Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kvepalai

As zadu kvepintis Ralph Lauren Romance. Busimasis is keliones parveze, tai dar niekada ir nesipurskiau, laikau vestuvems blush2.gif
Arba dar vienus turiu, kurie labai labai patinka, tai PRADA. Bet jie gan saldus, gali but truputi per sunkus vestuvems pavasari. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2008 02 15, 09:28)
Aš irgi kvepėsiu Guerlain INSOLENCE. Šitie mano kvepalai tipo "vakariniai/proginiai", manau, vestuvėms irgi labai tiks  thumbup.gif  Be to, MB jie laaabai patinka - įsiminė juos, kai pirmąkart šokom kartu klube smile.gif

oiii,dievinu ir as Guerlain wub.gif ,man ju kvapai,tikrai nuostabus,vestuvems rinksiuosi,L'INSTANT MAGIC....INSOLENCE,irgi patinka 4u.gif
Atsakyti
Šiuo metu mėgstamiausi yra Dior Addict Shine wub.gif tad manau jais ir kvepėsiu, jei nepamiršiu pasikvepint biggrin.gif
Atsakyti
Aš planuoju kvepėti Moschito -Cheap and chic arba Lanvin-Eclat Darpege manau,kad jie pats tas šiltai (tikiuosi) vasaros dienai rolleyes.gif
Atsakyti
O as liksiu istikima Dior "J'adore" wub.gif
Atsakyti
na visalaik norejau jog vestuviu diena kvepeciau dior addict tai va apie kitokius ir negalvoju
Atsakyti
as ko gero rinksiuos tarp versace arba coco madmuazel...
Atsakyti
o as kvepinsiuos savo mylimiausiais ir MB megstamiausiais CHANEL COCO MADMUASSLE bigsmile.gif
Atsakyti
as renkuosi dar ar lacoste geltonas,ar armani black,ar chanel coco mademoiselle doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 02 07, 22:41)
oiii,dievinu ir as Guerlain wub.gif ,man ju kvapai,tikrai nuostabus,vestuvems rinksiuosi,L'INSTANT MAGIC....INSOLENCE,irgi patinka 4u.gif

as tuos kvepalus nusipirkau beveik nesvarcius ir tik karta pauoscius,daugiau niekada taip nesielgsiu su kvepalais,dabar mane nuo ju pykina doh.gif brrrr..
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2009 02 10, 01:08)
as tuos kvepalus nusipirkau beveik nesvarcius ir tik karta pauoscius,daugiau niekada taip nesielgsiu su kvepalais,dabar mane nuo ju pykina doh.gif brrrr..

man tas pat- pirkau- maniau patiks- bet schmoll.gif - atidaviau mamai.

o kuo kvepinsiuos- dar nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(margo @ 2009 02 10, 02:32)
man tas pat- pirkau- maniau patiks- bet  schmoll.gif - atidaviau mamai.

o kuo kvepinsiuos- dar nezinau g.gif

ir as atidaviau mamai bet labai abejoju ar ji naudoja smile.gif man patys skaniausi romance,bet jau kiek pabode,manau vestuvems pirksiu naujus,tik pries tai isbandzius ax.gif
Atsakyti