Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kvepalai

Kvailas temos klausimas pasirode biggrin.gif Gal dar iskeliame klausima, kokia duso zele ta diena prausimes, kokios firmos pedkelnes mausimes ir kokiu losjonu po skutimosi vyras pasiteps? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 02 12, 14:19)
Kvailas temos klausimas pasirode biggrin.gif  Gal dar iskeliame klausima, kokia duso zele ta diena prausimes, kokios firmos pedkelnes mausimes ir kokiu losjonu po skutimosi vyras pasiteps? bigsmile.gif

nemanau jog kvaila tema juk gali ir pakalbti apie kvepalus .
Atsakyti
pritariu...tema tikrai kvaila......
Atsakyti
nieko nekvaila biggrin.gif

visada sakaiu, kad mano vestuves kvepes Statkeviciaus kvepalais thumbup.gif thumbup.gif aisku, skonio reikalas
Atsakyti
o kaip isvis kvepia tie statkeviciaus kvepalai ? g.gif
Atsakyti
lacoste love of pink wub.gif wub.gif wub.gif arba Lacoste Touch of Pink

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2009 02 13, 22:51)
o kaip isvis kvepia tie statkeviciaus kvepalai ? g.gif

sarmoj gali rasti... tokie baznycia.. senove, bet tuo paciu labai elegantiski ir na.. superiniai. paskaityk ju aprsyma pagooglinusi - labai gerai aprasyti

Apeiginiai smilkalai – šios kompozicijos šerdis,
išdidžiai plevena kryžkelėje, tarp šešėlių ir šviesos,
dabarties ir senovės, paprastumo ir sudėtingumo,
jėgos ir lankstumo.
Tokia yra viena pirmųjų ir ašinė šių kvepalų nata. Ją sunku suvaldyti, pagauti: juk harmonija – tai visada labai subtili pusiausvyra.
Fabrice Pellegrinas sodrius smilkalus apgaubė
baltųjų kinietiškų jazminų, narcizų, mėtos, pačiulių ir kalendros šydu, taip pabrėždamas jų valdingą charakterį – bohemišką,
ne per daug tamsų, prisodrintą, bet ne per griežtą.
Vanilė, sakai, prieskoniai, oda, kaučiukmedžio derva ir muskusas šiuolaikiškomis gurmaniškomis vilionėmis merkia akį smilkalams. Tuomet atsiskleidžia jų karštis –
pasklinda karstelėjęs pilkosios ambros kvapas.
Šį labai prabangų ir unikalų derinį užbaigia keli subtilūs
baltųjų lelijų ir kilmingo Kašmyro medžio akcentai.
Jie ilgam palieka intensyvų, intymų, autentišką, neišdildomą, elegantišką pėdsaką...
Atsakyti
statkeviciaus kvepaliukai labai idomus g.gif kartais patinka, kartais visai ne. bet vestuvems man jie butu sunkoki. turbut rinkciausi tuos kvepalus, kurie tuo metu labiausiai patinka ax.gif
beje, tema visai nekvaila bigsmile.gif jei kalbama apie sukneles, ziedus ar sukuosenas, kuo blogesni kvepalai???

Atsakyti
jei baznycia tai man tokie patinka, va jau kuris laikas mano sie megstamiausi ir jais tik kvepinuos JEAN PAUL GAULTIER classique
jie irgi arba patinka arba ne, dazniausiai pastarasis variantas, tokie "senutes" kvapo lotuliukas.gif
bet man klasika, tai ir per vestuves jais kvepinsiuos,nes jau visi is siu kvepalu atpazysta mane wub.gif
kaip vizitine biggrin.gif

http://www.fragranti...ssique-427.html
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2009 02 10, 02:08)
as tuos kvepalus nusipirkau beveik nesvarcius ir tik karta pauoscius,daugiau niekada taip nesielgsiu su kvepalais,dabar mane nuo ju pykina doh.gif brrrr..

a taip suvaret mano kvepaliukus lotuliukas.gif ,siaip visi kas bande,sake dieviski,bet manau skonio reikalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2009 02 14, 17:08)
jei baznycia tai man tokie patinka, va jau kuris laikas mano sie megstamiausi ir jais tik kvepinuos JEAN PAUL GAULTIER classique
jie irgi arba patinka arba ne, dazniausiai pastarasis variantas, tokie "senutes" kvapo  lotuliukas.gif
bet man klasika, tai ir per vestuves jais kvepinsiuos,nes jau visi is siu kvepalu atpazysta mane  wub.gif
kaip vizitine  biggrin.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif reikia pabandyti butinai, nes tas Statkeviciaus irgi kai kas vadina "senu bobuciu stalciu kvapas" doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet geras kvapas thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

dar castelbajac ziauriaia geruliai

user posted image

Kristanoj ziurek - yra

o siaip atsisiusti is USa geriausia

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 17 vasario 2009 - 10:00
QUOTE(Ledi @ 2009 02 14, 17:08)
jie irgi arba patinka arba ne, dazniausiai pastarasis variantas, tokie "senutes" kvapo  lotuliukas.gif
bet man klasika, tai ir per vestuves jais kvepinsiuos,nes jau visi is siu kvepalu atpazysta mane  wub.gif
kaip vizitine  biggrin.gif

siandien Krisanoj pauodziau biggrin.gif - klasikiniai su tokiu vos rytietisku paskoniu biggrin.gif nelabai mano kvapas, o siaip geruliai... tokie solidus
Atsakyti