aš tai jaučiu per visus begiojimus ir "striuokus" pamiršiu tuos kvepaliukus. Nes kiek esu dalyvavusi vestuvėse tai visada esu ką nors pamiršusi tai lūpų blizgį tai pudrą tai auskarus, žodžiu stresas daro savo

QUOTE(pinkdevil @ 2007 08 31, 01:44)
Oi tik dabar prisiminiau, kaip mano brangusis siule pirkti kvepalus, kuriais kvepinosi jo buvusioji ir kazkaip ikalbejo

as manau kad kiekviena vyra varo is proto vis kitoks kvapas...bet nemanau kad jis eis is proto todel kad tu pasikvepinus jo buvusiosios kvepalais....kvepalai lieka kvepalais, o zmogus tai visai kas kita......
svarbu kad tau paciai patiktu..

QUOTE(kalalaite22 @ 2007 09 02, 13:49)
as manau kad kiekviena vyra varo is proto vis kitoks kvapas...bet nemanau kad jis eis is proto todel kad tu pasikvepinus jo buvusiosios kvepalais....kvepalai lieka kvepalais, o zmogus tai visai kas kita......

as irgi taip manau

tai zinoma, kad kvepalai palyginus su zmogum yra menkavertis dalykas, o kvapas turbut jam labai patiko del to taip ir pasake..

Kolkas noriu ko nors vanilinio.

QUOTE(wisayp.nesweyka @ 2007 09 02, 14:47)
tada jaunikis tave suvalgytu, kaip kokius vanilinius ledus.......

Pritariu, svarbu, kad tau patiktų ir tavęs neerzintų, o tie patys kvepalai labai skirtingai kvepia užpurkšti ant skirtingų žmonių svarbu kad tau paciai patiktu..
O as kvepinsiuos Nina Rici "Premier Jour" mmm....

O as "kvepejau" savo megstamiausiais - CACHAREL "AMOR AMOR". Jokiu kitu man nereikejo, nes situos dievinu jau ne vienus metus.
As per ta susijaudinima net pamirsau pasikvepint