Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas suteršė namus. Nuteisti ar atleisti?

QUOTE(Hmmm... @ 2013 03 19, 18:18)
Kaip galima nuvertinti  nevertinant? mastau.gif Jei pasakysiu, kad rožė yra rožė, o batas yra batas - aš juos nuvertinsiu?

Nemanoma nuvertint tik ivardijus. Bet galima, pvz rekomenduojat arba nerekomenduojat. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kactukas @ 2013 03 19, 19:25)
Nemanoma nuvertint tik ivardijus. Bet galima, pvz rekomenduojat arba  nerekomenduojat. smile.gif

Akibrokstas, kaip galima rekomenduoti nevertinant ir neivardinant rekomenduojamojo objekto savybiu?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2013 03 19, 18:05)
Mieloji, as jas darau pastoviai, neduos man sumeluoti SM moteriskes. Tad ir pikti negaliu, kai konstatuojamas akivaizdus faktas. Tiesa yra tiesa. Del nervu, ir vel bandymas savo jausenas prikisti man, telepatiniai sugebejimai ne kitaip.

Na taip, tie kas masto ne taip kaip jus nusiskenka. Desninga.

Oi, ka jus, jusu tiesa. Aciprasau 4u.gif

QUOTE(Moonte @ 2013 03 19, 18:20)
Ir vel tendencingas bandymas primesti savo izvalgas oponentui. Niekas suda nenuvertina, kad jo nevadina roze. Tiesiog jis yra pavadintas savu vardu. Roze yra roze, sudas yra sudas. Del to jis netampa nei gersesniu, nei blogesniu, jis atininka visas jam budingas savybes, kurios netapacios su roze. Sudui suteikia perdem didele reiksme tos, kurios ji bando vadinti roze, ar rozes pakaitalu.

Buna, kad jus pasakot ta pati ka ir as sakau, bet kazkaip...hmm, supratau, jus man tiesiog visai neseksova. Nebebus intymesnes erdves. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2013 03 19, 18:08)
Alkoholikas irgi sako, kad organizmas nori, kad jis gertų. Ar tai reiškia, kad jo artimieji turi džiaugtis tuo, kaip jis įsiklauso į savo organizmo poreikius?

Dar galvoju, nes reikia kotletus iskept vaikams biggrin.gif
Hmmm, o tu zinai, kodel zmones geria?
Atsakyti
QUOTE(Kactukas @ 2013 03 19, 19:31)
Oi, ka jus, jusu tiesa. Aciprasau  4u.gif

Buna, kad jus  pasakot ta pati ka ir as sakau, bet kazkaip...hmm, supratau, jus man tiesiog visai neseksova. Nebebus intymesnes erdves.  ax.gif

Ner uz ka atsiprasine, ypac kai nera vidinio tamstos poreikio, kai tai eilnis farsas, tik siaip bandymas issidirbineti.

Ir aciu Dievui, mane si netektis ne kiek nenuliudino 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 kovo 2013 - 18:41
QUOTE(Kactukas @ 2013 03 19, 19:25)
Nemanoma nuvertint tik ivardijus. Bet galima, pvz rekomenduojat arba  nerekomenduojat. smile.gif

Kactukas, aš turiu savo nuomonę. Ir jos nebijau išsakyti. Ir man giliai nusikakot, jei ta nuomonė kažkam nepatinka. Jei aš manau, kad šūdui atskirt nebūtina jį paragaut, aš taip ir sakau. Nenorit neklausot, kame problemos?
Atsakyti
QUOTE(Kactukas @ 2013 03 19, 19:35)
Dar galvoju, nes reikia kotletus iskept vaikams  biggrin.gif

O kuo tai susije su Hmmm zinojimu, ypac jei atsiminsim jusu anksciau jau pateiktus pasvarstymus apie zmogaus turima patirti, kuri itakoja jo vertinimus ir ju objektyvuma.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2013 03 19, 19:36)
Kactukas, aš turiu savo nuomonę. Ir jos nebijau išsakyti. Ir man giliai nusikakot, jei ta nuomonė kažkam nepatinka. Jei aš manau, kad šūdui atskirt nebūtina jį paragaut, aš taip ir sakau. Nenorit neklausot, kame problemos?

Va cia ir yra problema, kad tu garsiai ivardini, jog tai yra sudas, tada negali apsimesti, jog nezinai ka ragauji ir kito nesuklaidinsi, nes ir kitas asmuo girdejo tavo nuomone, todel suabejoja primine versija, jog tai ambrozija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 kovo 2013 - 18:46
QUOTE(Kactukas @ 2013 03 19, 19:35)

Kad apie tai diskutuot mes turėtume persikelt į kitą temą... bet kokiu atveju, šios diskusijos rėmuose visiškai nesvarbu kodėl - faktas čia yra tas, kad alkoholikas geria ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2013 03 19, 18:44)
O kuo tai susije su Hmmm zinojimu, ypac jei atsiminsim jusu anksciau jau pateiktus pasvarstymus apie zmogaus turima patirti, kuri itakoja jo vertinimus ir ju objektyvuma.
Papildyta:
Va cia ir yra problema, kad tu garsiai ivardini, jog tai yra sudas, tada negali apsimesti, jog nezinai ka ragauji ir kito nesuklaidinsi, nes ir kitas asmuo girdejo tavo nuomone, todel suabejoja primine versija, jog tai ambrozija.

Kai du mylisi, o trecias stovi su zvake, jis tik ir lieka...stovintis su zvake.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2013 03 19, 18:36)

Asmeniskai as tavo nuomone gerbiu, net ir sutinku su kai kuriais pamastymais. Taciau nesvarbu, ka as galvoju, man svarbiau yra kaip jauciasi GMO ir ko ji nori.
Atsakyti
Visi jau išsiaiškino ko herojė nori - kasdien valyti šlapimo balas savo namuose .
Atsakyti
QUOTE(Kactukas @ 2013 03 19, 19:58)
Kai du mylisi, o trecias stovi su zvake, jis tik ir lieka...stovintis su zvake.

Isvados is lempos, nesusijusios su izvalgom.

Kita vertus nuo kada slapinimasis yra mylejimasis, nors gal kai kam buti apslapintu yra didzioji meiles israiska. OK, bet juk tai nenuneige, jog buvo apslapintas.
Atsakyti
QUOTE(Kactukas @ 2013 03 19, 18:58)
Taciau nesvarbu, ka as galvoju,  man svarbiau yra kaip jauciasi GMO ir ko ji nori.

Dar viena altruiste thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 03 19, 20:04)
Visi jau išsiaiškino ko herojė nori - kasdien valyti šlapimo balas savo namuose .

Na jei jai iki pilnos laimes to reikia, kokios problemos? Juk svarbu jos norai, nors is esmes ne jos, o jojo norai, tik jie siuo atzvilgiu yra vertybe, jei ji ju nepriims, teks neva atsistatydinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 kovo 2013 - 19:19