Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavavariniai nėštukių namučiai*

Mūsų mamytės

user posted image

2010:

*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, Caramelle*, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:

Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ,Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia

2012:

Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDU,zuzla,kpsh
PerKūnasDU,*Iris*DU

2013:

Mergyte 82,Rota,Lietuva,Pumpule ,Murauske,Pina,sobo, Irmuciukassss,orchideja888, Asmon,Drovute,mamyte.lt,diukute, braske1515,Shira,Aster,prakriti,late,Irute1984

Mūsų puškuojančios

user posted imageuser posted imageuser posted image

aushen - balandzio 5 d.
errachka - geguzes 14 d.
TerzeDU-geguzes 23 d.
Damute - geguzes 24 d.
leiliuke-geguzes 25 d.
juroszuvedra - birzelio 10 d.
olsonDU - birzelio 15 d.
cukryte 28 - birzelio 15 d..
vilciukas11-birzelio 18 d.
prince-birzelio 24d.
eufforijaDU- liepos 10d.
Beta1 - liepos 14 d.
sniege555DU-liepa
Juodoji Venera - rugpjucio 4d.
Caramelle*
red_tiddler- rugsejo 1d.
jolantulia-rugsejis 3d.
egk-rugsejo 5d.
Levanda 81-rugsejo 10d.
Dovi2003-rugsejo 10 d.
Pliuske
vilte-kns
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 04 03, 14:56)
Laikom kumstukus uz tavo zarazos susinaikinima  biggrin.gif

Ir as uz sunaikinima thumbup.gif biggrin.gif Nesiuncia dar nieko.....Tikiuosi ne del to, kad kazkas vel isaugo doh.gif

Cukryte, as dar planuoju nusipirkti ir Medela Calma buteliuka ir vesiu ji i ligonine, kad jeigu kartais maisto padavimas butu dar neprasidejes, o lelius valgyti nori.O tie buteliai geri tuo, kad jie sunkiai traukiasi, kaip is (.), pienas pats savaime nebega.Tai jeigu mazius ir gaus doze viena ar kita misinio, tai bent jau nesivaipys paskui prie (.) padetas.

Terze, neisivaizduoju kaip cia reiketu atlikti ta maitinima po CP ant nugaros, bet as po operacijos maitinau ant sono atsigulus.

Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 04 03, 13:45)

*Man irgi neramu del tu judesiuku.. Toks vaizdas, kad viena diena vienas juda, kita diena kitas.. o kai abu-reti atvejai buna... Bet nesuku galvos kazkaip-nu negaliu net prileisti minties, kad cia kazkas mums blogai butu...Suvedu as i tai, kad juda abu, tik as negaliu atskirti, kuris kur juda...

**O tu jauti, kad pienlige turi dabar? Labai tave uzjauciu, kai as turejau pienlige, tai rodos, sedeti nebuvo galima, kaip man ten jausdavosi.... Sekmes VK wink.gif
Papildyta:
***O mane sita knyga subalamutino.. As skaiciau anglu kalba keleta knygu, ten raso visur: rezimas rezimas rezimas.. O cia atvirksciai.....

* Del judesiuku gal neverta nerimauti 4u.gif Nors as vieno laukiuosi, bet manau kai yra du, tai juk tikrai jiems ten vietos daug maziau rolleyes.gif
** Jauciu perstejima, nestipriai, bet ryte ir vakare pakankina unsure.gif O isskyru daug nera, gal tik ju spalva ne ta... g.gif Kaip gyd. sake, nieko labai baisaus, bet gimdant geriau jau jos nebutu, kad makstis butu svari.
***Na, nusipirkau, turiu, tai dabar belieka nors perskaityti biggrin.gif Bet kiek pazistamos sako, ir kiek straipsniu teko skaityti, tai rezimo neliepe laikytis. g.gif Gal kiekviena salis pagal save smile.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
QUOTE(sniege555 @ 2013 04 03, 13:11)
Aš turiu nuo pirmo  nestuke.gif Zappy su grikiais ir tuo drobiniu užvalkalu.  thumbup.gif Nieko ten sunkaus, bet užtai formą ji ilgiau išlaiko; mačiau pas mamas naudotas su granulėm, skystalas toks, man nepatiko  schmoll.gif Tikiuos, nesubalamutijau  rolleyes.gif

Ir aš pirkau su grikiais. Su granulėm negaliu palyginti, nes nebandžiau, bet pritariu sniege555, kad grikinė gerai išlaiko formą. Pvz., sėdint galima lyg apsijuosti ja, taip gaunasi gera atrama nugarai. Ir šiaip man ji labiau reikalinga ne miegui, o sėdėjimui, labai gerai apsikamšyti šonus ir nugarą sėdint prie TV.

QUOTE(egk @ 2013 04 03, 13:31)
Subalamutinai aišku:hihihi: O ta su grikiai nėra nemaloni miegoti? Na neįprasta tokia? Ir dar man labai svarbu, ar ji tinka alergiškiems?

Maloni ar nemaloni tai čia kaip kam g.gif Kaip sakoma, dėl skonio nesiginčijama. Man tai netgi labai maloni - viena galą dedu po galva, tai jei naktį galva atsiranda nebe ant grikių, nejučiom pradedu ieškoti, kur tie mano grikiai smile.gif Tokia poza, kai pagalvė yra po galva, sprandu, pečiais labai padeda nuo sprando skausmų, atpalaiduoja. Ateity netgi galvoju nusipirkti paprastas grikių lukštų pagalves. Labai didelėms jautruolėms kažkiek gali trukdyti tai, kad kol susirandi patogią pozą, grikių lukštai šiek tiek šiugžda (ypač, jei galva dedama ant pagalvės). O dėl alergijų, tai manau, kad reikėtų žinoti ar yra alergija būtent grikiams. Aš surizikavau, pasirodo, kad nealergiška, tikiuosi ir mažylis nebus alergiškas ir galės mėgautis šia pagalve. Neseniai svečiuose turėjom 3 metų berniuką, tai neįmanoma buvo jo nuo pagalvės atitraukti biggrin.gif
Pats didžiausias minusas - kadangi nuo vaikystės nekenčiu grikių košės ir kvapo (matyt, mokyklos laikų trauma biggrin.gif), pirmomis dienomis nepatiko, kad jaučiasi grikių kvapas, bet per kurį laiką jis susilpnėjo ir beveik nesijaučia.
Atsakyti
Labas merges.....Parejo mano paselis su E. coli atsakymais, ir po dvieju antibu kursu ta bl.... nesamone ne tik, kad niekur nedingus, dar ir padidejus doh.gif Nu nieko nebesuprantu unsure.gif Kaip taip imanoma.....??? ir is vis, ka toliau su manim darys, nes dar antibu daugiau gerti ir ar stipresniu tai ka as zinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 04 04, 08:58)
Labas merges.....Parejo mano paselis su E. coli atsakymais, ir po dvieju antibu kursu ta bl.... nesamone ne tik, kad niekur nedingus, dar ir padidejus  doh.gif Nu nieko nebesuprantu  unsure.gif Kaip taip imanoma.....??? ir is vis, ka toliau su manim darys, nes dar antibu daugiau gerti ir ar stipresniu tai ka as zinau  unsure.gif

Laikykis 4u.gif o ka ta bakterija daro leliui?
Atsakyti
QUOTE(raskilele @ 2013 04 03, 19:12)
Labukas smile.gif

Ir aš pirkau su grikiais. Su granulėm negaliu palyginti, nes nebandžiau, bet pritariu sniege555, kad grikinė gerai išlaiko formą. Pvz., sėdint galima lyg apsijuosti ja, taip gaunasi gera atrama nugarai. Ir šiaip man ji labiau reikalinga ne miegui, o sėdėjimui, labai gerai apsikamšyti šonus ir nugarą sėdint prie TV.
Maloni ar nemaloni tai čia kaip kam  g.gif Kaip sakoma, dėl skonio nesiginčijama. Man tai netgi labai maloni - viena galą dedu po galva, tai jei naktį galva atsiranda nebe ant grikių, nejučiom pradedu ieškoti, kur tie mano grikiai smile.gif Tokia poza, kai pagalvė yra po galva, sprandu, pečiais labai padeda nuo sprando skausmų, atpalaiduoja. Ateity netgi galvoju nusipirkti paprastas grikių lukštų pagalves. Labai didelėms jautruolėms kažkiek gali trukdyti tai, kad kol susirandi patogią pozą, grikių lukštai šiek tiek šiugžda (ypač, jei galva dedama ant pagalvės). O dėl alergijų, tai manau, kad reikėtų žinoti ar yra alergija būtent grikiams. Aš surizikavau, pasirodo, kad nealergiška, tikiuosi ir mažylis nebus alergiškas ir galės mėgautis šia pagalve. Neseniai svečiuose turėjom 3 metų berniuką, tai neįmanoma buvo jo nuo pagalvės atitraukti  biggrin.gif
Pats didžiausias minusas - kadangi nuo vaikystės nekenčiu grikių košės ir kvapo (matyt, mokyklos laikų trauma biggrin.gif), pirmomis dienomis nepatiko, kad jaučiasi grikių kvapas, bet per kurį laiką jis susilpnėjo ir beveik nesijaučia.

Ačiū, raskilele 4u.gif
Nebūtinai alergija patiems grikiams, natūraliuose pataluose gali gyventi namų erkutės, man alergija namų dulkėms. Galvoju gal jiems parašyti?

QUOTE(Beta1 @ 2013 04 04, 08:58)
Labas merges.....Parejo mano paselis su E. coli atsakymais, ir po dvieju antibu kursu ta bl.... nesamone ne tik, kad niekur nedingus, dar ir padidejus  doh.gif Nu nieko nebesuprantu  unsure.gif Kaip taip imanoma.....??? ir is vis, ka toliau su manim darys, nes dar antibu daugiau gerti ir ar stipresniu tai ka as zinau  unsure.gif

Va čia tai geras doh.gif Kaži neprisijungsiu aš prie tavęs pirmadienį? Na gyd kažką sugalvos g.gif O koks skaičius tau jų? Ir O.K. kiek pamenu dabar nėra?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 04 04, 10:00)
Va čia tai geras doh.gif Kaži neprisijungsiu aš prie tavęs pirmadienį? Na gyd kažką sugalvos g.gif O koks skaičius tau jų? Ir O.K. kiek pamenu dabar nėra?

Nu jo, neblogas unsure.gif teisingai, gi O.K. isvaziavus, man irgi sake, nes ir siaip as jai puoliau skambint, tai neatsiliepia ir neperskambina....Jauciu reiks laukt pirmadienio ir per ta laika nusistresint negyvai......O parodymai pas mane buvo tokie: is pat pradziu kai tik atrado, tai buvo 10 sestuoju, po antibu buvo like 10 treciuoju.Tai po dar vieno antibu (jau stipresniu) kurso pasidare 10 penktuoju doh.gif Nu vien zo, jau nebezinau ka galvot.....Kada tu persitestuoji ir kada laukt tavo atsakymu ?

Leikiuke, matematika su negydomom infekcijom nestumo metu paprasta - infekcija negydoma plinta, kol pasiekia gimda.Kai pasiekia gimda, tada pasiekia ir leliuka, ens ten jis gyvena.O pasekmes jau kaip Dievas duos.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 04 balandžio 2013 - 09:30
QUOTE(Beta1 @ 2013 04 04, 07:58)

blink.gif Kas cia per zaraza, kad antibiotikai neveikia. Ir dar netgi padidejo, toks vaizdas, kad ji tais antibais maitinosi doh.gif doh.gif Man irgi idomu, ka tau dabar gydytojai pasiulys g.gif O kaip vaikutis laikosi, jo labai gaila, kad tik nekenktu unsure.gif Laikykites, iseitis vis tik turi buti 4u.gif

QUOTE(egk @ 2013 04 04, 09:00)
Nebūtinai alergija patiems grikiams, natūraliuose pataluose gali gyventi namų erkutės, man alergija namų dulkėms. Galvoju gal jiems parašyti?

drinks_cheers.gif Ir as manau, kad duok uzklausa del tu pagalviu. Tik zinau, kad su EPS granulemis tinka alergiskiems smile.gif Ir dar, su siom granulem pagalve tikrai skystesne, nei su grikiais. Bet as gavau uz ta pacia kaina papildomai maiseli granuliu, galiu bet kada ju prisideti. Tik kol kas nereikia mirksiukas.gif
Sekmes renkantis biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Cukryte, nezinau kas cia per gyvate, kuri minta antibais, bet panasu, kad taip ir yra.Daugiau duoti antibu buti kaip beprasmiska, nes nuo ju infekcija tik dideja, o man sveikatos tie antibai irgi neduoda.Neturiu zalio supratimo ka cia reikes daryt toliau.Aisku viena, kad niekas dar nera isplites kur nereikia, nes tada jau pradetu per inkstus grot ir t.t.Tiktai jbtvmlakdflkdjf ka daryt, nes negydoma tai kazin ar ji trauksis ?

Kas del pagalviu, tai as turiu su tom granulem.Skystalas tokia, bet galima prisipildyt.Taip ir padarysiu.Man ji buvo ne kiek naudinga nestumo metu, kiek paskui maitinant vaika.Nes tada gali patogiai isitaisyt ir megautis bei geretis vaizdu ir nugaros nelauzia rolleyes.gif

Liudziu siandien.....o durniausia, kad kaip ir neturiu net su kazkuo protingu pasitart, gydytojos tai nera ir nebus iki pirmadienio........
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 04 04, 09:36)
Liudziu siandien.....o durniausia, kad kaip ir neturiu net su kazkuo protingu pasitart, gydytojos tai nera ir nebus iki pirmadienio........

console.gif
Kazkaip toli dar tas pirmadienis... unsure.gif O pas kitus gydytojus neimanoma kreiptis? g.gif
Atsakyti
beta laikykis,tikiu ,kad pirmadieni kai su gyd paklbesit nuramins tave,gal nera taip blogai ,gal maziukui nepakenks,varksiuke,isivaizduoju kaip jaudinies,likykis betut 4u.gif
o koks cia tyrimas ?gal ir man pasidaryt,baisu pasidare

maitinimo pagalve turiu su granulem,nes kursuose maitinimo buvau ir sake su grikiais tinka tik nuo metu,nes grikiai gali elergizuoti ,su grikiais labai sunki

snd man nuotaika irgi s... verysad.gif sninga,atsibodo ziema verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 04 balandžio 2013 - 10:02