blogai baigtis.Taigi net neplanuoju ignoruoti ir isivaizduoti, kad aij, praeis.Kitas dalykas, tai net urologas sedejo uz galvos susiemes, nes nezinojo ka daryt su manim tokia, kai neima antibai.Yra dar vieni, bet tik vieni antibai, kuriuos dar galiu gerti ir tiketis geriausio.Jeigu tas geriausias scenarijus neatsitinka, tada jau reikia sedet ir laukt.O laukt arba kad praslinksiu, arba laukt kol bus labai blogai ir tada jau kals i vena vaistus, kaip issireiske pats urologas juokaudamas "skiriamus pries mirti".Nu zodziu tada jau niekam nebebus idomu kam jie kenkia ar kam ne, reikes veikti cia ir dabar.Tai vat tokios tai tokeles.....Nieko gero.O i tavo sita bakterija rimtai nepasiziurejo, nes i ja atkreipti demesi reikia tik aki buna 10 penktuoju.Ir man visi sake, kad jei butum atejus su praeitais tyrimais, kai ir buvo tik 10 treciuoju, butu palinkeje gero kelio namo ir baigta.Bet kad as dabar ties ta riba kai neiseina ignora ijungt.
* aha, su kiekvienu paseliu daro.Neskira is lempos bile ko.
** smagu, kad tau viskas gerai, bet as nesu dabar linkusi numot ranka......Ir nedideliais kiekiais, gal ir yra tas daiktas zarnyno gyventojas, bet ne siuo atveju, manau.

Aš dariau Santariškėse, tai pridaviau trečiadienį, o penktadienį jau buvo aišku, kad nėra gerai.
Ignoruoti aišku, kad negalima. Per šitą nėštumą jau pakliuvau ne pas vieną gyd, tai visų nuomonė buvo ta pati - įv zarazos kenkia labiau nei antibiotikai 4u.gif
Aš galvojau, kad mano vaistukai patys silpniausi g.gif Ir man parašė tinkamus antibiotikus gal kokius 6 (dabar neturiu po ranka to lapo), bet tikrai ne 2. Tik gal ne visi tinka nestuke.gif ?

QUOTE(late @ 2013 04 04, 22:43)
Sveikutes Egk,Beta1-butina sia bacila gydyti blink.gif as del jos verysad.gif  verysad.gif 16 sav persileidau,gydykites ir be ranku numojimo :rolleyes:Gerkit geruju bakteriju  mirksiukas.gif

Gydome 4u.gif
Kaip auga mažylė? Kaip tu?

QUOTE(vilte-kns @ 2013 04 04, 23:11)
jetau late kaip baisu,varksiuke tu:(
mergaites beta,egk laikykits,kad tik pasitrauktu tos zarazos
kaip vadinasi tas tyrimas del tos zarazos?sunerimau nejuokais dabar ir as del jos sad.gif kaip vadinasi tas tyrimas?

Šlapimo pasėlis tas tyrimas
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 04 05, 09:57)
Aš galvojau, kad mano vaistukai patys silpniausi g.gif Ir man parašė tinkamus antibiotikus gal kokius 6 (dabar neturiu po ranka to lapo), bet tikrai ne 2. Tik gal ne visi tinka  nestuke.gif ?

Nea, ne patys.Silpniausias antibas sitam parazitui yra berods Nitrofuranteinas.Nuo jo as ir pradejau.Dabar kur as gavau tai Cefuroksinas, o Ampicilina jau irgi sugeriau.O visu kitu nestumo suzymetu metu jau labai nepatartina, nes jie yra didziuliai intoksikantai, kaip man urologas vakar aiskino, tarkim senyviem zmonem jie sukelia klausos sutrikimus.O kadangi antibai patenka per placenta ir vaisiui, tai kazkaip ranka nekyla tokiu rasyt.Toks antbibas kaip gentamicinas, nors pats tave ir pas mane jie pazymeti, tam brudui tiesiog netinka.*****, jauciu, kad praejus IVF kursus, paskui du nestumus su ivairiais priciudais galesiu buti gydytoja ir net ne pati blogiausia biggrin.gif

Ka mergaites, einam sniego senio lipdyt ? hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 05 balandžio 2013 - 09:07
BETA, skaitau ir negaliu patiket, kad ta bacila tave taip prigriebe blink.gif Nu bjaurybe kokia mad.gif
Bet kaip suprantu, praeita nestuma tau tos bacilos nebuvo, nes juk irgi buvo dare slapimo paseli? Butu juk parode? Ar as klystu? As pati dariau 2 kartus paseli (nestumo pradzioje ir pabaigoje), pati O.K buvo juos skyrusi.
Laikykis, moterie, tikiuosi sis antibu kursas nugales ta bjaurasti 4u.gif

P.S. Itariu neturiu dabar ir nuotaikos po svecius baladotis ax.gif Bet siaip tai laukciau, butu smagu paplepet tongue.gif
Atsakyti
Mergaitės 4u.gif aš noriu paklausti ar jūs nešiojate tuo diržus nestuke.gif arba specialias kelnaites nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 04 05, 12:47)
Mergaitės 4u.gif aš noriu paklausti ar jūs nešiojate tuo diržus nestuke.gif arba specialias kelnaites nestuke.gif ?

Su dukryte nešiojau nuo 22sav kazkur, o dabar kolkas poreikio nėra nors pilvukas jau toks nemažiukas smile.gif Aš turiu diržą, pirkau iš ortopedinių prekių.
Atsakyti
Aciu mergaites uz palaikyma, kazkaip isliejau cia savo liudesi blush2.gif bet dabar viskas, nervus i konservus, iki kito penktadienio tyrimo kartojimo turiu laiko, taigi skelbiu spanguoliu fiesta bis.gif Prigeriau spanguoliniu Urinal tableciu, valgau spanguoles cukraus pudroj, uzsigeriu brukniu arbata biggrin.gif Aij, dar nusipirkau ekologisku saldytu spanguoliu ir brukniu, tai jas sutrinsiu su medum ir bus vietoj sokolado vakare.Siandien vakare kaip tik laukiam sveciu,tai MB jau zvengia is manes, kad galeciau iskepti vista su spanguoliu padazu, isvirti brukniu kisieliaus ir padaryti spanguoliu deserta biggrin.gif

QUOTE(Mergyte_82 @ 2013 04 05, 12:33)
P.S. Itariu neturiu dabar ir nuotaikos po svecius baladotis  ax.gif Bet siaip tai laukciau, butu smagu paplepet  tongue.gif

Sudina ta nuotaika, nu bet tai ka dabar...Reikia tvarkytis su tuo, ka turiu.Sia savaite buvau suplanavus vizita ketvirtadieni ar penktadieni, bet uzsibaladojau su sitais parazitais ir baigesi mano planai.Bet kita savaite butinai bigsmile.gif Atsivesiu spanguoliu pyrago hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 04 05, 14:05)
Su dukryte nešiojau nuo 22sav kazkur, o dabar kolkas poreikio nėra nors pilvukas jau toks nemažiukas  smile.gif Aš turiu diržą, pirkau iš ortopedinių prekių.

O kodėl rinkaisi ortopedinį? Kaži o kaip tie vaistinėse? Gal nelabai? Ar padėjo tau kai nešiojai?
Pagalvojau gal gerai man būtų g.gif Tempia man pilvuką, kartais ir pamaudžia, na ir nemažas jis, o kaip laukiau kad augtų ax.gif dabar kai pagalvoju, koks bus tai bijau kad ne tik nebepaeisiu bet ir nebepastovėsiu doh.gif
QUOTE(Beta1 @ 2013 04 05, 15:31)
Aciu mergaites uz palaikyma, kazkaip isliejau cia savo liudesi  blush2.gif bet dabar viskas, nervus i konservus, iki kito penktadienio tyrimo kartojimo turiu laiko, taigi skelbiu spanguoliu fiesta bis.gif  Prigeriau spanguoliniu Urinal tableciu, valgau spanguoles cukraus pudroj, uzsigeriu brukniu arbata  biggrin.gif Aij, dar nusipirkau ekologisku saldytu spanguoliu ir brukniu, tai jas sutrinsiu su medum ir bus vietoj sokolado vakare.Siandien vakare kaip tik laukiam sveciu,tai MB jau zvengia is manes, kad galeciau iskepti vista su spanguoliu padazu, isvirti brukniu kisieliaus ir padaryti spanguoliu deserta  biggrin.gif
Sudina ta nuotaika, nu bet tai ka dabar...Reikia tvarkytis su tuo, ka turiu.Sia savaite buvau suplanavus vizita ketvirtadieni ar penktadieni, bet uzsibaladojau su sitais parazitais ir baigesi mano planai.Bet kita savaite butinai  bigsmile.gif Atsivesiu spanguoliu pyrago   hihihi.gif

Optimiste tu mūsų thumbup.gif
Aš turiu trintų spanguolių, tai vis išgerdavau arbatos, vien todėl kad nebesusigaudžiau kurios žolės galima nestuke.gif o kurios ne. Tai nuo šiandien puolu prie spanguolių atsargų didis.gif

Nejaugi niekas be Levandos nenešiojo diržų? mastau.gif
Pirkti manjį, nepirkti man jo karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 05 balandžio 2013 - 15:26