Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kvepalai

QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 17, 10:47)
Man tai db yra deji kvepalai kuriais noreciau kvepintis tai Moschino "Funny" ir Chanel "Chance", pastaruosius taip noriu nusipirkt, bet taip gaila 250Lt...Bet pris vestuves teks pirkti.. wub.gif

As neseniai pauosciau naujus Chanel 'Chance', nu dieviskas kvapas, man patiko. Reiks man juos nusipirkti kai skrisiu namo. Turiu Coco Chanel tai irgi labai patinka, labai gerai lakosi chanel kvepalai.
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 06 17, 13:27)
As neseniai pauosciau naujus Chanel 'Chance', nu dieviskas kvapas, man patiko. Reiks man juos nusipirkti kai skrisiu namo. Turiu Coco Chanel tai irgi labai patinka, labai gerai lakosi chanel kvepalai.

Jo gerai laikosi tikrai, bet nzn as buvau parsivezus is uzsienio Guccy tai man daug geriau laike, negu kur pirkau kristiAnoj tokius pat..
Atsakyti
Labai tinkami vestuviniu suknyciu dizaineres Vera Wang kvepaliukai, nes jie kaip tik ir skirti siai progai... ax.gif
Vera Wang 'Princess' user posted imageuser posted image
'Truly Pink' user posted image 'Sheer Veil' user posted image
'The Fragrance' user posted image
Taip pat ir... bigsmile.gif
Dior Addict 2 Summer Peonies user posted image Guerlain 'Insolence' user posted image
Calvin Klein 'Euphoria blossom' user posted image Donna Karan 'Cashmere Mist' user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Timida: 17 birželio 2007 - 15:36
O aš tą dieną kvepėsiu
Salvatore Ferragano INCANTO SHINE man jie patys pačiausi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 17, 13:48)
Jo gerai laikosi tikrai, bet nzn as buvau parsivezus is uzsienio Guccy tai man daug geriau laike, negu kur pirkau kristiAnoj tokius pat..

Tai gal Kristianoj padirbtus kvepalus pardavineja g.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2007 06 17, 20:28)
O aš tą dieną kvepėsiu
Salvatore Ferragano INCANTO SHINE man jie patys pačiausi  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Man visi trys Salvatore Ferragamo kvepaliukai skanus... wub.gif thumbup.gif
Incanto Shine user posted image
Incanto Charms user posted image
Incanto Dream user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Timida: 18 birželio 2007 - 00:55
As tai issirinkau savo dienai Dior Addict 2 Summer Peonies,nes turiu as ir chanel chance ir Dolce&Gabbana Light blue ir CK euforia,nu zodziu norejau kazko naujo,tai specialiai pirkau kvepalus kuriais pasikvepinsiu tik per vestuves,o tie Dior toki lengi ir gaivus,tokia malone nuotaika sukuria biggrin.gif
Atsakyti
Manau, labai tinkami TAI dienai kvepalai Cacharel - Promesse... thumbup.gif[attachmentid=101727]

Nors man vieninteliai ir nepakartojami kvepalai yra Jean Paul Gautier - Fragile, tuo labiau kad man jie primena labai nuostabias akimirkas is pietu Prancuzijos... wub.gif
[attachmentid=101728]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Europiete: 18 birželio 2007 - 03:51
As vis dar neapsisprendziu gal Chanel Allure, Carolina Herrera 212 ar Cacharel Amor Amor wub.gif jauciu nuspresiu vestuviu diena rolleyes.gif
Atsakyti
Nusipirkau vestuvems kvepaliuku Davidoff "Summer fizz", man atrodo LT dar tokiu nera g.gif , gaivau kvapo wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 21, 13:27)
Nusipirkau vestuvems kvepaliuku Davidoff "Summer fizz", man atrodo LT dar tokiu nera  g.gif , gaivau kvapo wub.gif

user posted image

Matosi is ipakavimo, kad turetu but labai gaivus... ax.gif Man tai patinka tokie labai..
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 21, 13:38)
Matosi is ipakavimo, kad turetu but labai gaivus... ax.gif  Man tai patinka tokie labai..

as tik gaivius megstu, turiu dar Davidoff "Game"

user posted image
Atsakyti