Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas suteršė namus. Nuteisti ar atleisti?

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2013 03 19, 23:38)
Kazkokius??? TAi gal jus ir turite "kazkokius",bet...jums geriau zinoti, kokius ten turite santykius su gmo biggrin.gif
Juokingai ir naiviai atrodote  wink.gif  biggrin.gif
Na dar,gal paprotinsite savo "ale perliukais" mirksiukas.gif


Jetau, vaikeliukai, kiek gi tau metu? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Galvoju, kodėl jūs visos vis dar čia, mano temoje. Matyt dėl to, kad jums tai aktualu. Juk aš neinu aptarinėti paauglio sūnaus problemų , nes neturiu nei sūnaus, nei problemų. Nesigilinu į emigrantų realijas, nes man tai neaktualu. Neskaitau ir nekalbu apie darželius, nes neturiu su jais nieko bendro.
Kam kur niežti, ten ir kasosi. Kasotės jūs mano temoje savo niežus to nepripažindamos. Jei būtų atsakas: ir man panašiai buvo, pripažintumėt kažką panašaus patyrusios, pokalbis būtų nuoširdesnis, atviresnis, naudingesnis, be abejo, visoms mums. Tik viena autorė pripažino laikiusi vemiančiam kibirą, išdrįso pasirodyti, kad yra paprastas žmogus, kuriam gyvenime būna visko. Juk kiekviena mūsų vienaip ar kitaip esam patyrusios ir dėmesio stoką ir nuoskaudėlių turim. Pasidalinus, pasiguodus, žinant, kad visiems visko būna, gali sau leisti pasijusti geriau. Aš galiu sau tai leisti, jūs - ne. Užuojauta.console.gif
Dėl jūsų sarkazmo ir ižeidinėjimų. Jei tave pavadina kažkuo, kuo nesi, ir tu įsižeidi, tai yra intelekto klaida. Juk renkuosi aš, ar priimti jūsų negatyvą mano ir šaunuolio atžvilgiu, ar nepriimti. Aš jo nepriimu.
Smagu kad kažkas dar prisimena Šekspyrą."Jei rožę pavadinsime kitu vardu, ar ji mažiau kvepės?". Klasika. Nebūtina buvo jį nuleisti su fekalais į kanalizaciją. Šio forumo nusišnekėjimo viršūnė: šuns glostymas gėle. Net "Dviračio šou" klounai nesugebėtų taip išversti paprasto šilto pamąstymo. Grįžtant prie šilkografo. Jums paminėjau jį kaip pavyzdį, kad žodį "trenkta" galima tarti su pasidižiavimu, kaip didžiulį komplimentą. Jūs to neužfiksavot. Ėmėt vartyti univer`ų archyvus ir tikrinti faktus. Seklės morkos. mirksiukas.gif Taip, kaip jums rodau didžiulį labradorą, o jūs jo nepastebit, tik puolat krapštyti jo paausius ieškodamos blusų. Cinizmas gali daug.
Užstrigau čia su jumis. Net sesė apie mano dieną sužino ne įprastais kanalais, o gauna skaityti kartu su jumis, urbi et orbi (miestui ir pasauliui, lot.) skirtus laiškus.
Liko pora puslapių. Pasilinksminkit 4u.gif
Atsakyti
Nu kokia jus nuostabi ir fantastiska.O jusu oponentes niekaip to nepripazysta laugh.gif .Kasotes ir viesai,tikras ar tariamas,opas jus demonstruojate,o ne oponentes.Ir kazkodel nustembate,kad jus informuoja apie opu buvima...
Patys jusu postai sleikstokoki,nuolat orientuoti i kuno skyscius ir atliekas.Fiziologiniam rakinejimesi matyt jauciate pasitenkinima.
Forumas viesas ir jei jau pasiskelbete jame tema,nereikia stebetis,kad rasys kam tik saus i galva cool.gif .Nors nemaza dalis ateina reginio,na kaip dvigalvio zmogaus ar pan.Toks smalsumas sumises su pasibjaurejimu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo due drops: 20 kovo 2013 - 11:45
Tai gi čia viešas forumas - kitaip tariant - duonos ir žaidimų (duona šiuo atveju moralinė, penas tskant škia)....
Kažkas darbe nuobodžiauja, kažkas namie jau grindis išsiplovė, valgyti pasidarė ir neturi kur smegeno įkišti, o kažkas, tam, kad negirdėtų savų bėdų, rėkauja apie svetimas....
Pasibaigus temai, manau nuolatinių posėdžiautojų bus sukurtas temos dublis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo In hell: 20 kovo 2013 - 12:54
QUOTE(vmv @ 2013 03 20, 01:49)
Jis neįsimylėjęs ir nesiilgi, taigi elgiasi adekvačiai. Jis ir neturėtų norėti dažniau matytis ar gyventi kartu (nebent siūlytumėt labai palankias sąlygas finansiškai  ar karjeros požiūriu.) Panašu, kad priima tai, ką jam duodat (jausmus, laiką, rūpestį, dėmesį), bet ne daugiau.



QUOTE(due drops @ 2013 03 20, 12:44)
Nu kokia jus nuostabi ir fantastiska.O jusu oponentes niekaip to nepripazysta laugh.gif .Kasotes ir viesai,tikras ar tariamas,opas jus demonstruojate,o ne oponentes.Ir kazkodel nustembate,kad jus informuoja apie opu buvima...
Patys jusu postai sleikstokoki,nuolat orientuoti i kuno skyscius ir atliekas.Fiziologiniam rakinejimesi matyt jauciate pasitenkinima.
Forumas viesas ir jei jau pasiskelbete jame tema,nereikia stebetis,kad rasys kam tik saus i galva cool.gif .Nors nemaza dalis ateina reginio,na kaip dvigalvio zmogaus ar pan.Toks smalsumas sumises su pasibjaurejimu  cool.gif


Pritariu pastabom ir izvalgom, bet yra toks momentas, kad gal moteriskei tu opu ir reikia, kad ji pajaustu gyvenimo pilnatve. Tiesiog jai nereikia abipusio pasikeitimo emocijom. Ji pasijaucia gyva, reikalinga tik tuo metu, kai duoda. Abipusis rysys jai nereikalingas, nes ji net nemoketu priimti, jaustusi isiskolinusi. Man teko sutikti tokias moterys, nekonkretinsiu kur. Is esmes as nemanau, jog jos yra aukos, jos is dalies net nesamoningai stumia "globojamaji" i tokiu santikiu eiga, nes tik tokiuose santikiuose jauciasi komfortiskai.

Kodel manau jog si diskusija beprasmiska. Siuo metu temos autore stovi ginybineje pozoje, todel adekvaciai negeba priimti kritines izvalgas, nes jose mato tik agresija. Todel ji informacija priima ne protu, o tik jausenu lygmenyje. Visi kas paraso "nepatogias izvalgas" jaukia jos vidu, todel tampa priesais.

Tai gal palikime siuos paskutinius puslapius jai issilieti, ji cia surado dekinga, ja "suprantancia auditorija". Jai svarbiausia ju demesys jos gyvenimo budui, peripetijom, ji jauciasi suprasta, itariu, del to cia ir atejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 kovo 2013 - 12:58
QUOTE(Moonte @ 2013 03 20, 11:55)
Pritariu pastabom ir izvalgom, bet yra toks momentas, kad gal moteriskei tu opu ir reikia, kad ji pajaustu gyvenimo pilnatve. Tiesiog jai nereikia abipusio pasikeitimo emocijom. Ji pasijaucia gyva, reikalinga tik tuo metu, kai duoda. Abipusis rysys jai nereikalingas, nes ji net nemoketu priimti, jaustusi isiskolinusi. Man teko sutikti tokias moterys, nekonkretinsiu kur. Is esmes as nemanau, jog jos yra aukos, jos is dalies net nesamoningai stumia "globojamaji" i tokiu santikiu eiga, nes tiko tokiuose santikiuosi jauciasi komfortiskai.

Kodel manau jog si diskusija bebprasmiska. Siuo metu temos autore stovi ginybineje pozoje, todel adekvaciai negeba priimti kirtines izvalgas, nes jose mato tik agresija. Todel ji informacija priima ne protu, o tik jausenu lygmenyje. Visi kas paraso "nepatogias izvalgas" jaukia jos vidine harmonija, todel tampa priesais.

Todel gal palikime siuos paskutinius puslapius, jai issilieti, ji cia surado dekinga, ja suprantancia auditorija. Svarbiausia ju demesys jos gyvenimo budui, peripetijom, ji jauciasi suprasta, itariu, del to cia ir atejo.


drinks_cheers.gif Nei pridėsi, nei atimsi.
Atsakyti
Nežinau ,kas galėtų gyventi su dusinančia ir neleidžiančia turėti savo gyvenimo persona , kaip temos herojė .
Todėl tik prigėręs gali būti atvežtas , blaivas pas heroję neištvertų .
Atsakyti
QUOTE(gmo @ 2013 03 20, 10:38)
Galvoju, kodėl jūs visos vis dar čia, mano temoje. Matyt dėl to, kad jums tai aktualu. Juk aš neinu aptarinėti paauglio sūnaus problemų , nes neturiu nei sūnaus, nei problemų. Nesigilinu į emigrantų realijas, nes man tai neaktualu.  Neskaitau ir nekalbu apie darželius, nes neturiu su jais nieko bendro.
Kam  kur niežti, ten ir kasosi. Kasotės jūs mano temoje savo niežus to nepripažindamos. Jei būtų atsakas: ir man panašiai buvo, pripažintumėt kažką panašaus patyrusios, pokalbis būtų nuoširdesnis, atviresnis, naudingesnis, be abejo, visoms mums. Tik viena autorė pripažino laikiusi vemiančiam kibirą, išdrįso pasirodyti, kad yra paprastas žmogus, kuriam gyvenime būna visko. Juk kiekviena mūsų vienaip ar kitaip esam patyrusios ir dėmesio stoką ir nuoskaudėlių turim. Pasidalinus, pasiguodus, žinant, kad visiems visko būna, gali sau leisti pasijusti geriau. Aš galiu sau tai leisti, jūs - ne. Užuojauta.console.gif

Norėčiau atsakyti,kodėl man šita tema įdomi.Mano vyras kartais pageria su draugais,būna kad neapskaičiuoja,kokius du-tris kartus per metus grįžta namo liaudiškai sakanat be plionkės.Nereaguodavau niekaip,jei jis kitaip nemoka su draugais bendrauti-jo problemos.Na ir vieną kartą jis grįžo toks,naktį ėjo tulikan,tuliko nerado,kolidoriuj pridirbo balą.O smarvė kokia....Kadangi jis ten ilgai baladojos tam kolidoriuj ,aš atsikėliau pažiūrėti kas ten vyksta.Naktį išvaliau,smarvė buvo baisi...Jausmas viduj klaikus.Na ryte prasimiegojęs kai atsikėlė staugiau taip kad gerklę paskui skaudėjo..Išsakiau vską apie jį,ką galv oju ir ko net negalvoju...teisinos,atsiprašinėjo...Daugiau kominėj būsenoj aš jo nemačiau..Dabar mastau-gal ir gerai kad tada taip atsitiko.Ir įdoomu,kai analogiškoj būsenoj moteriškė nedrįsta nieko pasakyti.Kai staugiau beja man dzin buvo ką jis darys-išeis,liks,pasius,atprašys,tikrai ta tema tada nieko nemasčiau.Tiesiog jis perzenge riba kazkokia nematoma,ir labai man idomu-o kurgi ta riba pas GMO
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2013 03 20, 13:55)
Tai gal palikime siuos paskutinius puslapius jai issilieti, ji cia surado dekinga, ja "suprantancia auditorija". Jai svarbiausia ju demesys jos gyvenimo budui, peripetijom, ji jauciasi suprasta, itariu, del to cia ir atejo.

Sutinku,Moonte 4u.gif
Atsakyti
Mna atrodo,kad temos autore sukure sia tema,kad ir pati "pasilinksmintu" joje biggrin.gif .
Atsakyti

 ! 
Dingo, nes pašalinau. Nepradėkit raganų medžioklės. Nešioti kažkokias užuominas, nuogirdas, nuotrupas iš kitų temų ir paskui įžeidinėti nėra nei garbinga, nei gražu, nei reikalinga.
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 03 20, 14:22)
Pasiskunde moderatorei gmo biggrin.gif .
Kai pati tai sau leidzia viska doh.gif .

Memanau, greiciau fanklubas paskunde. Jei tai nebutu virtualu, manau viskas baigtusi riksmais ir drake biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo In hell: 20 kovo 2013 - 14:34