Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kvepalai

Mano vestuvinis kvapas bus Burberry Weekend wub.gif wub.gif
Atsakyti
Calvin Klein EUPHORIA arba CHANEL COCO MADEMOISELLE
Atsakyti
Mano bus Lacoste Pour femme wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 01 12, 22:20)
Tiesiog per vestuves merginos kvepinasi savo megstamiausiais kvepalais smile.gif

drinks_cheers.gif manau labai gadintu nuotaika nemegstami biggrin.gif
Atsakyti
As kvepinsiuos COCO CHANEL MADEMOISELLE.
Man ir MB labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Arba VERSACE " Bright Crystal ", arba DOLCE & GABBANA " The One ", arba HUGO BOSS " Femme " g.gif wub.gif Reikia tik išsirinkti.. Bet taip sunku doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na wa, vestuvių dieną negailėjau D and G "Light blue" smile.gif Balta suknelė, gaivus citrisunis aromatas (mm) biggrin.gif rolleyes.gif wub.gif Būtent šitais kvepalais kvėpinausi gal tris metus prieš tai, todėl vyrui jie itin primena mane smile.gif Galbūt dėl to ir pasirinkau tokį aromatą, seni prisiminimai...
Atsakyti
Aš manau,kad nuotakos aromatas turėtų būti lengvas,subtilus,santūrus....elegantiškas..
Man tokie kvepalai yra CHLOE "Chloe".
Kvepinsiuos jais. Arba dar variantas-išvis nesikvepinsiu. Kvepėsiu švara,kūno kremu,pudra... smile.gif
Atsakyti
o as tikriausiai rinksiuosi Bvlgari Omnia Crystalline o jei ju negausiu liksiu ties Ange ou Demon Le Secret
Atsakyti
QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 07 05, 23:53)
Aš manau,kad nuotakos aromatas turėtų būti lengvas,subtilus,santūrus....elegantiškas..
Man tokie kvepalai yra CHLOE "Chloe".
Kvepinsiuos jais. Arba dar variantas-išvis nesikvepinsiu. Kvepėsiu švara,kūno kremu,pudra... smile.gif

o kur Vilniuje yra pirkti tokiu kuno pudru kvepianciu?... blush2.gif
Atsakyti
O as apie tai net nepagalvojau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
As pagalvojau ir manau, kad tiesa ta, jog tikrai reikia kvepalu kurie tavo jau seniai arba labai patinka wub.gif . Nezinau ar jie ten turi buti gaivus ar ne g.gif , bet maniskiai bus tikrai tik Lancome Miricle. Dievinu sita kvapa 4u.gif 4u.gif Jis man tos islaikytas ir subtilus, kaikas... blush2.gif mano, kad net labai sexi. Va tokia mano tiesa apie tai.
Atsakyti