Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kvepalai

QUOTE(Culotte @ 2009 08 26, 18:15)

as tai supratau kita diena lotuliukas.gif
Atsakyti
Giorgo Armani -Armani Code for Woman mirksiukas.gif
Atsakyti
Versace Bright Crystal
Atsakyti
Vis delto ir sia diena likau istikima Hugo Boss deep red wub.gif
Atsakyti
oho tema , manau kavapas bus tas kuris man patinka ir tinka...negaleciau tokia diena jausti erzinati kvapa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2009 10 26, 00:44)
oho tema , manau kavapas bus tas kuris man patinka ir tinka...negaleciau tokia diena jausti erzinati kvapa 4u.gif

drinks_cheers.gif Labai teisingai. Nesirinkčiau kitokio, kurio nebūčiau bandžius anksčiau. Turiu du mėgstamiausius kvapus Lancome "Miracle" ir Kenzo "By flower". wub.gif Tačiau pastarieji MB nelabai patinka. Todėl likčiau prie pirmųjų. wub.gif
Atsakyti
Kokios jus mielos... smile.gif mastot, kuo kvepet, kad vyrui patiktu. O man svarbiau, kad paciai malonus aromatas aplink mane butu, tai kvepinaus megstamiausiais savo kvepalais...
Atsakyti
versace versence
Atsakyti
Rinksiuos arba J.Statkeviciaus kvepalus arba Bvlgari "Jasmine de noir"... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Culotte @ 2009 08 26, 16:15)

pasirodo, ne as viena tokia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet tai sventes nesugadino thumbup.gif
Atsakyti
As net abstulbau kokiom temom cia mergaites snekasi belaukdamos savo nuostabios sventes thumbup.gif Manau kad tinka tie kvepalai kurie yra patys mylimiausi pacios moters smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
as nenoriu per vestuves kvepeti tais kvepalais, kuriais kvepinuosi kasdien, noriu surasti ypatinga kvapa, butent tai isimintinai dienai, o paskui jais pasikvepinti tik labai retai, ypatingomis progomis, kad MB iskart suprastu ir prisimintu brangiausias akimirkas ax.gif
Atsakyti