as tai situ labai noriu,bet niekur nerandu,nes nera Lietuvoje,prasiau kad parveztu tai gal parves
Tikrai labai skanus ir tinkami TAI dienai kvepaliukai - Chantal Thomass:

As vestuviu dienai buvau pasiruosusi Chirstian Dior kvepaliukus, taciau per visa sujudima tiesiog pamirsau jais pasikvepinti.

Aš tai nutariau TĄ dieną kvepėti Eclat D'arpege Lanvin. MB juos man padovanojo, tai dabar jais nesikvepinu, kad pamirštų jų kvapą.

as kvepejau roberto cavali for her kvepaliukais,kuriuos gavau dovanu pernai kuomet atostogavome ispanijoje ir manasis man pasipirso.

O man taip patys pačiausi kvepaliukai yra
Kenzo - L`EAU PAR KENZO

Kenzo - L`EAU PAR KENZO
QUOTE(Aterol @ 2007 06 25, 09:55)
As vestuviu dienai buvau pasiruosusi Chirstian Dior kvepaliukus, taciau per visa sujudima tiesiog pamirsau jais pasikvepinti.

QUOTE(Auksinė @ 2007 06 29, 13:51)

QUOTE(Auksinė @ 2007 06 29, 13:51)
situ kvapas labai geras

cia mano meile,ja ir kvepesiu

Papildyta:
siaip dar jei ne siais tai kvepinciaus kurais nors is siu,nes man jie irgi labai patinka...
Tendre Poison:

JEAN PATOU...nerealus....bet man jie per brangus...kainuoja 120 svaru...

Lolita Lempicka...bet nenoreciau kad tuos prisiminimus kuriuos jie primena,uzgoztu vestuviu dziaugsmas...todel rankuos CHANEL kurie dar neprimena nieko ypatingo,o kvepia ypatingai...

Vakar rinkausi sau kvepaliukus, tai apsiuosčiau
tačiau manau išsirinkau ir šiandien eisiu pirkti, tai GF FERRE "Rose" 

faina temele, bijau sumeluoti, kazkuom kvepinausi, bet nepamenu is tos baimes ir laimes
jauciu ne iki kvepaliuku man buvo. nors paprasta diena ne pasikvepinus is namu neiseinu

Va va, ir man tas pats buvo - per tą skubėjimą net kvepaliukus pamiršau