Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas suteršė namus. Nuteisti ar atleisti?

QUOTE(Moonte @ 2013 03 19, 16:46)
Yra rusu posakis "Blazhen kto veruet". O gal ir gerai, nu tegu zmogus gyvena savo iliuziju pasaulyje. Na jei tikrove yra jam persunki.

Nu bet tas noras tikėti kad turi kepalą, kai tau pameta tik trupinius toks... graudokas unsure.gif Nors gal iš tikro taip geriau g.gif

QUOTE(Shyna @ 2013 03 19, 17:32)

Koks visdar įaugęs lietuvėms moterims kuklumas, ir nemokėjimas priimti komplimentų smile.gif Kažkokios pasimetusios liko tarp tarybinio nuolankumo ir dabartinės vakarietiškos aukštos emancipacijos smile.gif Gal dėl to mūsų vyrai visdar bijo pasakyt gražų žodelį kitą?

Mano pasisakymas neturėjo visiškai nieko bendra su kuklumu ar komplimentais. Nors jei norite mane matyti kaip kompleksuotą tarybinę moterį - prašom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2013 03 19, 15:46)
Yra rusu posakis "Blazhen kto veruet". O gal ir gerai, nu tegu zmogus gyvena savo iliuziju pasaulyje. Na jei tikrove yra jam persunki.
Papildyta:
na kam tokie drastiski veiksmai. Si tema ir taip numirs, na reikia zmogui issikalbeti, juolab rado bendraminciu. Nuo kritiniu pastabu ja dievulis saugo, viskas OK. Atejom parasem, nori perskaitys, supras, nenori, siaip praeis, kitos paskaitines. Kai buvau jaunesne, kazkaip norejosi zmones supurtyti, o dabar dieva zi, pimyn. Kai atsivalgys to savo vaidmens, prades depresuoti, atsiras nauja tema ir tada vel atsiras viska suprantancios ir guos ja ir t.t. ir t.t. Vnz tendencijos aiskios.

O kam jus tuos klausimus uzdavinejat, jeigu atsakymai reikalingi tik tokie, kokius jus norite isgirsti? Jus viska puikiai pati isdestet kaip ir kas cia smile.gif
Tarp kitko, labai didele pazanga padaryta nuo jaunystes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kactukas @ 2013 03 19, 18:36)
O kam jus tuos klausimus uzdavinejat, jeigu atsakymai reikalingi tik tokie, kokius jus norite isgirsti? Jus viska puikiai pati isdestet kaip ir kas cia  smile.gif
Tarp kitko, labai didele pazanga padaryta nuo jaunystes  smile.gif

Ir vel, eilinis bandymas savo jausenas, isvadas prirasyti kitam? Verdiktas isnestas, amen.

Nepavadinciau abejinguma pazanga. Tiesiog pavargau gelbeti kamikadzes, labai nedekingas, beprasmis darbas. Geriau padeti tiems kam reikia ir nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 kovo 2013 - 17:46
QUOTE(Hmmm... @ 2013 03 19, 15:18)
Nu, klausom, klausom  flirt.gif

"Bėga kiškis mišku ir pamato kažkokį rudą daiktą gulintį ant žemės,sustoja, paragauna: -Tfu, šūdas! -Gerai kad neįmyniau!"

Viskas ok, jei jo santykis toks, tai toks. Bet jei jis ateitų į SM su klausimu - ar mano santykis su tuo rudu daiktų yr zjbs, aš atsakyčiau, kad mano nuomone egzistuoja paprastesnių ir man asmeniškai priimtinesnių būdų šitam daiktui atpažinti. Žinoma, jei jis nori ragaut - pirmyn, jo reikalas. Nu bet nereikalaukit iš manęs pritarimo, kad tokis santykis su šūdu yr geriausias koks tik gali būti  rolleyes.gif

Hmmm, vienam tai sudas, o kitam grudas smile.gif
As tai nelabai isivaizduoju, kaip apskritai galima kazka patarineti zmogui, isskyrus konkreciai situacija su sisalais, del ko ir buvo kreiptasi, kuris yra visai kitoks nei tu. Nei blogesnis, nei geresnis, bet kitoks. Kurio gyvenimas kitoks, patirtis kita, isgyvenimai kiti, poreikiai kiti. Zinai tokius atvejus, pavyzdziui, yra zmoniu, kurie valgo zvyra, moli? Tai kas cia? Ka galima butu patarti, nevalgyti? O jeigu jam reikia ji valgyt, nes taip nori organizmas, tai ar turetu jis valgyt geruju kaimynu atkista duona? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2013 03 19, 17:38)
Ir vel, eilinis bandymas savo jausenas, isvadas prirasyti kitam? Verdiktas isnestas, amen.

Nepavadinciau abejinguma pazanga. Tiesiog pavargau gelbeti kamikadzes, labai nedekingas, beprasmis darbas. Geriau padeti tiems kam reikia ir nori.

Labai teisingai pastebeta, tai kodel esat cia uzstrigus tada? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kactukas @ 2013 03 19, 18:46)
Hmmm, vienam tai sudas, o kitam grudas  smile.gif
As tai nelabai isivaizduoju, kaip apskritai galima kazka patarineti zmogui, isskyrus konkreciai situacija su sisalais, del ko ir buvo kreiptasi, kuris yra visai kitoks nei tu. Nei blogesnis, nei geresnis, bet kitoks. Kurio gyvenimas kitoks, patirtis kita, isgyvenimai kiti, poreikiai kiti. Zinai tokius atvejus, pavyzdziui, yra zmoniu, kurie valgo zvyra, moli? Tai kas cia? Ka galima butu patarti, nevalgyti? O jeigu jam reikia ji valgyt, nes taip nori organizmas, tai ar turetu jis valgyt geruju kaimynu atkista duona? smile.gif

Jezau, dabar jau ir as isnesiu verdikta, ivardindama tuos pasvarstymus DEMAGOGIJA.

Tuo met, ar jus galite ka svarstyti apie Hmmm pasvarstymus? Neturedama ir nezinodama kokia ji turi gyvenimiska patirti ir t.t.? ( cia vadovaujantis jusu vertinimo kriteriju pritaikyma). Ir pire ko dabar valgyti moli ir zuvi? Jei as valgau moli, as jo nevadinsiu zuvimi, va apie ka kalba eina. Vagykit ta moli i sveikata, tik nevadinkite ji zuvimi. Juo labiau neirodinekite zmonems, jog molis yra zuvis, nes neva nevalge anie molio. Jie valge zuvi, kai jus jos net neragavote.
Papildyta:
QUOTE(Kactukas @ 2013 03 19, 18:48)
Labai teisingai pastebeta, tai kodel esat cia uzstrigus tada? g.gif

Tiryneju mazochizmo apraiskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 kovo 2013 - 17:55
QUOTE(Kactukas @ 2013 03 19, 18:46)
Hmmm, vienam tai sudas, o kitam grudas  smile.gif

As tai nelabai isivaizduoju, kaip apskritai galima kazka patarineti zmogui, isskyrus konkreciai situacija su sisalais, del ko ir buvo kreiptasi, kuris yra visai kitoks nei tu. Nei blogesnis, nei geresnis, bet kitoks.

Ne, Kactukas, šūdas visur yra šūdas. Ir net jei mes jį pavadinsim rože, jis vis tiek ja neprakvips.

Asmeniškai aš temos autorei nepatarinėjau nieko. Aš pasakiau ką galvoju - kad jos vietinis pijokėlis ja labai gražiai naudojasi, o ji nemoka būti viena, todėl tenkinasi tuo, ką turi ir tam, kad nesijaust brudinai įvelka tai į kažkokios tai keistos meilės rūbą. Tai mano nuomonė. Nieko daugiau. O autorė su juo gali ir iki smerties nugyvent - man nuoširdžiai vienodai rodo.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2013 03 19, 18:52)
Vagykit ta moli i sveikata, tik nevadinkite ji zuvimi. Juo  labiau neirodinekite zmonems, jog molis yra zuvis, nes neva nevalge anie molio. Jie valge zuvi, kai jus jos net neragavote.

Būtent.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2013 03 19, 17:52)
Jezau, dabar jau ir as isnesiu verdikta, ivardindama tuos pasvarstymus DEMAGOGIJA.

Tuo met, ar jus galite ka svarstyti apie Hmmm pasvarstymus? Neturedama ir nezinodama kokia ji turi gyvenimiska patirti ir t.t.? ( cia vadovaujantis jusu vertinimo kriteriju pritaikyma). Ir pire ko dabar valgyti moli ir zuvi? Jei as valgau moli, as jo nevadinsiu zuvimi, va apie ka kalba eina. Vagykit ta moli i sveikata, tik nevadinkite ji zuvimi. Juo  labiau neirodinekite zmonems, jog molis yra zuvis, nes neva nevalge anie molio.
Papildyta:
Tiryneju mazochizmo apraiskas.

O jus taip nesinervinkit, nes jau ne tik darote klaidas, visai nebesuprantat kas yra rasoma, bet ir isejot is krasto su isvedziojimais. Trumai tariant, nusisnekejot. Nesupykit 4u.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kactukas @ 2013 03 19, 19:03)
O jus taip nesinervinkit, nes jau ne tik darote klaidas, visai nebesuprantat kas yra rasoma, bet ir isejot is krasto su isvedziojimais. Trumai tariant, nusisnekejot. Nesupykit  4u.gif  doh.gif

Mieloji, as jas darau pastoviai, neduos man sumeluoti SM moteriskes. Tad ir pikti negaliu, kai konstatuojamas akivaizdus faktas. Tiesa yra tiesa. Del nervu, ir vel bandymas savo jausenas prikisti man, telepatiniai sugebejimai ne kitaip.

Na taip, tie kas masto ne taip kaip jus nusiskenka. Desninga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 kovo 2013 - 18:08
QUOTE(Kactukas @ 2013 03 19, 18:48)
Zinai tokius atvejus, pavyzdziui, yra zmoniu, kurie valgo zvyra, moli? Tai kas cia? Ka galima butu patarti, nevalgyti? O jeigu jam reikia ji valgyt, nes taip nori organizmas, tai ar turetu jis valgyt geruju kaimynu atkista duona? smile.gif

Alkoholikas irgi sako, kad organizmas nori, kad jis gertų. Ar tai reiškia, kad jo artimieji turi džiaugtis tuo, kaip jis įsiklauso į savo organizmo poreikius?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2013 03 19, 17:59)
Ne, Kactukas, šūdas visur yra šūdas. Ir net jei mes jį pavadinsim rože, jis vis tiek ja neprakvips.

Asmeniškai aš temos autorei nepatarinėjau nieko. Aš pasakiau ką galvoju - kad jos vietinis pijokėlis ja labai gražiai naudojasi, o ji nemoka būti viena, todėl tenkinasi tuo, ką turi ir tam, kad nesijaust brudinai įvelka tai į kažkokios tai keistos meilės rūbą. Tai mano nuomonė. Nieko daugiau. O autorė su juo gali ir iki smerties nugyvent - man nuoširdžiai vienodai rodo.
Papildyta:
Būtent.

Na, ne Hmmm. As puikai suprantu ka tu sakai, ka nori pasakyti ir viskas yra liuks iki to momento, kad nuvertini suda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kactukas: 19 kovo 2013 - 18:16
QUOTE(Kactukas @ 2013 03 19, 19:16)
iki to momento, kad nuvertini suda  biggrin.gif

Kaip galima nuvertinti nevertinant? mastau.gif Jei pasakysiu, kad rožė yra rožė, o batas yra batas - aš juos nuvertinsiu?
Atsakyti
QUOTE(Kactukas @ 2013 03 19, 19:16)
Na, ne Hmmm. As puikai suprantu ka tu sakai, ka nori pasakyti ir viskas yra liuks iki to momento, kad nuvertini suda  biggrin.gif

Ir vel tendencingas bandymas primesti savo izvalgas oponentui. Niekas suda nenuvertina, kad jo nevadina roze. Tiesiog jis yra pavadintas savu vardu. Roze yra roze, sudas yra sudas. Del to jis netampa nei gersesniu, nei blogesniu, jis atininka visas jam budingas savybes, kurios netapacios su roze. Sudui suteikia perdem didele reiksme tos, kurios ji bando vadinti roze, ar rozes pakaitalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 kovo 2013 - 18:21