Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kvepalai

Greičiausiai rinksiuos tą kvapą, nuo kurio pati einu iš proto ir dar brangiausias paskui bėga Gucci "rush 2", ax.gif arba dar mano labai mylimus Moschino I love love ir R. Cavalli "Just Cavalli"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEDUTIS: 24 vasario 2006 - 15:28
QUOTE(traliabum @ 2004 07 27, 10:01)
jei prireiks kokiu kvapiuku pigiau kreipkites  per a.z.

[FONT=Times]Man reikia Organza pigiau. Kiek tai yra pigiau?
Atsakyti
turiu chanelio chance 100ml butely tai dar turesiu ju vestuvems, bet labai noreciau lancome miracle nusipirkt thumbup.gif tas kvapas toks kazkoks ne toks kaip visi kiti, kuriuos megstu, nes dazniausiai renkuos gaivius, o sitie kazkokie negaivus, bet kvapas thumbup.gif
Atsakyti
As manau ta diena Ralph Lauren RALPH kvepesiu, kaip ir per pirmaji musu pasimatyma wub.gif Beje, dar tokia pat duso zele naudosiu bei blizganti kuno losjona is tos pacios serijos thumbup.gif
Atsakyti
As irgi bijau, kad galiu viska pamirsti, nes tam reikalui priprasiau pussesere, kad nesiotu mano rankine su visom pudrom ir dazais, o zadu kvepeti tai Angel kvepalais, nors vyrui labiau patinka Dior'o addict, bet siltai dienai (aisku jeigu tokia pasitaikys smile.gif ) man labiau noretusi lengvesnio kvapo lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai Miracle patinka Lancome. jaiS IR KVEPINSIUOSI. Turbut
Atsakyti
As neseniai nusipirkau Dolce&Gabana, tai manau iki vestuviu ju neisnaudosiu, taigi kvepinsiuos jais - gaivus aromatas bus pats tas jaudinanciai dienai wub.gif
Atsakyti
tiek daug turiu megstamu kvapu,kad net negaliu issirinkti,kaip ir Hugo Boss woman,Gucci Ruch,Gucci Envi, Dolce Gabane. hm hm hm nezinau kuriuos issirikti visi tokie skanus kaip saldainiukai tongue.gif
Atsakyti
Dolce&Gabana "light blue" man labai patinka, bet kasdienai.

Vestuvėms labai labai norėčiau La Perla "Eclix", bet La Perla niekur nebėr sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2006 02 22, 17:03)
Turiuvieninteli kvapa, kuri tiesipg dievinu. Christian Dior Dolce Vita. Jau 4 metai kaip kais kvepinuosi, tai ta diena irgi kvepesiu taip. Nezinau kas man yra bet ne vinas kitas kvapas man nelimpa  4u.gif

Tikra tiesa dėl to kvapo drinks_cheers.gif mirksiukas.gif Pirmą kartą gal prieš 10 metų rusiškam "Cosmo" radau tų kvepalų mėginuką - ir nuo to laiko, nors ir išbandžiau krūvą kitokių kvepalų, šitie liko kaip etalonas. Patys pačiausi kvepalai thumbup.gif thumbup.gif Jais ir kvepinausi TĄ dieną mirksiukas.gif
Atsakyti
Sunkiausias klausimas doh.gif Vestuvems turbut viska galima suplanuot, tik ne nuotaika, kuri paskatins issirinkti butent ta ar ana kvapa. Tureciau vienus mylimiausius - zinociau kokie jie bus, o dabar doh.gif
Atsakyti
Man superinis kvapas yra Calvil Klein Euphoria smile.gif Jais ir kvepesiu per vestuves smile.gif
Atsakyti