Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kvepalai

kazkaip turiu du kvapus, kurie man patinka ir prie kuriu visada sugryztu:
Doce Gabana light blue (kasdienai), o vakarui gucci rush raudonas flakonas (jau kokie 6 metai juos naudoju - nuostabus seksualus kvapelis.)
Atsakyti
O kur Jus kvepalus perkates. Uzsisakiau vyrui kvepalus is www.kosmetika.co.uk ir atsiunte, kvepia nuostabiai Hugo Boss pilka apvali bonkute. O si syki ir sau uzsakysiu.
Atsakyti
As tai irgi turiu du kvapus kurie man super matinka, bet megstu retkarciais ir kitokius pasikvepint
Tai Gucci ENVY Me ir Chanel Chance wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_G. @ 2006 11 15, 23:39)
kazkaip turiu du kvapus, kurie man patinka ir prie kuriu visada sugryztu:
Doce Gabana light blue (kasdienai), o vakarui gucci rush raudonas flakonas (jau kokie 6 metai juos naudoju - nuostabus seksualus kvapelis.)

Nepatikėsi bigsmile.gif Šitie kvapai taip pat mano mėgiamiausi. wub.gif

QUOTE(welkom1 @ 2006 11 16, 12:16)
O kur Jus kvepalus perkates.  Uzsisakiau vyrui kvepalus is www.kosmetika.co.uk ir atsiunte, kvepia nuostabiai Hugo Boss pilka apvali bonkute. O si syki ir sau uzsakysiu.

O šį kvapą savo brangiausiam su gimtadieniu padovanojau. Dievinu šį vyrišką kvapą. wub.gif

O per savo vestuves norėsiu pasikvėpinti Davidoff "Cool water".. Gaivus ir švelnus kvapas. wub.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Me To You: 16 lapkričio 2006 - 14:23
QUOTE(Me To You @ 2006 11 16, 15:21)
Nepatikėsi  bigsmile.gif  Šitie kvapai taip pat mano mėgiamiausi.  wub.gif
O šį kvapą savo brangiausiam su gimtadieniu padovanojau. Dievinu šį vyrišką kvapą.  wub.gif

O per savo vestuves norėsiu pasikvėpinti Davidoff "Cool water".. Gaivus ir švelnus kvapas.  wub.gif user posted image

O as turiu Davidoff "Game", labai skanus, tokie gaivus wub.gif
Atsakyti
jei ne paslaptis , kur galima isigyti davidoff ''game''? beje kaip kaina?
Atsakyti
QUOTE(sigulda:) @ 2006 11 16, 16:13)
jei ne paslaptis , kur galima isigyti davidoff ''game''? beje kaip kaina?

Cia jie kainuoja Davidoff COOL WATER GAME 100ml - 140 Lt (kaina kitur: 209 Lt) , as pirkau kristianoje mokejau apie 150 Lt.

Atsakyti
O viešpatie... jūs dar sukurkit temą "Kokios firmos kelnaites mūvėsite tą dieną" lotuliukas.gif

Nu ok, o dabar, ritmai:
user posted image
Pats skaniausias iš kvapų thumbup.gif Visokie Dūlčės ir Gabanos ar Gučiai yra niekas palyginus lotuliukas.gif tongue.gif

Atsakyti
Gal jau baik saipytis iszmoniu, ir svarbiausia issidirbineti pati is saves doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 11 17, 12:56)
Gal jau baik saipytis iszmoniu, ir svarbiausia issidirbineti pati is saves doh.gif

Žinoma žinoma... mes jaunos, gražios, mes ištekame, o mūsų gyvenimą bando apkartinti mergina, kuri serga depresija, ir kuri puikiai suvokia, jog niekada netaps nuotaka, ir tokiu būdu, primesdama visokius juokelius, bando į pačią vestuvių esmę pažvelgti ironiškai, kad ateityje, glostydama katiną, nejaustų sielos skausmo.
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2006 11 17, 11:43)
O viešpatie... jūs dar sukurkit temą "Kokios firmos kelnaites mūvėsite tą dieną" lotuliukas.gif

Nu ok, o dabar, ritmai:
user posted image
Pats skaniausias iš kvapų thumbup.gif Visokie Dūlčės ir Gabanos ar Gučiai yra niekas palyginus lotuliukas.gif  tongue.gif

O tu turbut kokiom dujom pasipurksi, kad visus atbaidyti. lotuliukas.gif . Cia rimtos merginos renkasi mad.gif mad.gif mad.gif poster_offtopic.gif . Ir kada pagaliau suaugsi? Jei nori pokstauti eik i kita foruma ir plepek nesamones i valias mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gifmad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
Na gerai jau gerai...

ATSIPRAŠAU blush2.gif

Tikrai nenorėjau nieko įžeisti...

Beje, aš rimtai turiu odekolono namie. Jei kam prireiks... gerai žaizdas dezinfekuoja, ypač kai uodai sukramto. blush2.gif

pikčiurnos
Atsakyti