Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kvepalai

QUOTE(*KAJA* @ 2009 02 19, 11:41)
niu as siunciuosi is USA, tai kokybe 100 kartu geresne nei Kristianoj.
Lapuka prikvepinta masinoj veziojuosi, vis pauostau  biggrin.gif ...
Dar labai idomus kavapas yra Agent Provocateur  ziauriai geruliai - tokie"prabangios kekses" kaip mes vadina. Vieninteliai i kuriuos dedami feromonai... niu tokie laaabai gundantys, bet man ant kuno nelabai - igauna kazkoki kvapa kitoki, reikia ant drabuziu... Visai kitokie nei bobuciu, bet tikrai rekomenduoju.... cia Sarmoj yra
user posted image

o kiek sitie kainuoja? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rima1979 @ 2009 02 23, 10:41)

Žiūrint kur pirksi mirksiukas.gif
Pvz čia kaina 30ml - 129Lt
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2009 02 22, 13:04)
kas cia per pudra su talku ?
g.gif

buna tokios nuo prakaitavimo.. pasigooglink apie talka, pudras - neta, manau, rasi info.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rima1979 @ 2009 02 23, 10:41)

USA maciau testeris 100 apie 150 lt gaunasi, bet cia ziauri akcija, siaip jie gana nauji, ir apie 350 LT toks kiekis kainuotu kokioj sarmoj
Agent Provacateur Women by Agent Provacateur
3.3 Oz Eau De Perfume Spray TESTER 100 ML
va cia ziurek nuoroda per tarpininke Puikute dabar gali uzsakyti, nes kaip tik renka uzsakyma is ten

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 23 vasario 2009 - 14:19
QUOTE(Ledi @ 2009 02 22, 13:04)
kas cia per pudra su talku ?
g.gif

Nežinau, kaip jums, bet man tie talkai visiškai jokios įtakos nedaro... Jie kaip vaikiška pudra, tik siu kvapu, dažniausiai naudodavau vakarais, nes karšta dieną jie nieko nepadeda... Kaip jie gali sulaikyti drėgmę? g.gif bent jau man nieko nelaikydavo. Visiškai prieš juos esu.
Atsakyti
[quote=*KAJA*,2009 02 23, 15:16]buna tokios nuo prakaitavimo.. pasigooglink apie talka, pudras  - neta, manau, rasi info.. 4u.gif
Papildyta:
USA maciau testeris 100 apie 150 lt gaunasi, bet cia ziauri akcija, siaip jie gana nauji, ir apie 350 LT  toks kiekis kainuotu kokioj sarmoj
Agent Provacateur Women by Agent Provacateur
3.3 Oz Eau De Perfume Spray TESTER 100 ML
va cia ziurek nuoroda per tarpininke Puikute dabar gali uzsakyti, nes kaip tik renka uzsakyma is ten
[/quo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rima1979: 24 vasario 2009 - 10:17
QUOTE(Ruciux85 @ 2009 02 20, 10:49)

O jau Jusu zinutes iskalbingumas bigsmile.gif lotuliukas.gif

Turiu ka pasakyti, pasirodo, sia idomia tema - kvepesiu "D&G" "Blue" rolleyes.gif Kas nuo to pasikeite? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 02 27, 15:19)
Turiu ka pasakyti, pasirodo, sia idomia tema - kvepesiu "D&G" "Blue" rolleyes.gif  Kas nuo to pasikeite? bigsmile.gif

tai ir turek irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 02 27, 15:19)
O jau Jusu zinutes iskalbingumas bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Turiu ka pasakyti, pasirodo, sia idomia tema - kvepesiu "D&G" "Blue" rolleyes.gif  Kas nuo to pasikeite? bigsmile.gif

jusu iskalbingumas irgi nemazesnis.Jei nepatinka tema,ko isvis cia rasineji?
Uzsisakiau, AGENT PROVOCATEUR thumbup.gif ,kaip KAJA rekomendavai.Pauosciau, tikrai toks fainas kvapelis, liux. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rima1979 @ 2009 03 02, 11:15)
jusu iskalbingumas irgi nemazesnis.Jei nepatinka tema,ko isvis cia rasineji?
Uzsisakiau, AGENT PROVOCATEUR thumbup.gif ,kaip KAJA rekomendavai.Pauosciau, tikrai toks fainas kvapelis, liux. thumbup.gif

niu ir super, tikrai toks idomus... labai moteriskas wub.gif
Atsakyti
ziuriu mergaites pamirsot sia temute,o gal niekas nebesikvepina? blush2.gif
Atsakyti
Savo vestuviu diena kvepejau Giorgio Armani Code Femme Elixir. Po vestuviu kuri laika jais nebesikvepinau ir vel neseniai nutariau juos nusipirkti, tai kai uzuodziau kvapa is kart primine vasara, pasiruosima vestuvems ir vestuviu diena wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukita999: 27 kovo 2009 - 11:09
o aš kvepinsiuosi "naomi campbell cat deluxe" mano jie megstamiausi o ir maniskiui jie labai patinka ax.gif
Atsakyti