Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kvepalai

aš tai jaučiu per visus begiojimus ir "striuokus" pamiršiu tuos kvepaliukus. Nes kiek esu dalyvavusi vestuvėse tai visada esu ką nors pamiršusi tai lūpų blizgį tai pudrą tai auskarus, žodžiu stresas daro savo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkdevil @ 2007 08 31, 01:44)
Oi tik dabar prisiminiau, kaip mano brangusis siule pirkti kvepalus, kuriais kvepinosi jo buvusioji ir kazkaip ikalbejo  blink.gif  lotuliukas.gif

as manau kad kiekviena vyra varo is proto vis kitoks kvapas...bet nemanau kad jis eis is proto todel kad tu pasikvepinus jo buvusiosios kvepalais....kvepalai lieka kvepalais, o zmogus tai visai kas kita......
svarbu kad tau paciai patiktu.. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kalalaite22 @ 2007 09 02, 13:49)
as manau kad kiekviena vyra varo is proto vis kitoks kvapas...bet nemanau kad jis eis is proto todel kad tu pasikvepinus jo buvusiosios kvepalais....kvepalai lieka kvepalais, o zmogus tai visai kas kita......
svarbu kad tau paciai patiktu.. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

as irgi taip manau mirksiukas.gif
Atsakyti
svarbu kad tau paciai patiktu.. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tai zinoma, kad kvepalai palyginus su zmogum yra menkavertis dalykas, o kvapas turbut jam labai patiko del to taip ir pasake.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kolkas noriu ko nors vanilinio. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wisayp.nesweyka @ 2007 09 02, 14:47)
Kolkas noriu ko nors vanilinio.  blush2.gif

tada jaunikis tave suvalgytu, kaip kokius vanilinius ledus....... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
svarbu kad tau paciai patiktu..
Pritariu, svarbu, kad tau patiktų ir tavęs neerzintų, o tie patys kvepalai labai skirtingai kvepia užpurkšti ant skirtingų žmonių
Atsakyti
O as kvepinsiuos Nina Rici "Premier Jour" mmm.... tongue.gif
Atsakyti
O as "kvepejau" savo megstamiausiais - CACHAREL "AMOR AMOR". Jokiu kitu man nereikejo, nes situos dievinu jau ne vienus metus.
Atsakyti
As kvepesiu CHANEL "CHANCE"....na bent dabar taip galvoju...bet kas zino gal iki vestuviu dar atsiras koks svajingesnis kvapas kuri ir issigysiu. Kazkur teko skaityti, kad tie kvepalai, kuriais mes kvepinames vestuviu diena paskui islieka visam gyvenimui wub.gif
Atsakyti
Manieji buvo Kylie Minouque - Sweet Darling wub.gif
Atsakyti
As per ta susijaudinima net pamirsau pasikvepint blush2.gif verysad.gif
Atsakyti