Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kvepalai

Aš irgi turėjau "I love love" nors ir mėginuką bet tikrai skaniai kvepia. Labai greitai baigėsi verysad.gif .. Jau nebežinau kaip norėsiu kvepėti per savo vestuves blush2.gif nes dar labai myliu Gabriela Sabatini "Wild Wind" ... bet turbut is to strioko net "pažastinuku" nepasitepsiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Me To You: 20 lapkričio 2006 - 18:43
QUOTE(Me To You @ 2006 11 20, 18:46)
Aš irgi turėjau "I love love" nors ir mėginuką bet tikrai skaniai kvepia. Labai greitai baigėsi  verysad.gif  .. Jau nebežinau kaip norėsiu kvepėti per savo vestuves  blush2.gif  nes dar labai myliu Gabriela Sabatini "Wild Wind" ... bet turbut is to strioko net "pažastinuku" nepasitepsiu  doh.gif

O kada vestuves? Siaip patariu padeti visus reikalingiausius dalykus vienoj ir matomoj vietoj, pvz ant stalo kambaryje kur rengsies. Nes apie pazastinuka tikrai nereiketu uzmirsti. Vistiek labai audringa diena, ne viena karta prakaituosim. Taigi geriau uzmirsti pasikvepinti negu uzmirst apie pazastinuka. blush-anim-cl.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Man taip pat patinka Gabrielos Sabatini kvepalai ir pati ji labai grazi
Gabriela Sabatini

Atsakyti
kazkuo saldziu wub.gif wub.gif kaip britney spears fantacy arba gaiviu kaip dividoff game bigsmile.gif
Atsakyti
Sonios Rykiel 'rykielrose", nepakartojamas kvapas:)
Atsakyti
Estee Lauder "Pleasures"
Atsakyti
HUGO BOSS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo welkom1: 08 gruodžio 2006 - 13:51
CHANEL CHANCE
wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke21: 08 gruodžio 2006 - 23:17
QUOTE(doviliuke21 @ 2006 12 09, 00:13)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Super kvapas wub.gif
Atsakyti
Laba diena gal kam nors patinka kvepalai "Miracle" Lancome.
Gavau dovanu,bet man ju kvapas visai nepatinka,jai kam patinka galiu parduot pigiau.
Jei ka domina rasykit i AZ.
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2006 12 09, 00:13)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saldute @ 2006 08 27, 23:39)
gavau dovanu Calvin Klein "euphoria". isbandziau, tikrai nekasdieninis kvapas.  jais ir pasinaudosiu savo vestuviu diena

SUPER kvepalai!
Atsakyti