Taciau kazkaip dabar manau, kad per vestuves vis tiek kvepinsiuos Cacharel "Promesse", nes man jis ypatingai romantiskas ir svelnus...
As tai neseniai atradau nauja nuostabu man kvapa - Hugo Boss "Pure Purple", visai kitoks nei man siaip patinka, bet na toks
Taciau kazkaip dabar manau, kad per vestuves vis tiek kvepinsiuos Cacharel "Promesse", nes man jis ypatingai romantiskas ir svelnus...
Neseniai atradau Armani Mania...Super kvapas
QUOTE(Siandra @ 2006 04 06, 11:55)
Tai tiek to, bandysiu pati ziuretis,aciu
o kaina butu idomi ir man, nes seniai seniai kai turejau, tai kainavo apie 200Lt 
as arba blogai ziurejau, arba oro uoste ju nebuvo, net pora ratu apejau, gaila nagaliu pasakyt kiek ten kainuoja, nu bet tikiuosi, kad kurnors tu juos rasi
As nusipirkau Dior Addiction
QUOTE(krista# @ 2006 04 09, 21:45)
as arba blogai ziurejau, arba oro uoste ju nebuvo, net pora ratu apejau, gaila nagaliu pasakyt kiek ten kainuoja, nu bet tikiuosi, kad kurnors tu juos rasi 
Aciu tau krista, as irgi labai tikiuosi
QUOTE(vilmaarch @ 2006 04 10, 07:48)
tiksliau
Cristian Dior Hypnotic poison
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2004 07 26, 11:18)
As irgi. Buna gi sutapimu
Dolce Gabbana Light blue - superniai.
o va pabandziau Calvin Klein Obsession night. man patiko toks rytietiskas kvapas.
kazkas panasus i Choprad Casmir. jo dabar nebematau. Gaila
o va pabandziau Calvin Klein Obsession night. man patiko toks rytietiskas kvapas.
kazkas panasus i Choprad Casmir. jo dabar nebematau. Gaila
dolce&gabbana light blue sutinku, kad superiniai
man maniskis juos padowanojo kaledu proga
tai is laimes net pasokau 
siaip tas kwapas susilieja su oda, ir as jo pati nebeuzuodziu, o tai nelabai megstu.....bet mane wisada pagiria, kad skaniai kwepiu ir tai wiska kompensuoja
siaip tas kwapas susilieja su oda, ir as jo pati nebeuzuodziu, o tai nelabai megstu.....bet mane wisada pagiria, kad skaniai kwepiu ir tai wiska kompensuoja
QUOTE(Simonyte @ 2006 04 09, 02:18)
Neseniai atradau Armani Mania...Super kvapas
jis toks intesyvus, galva ims svaigti
Papildyta:
QUOTE(vilmaarch @ 2006 04 10, 10:35)
sitie ir man labai patinka, reikes gal nusipirkt
o aš - GREEN TEA arba LOVE IN PARIS