Įkraunama...
Įkraunama...

BodyFlex klubas,,

QUOTE(Mileina @ 2013 04 05, 09:59)
Sveika, blogai sekasi bodyfleksintis. Nugaros trauma....dar kelios dienos kol praeis turbut  verysad.gif taip gerai jau buvau isivaziavusi. bet jus netinginiaukite  drinks_cheers.gif

Sveikute, griebk 4u.gif 4u.gif 4u.gif , kad greiciau nugaryte pasveiktu. As jau po trecios mankstos. Vienas is didziausiu bodyflex pliusu man yra energijos antpludis bigsmile.gif, nors oras siaubingas, bet nuotaika liux ir tiesiog skraidau lotuliukas.gif.
Mileina, kokie tavo pradiniai matmenys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magucci: 05 balandžio 2013 - 10:45
QUOTE(magucci @ 2013 04 05, 11:45)
Sveikute, griebk  4u.gif  4u.gif  4u.gif , kad greiciau nugaryte pasveiktu. As jau po trecios  mankstos. Vienas is didziausiu bodyflex pliusu man yra energijos antpludis  bigsmile.gif, nors oras siaubingas, bet nuotaika liux ir tiesiog skraidau  lotuliukas.gif.
Mileina, kokie tavo pradiniai matmenys?

As taip biski kitaip pagal save issimatavusi:

Liemuo 77 cm
Per bamba 85 cm
Pilvas ties klubkauliu 91 cm
Klubai 99.5 cm
Slaunis 58.5 cm

Palyginimui pries du metus: doh.gif verysad.gif

Liemuo 69 cm
Per bamba 78 cm
Pilvas ties klubkauliu 83 cm
Klubai 93 cm
Slaunis 54 cm
Atsakyti
na gal aš čia ir šiek tiek nušnekėsiu, bet manau dalis tiesos tikrai yra...
daugelis mūsų (kaip būna dažnai) sau pasižadam iki pavasario ar iki kol atšils orai, pasidailinsim savo kūno linijas, pakūsim, numesim kg ir pan.
brangiosios, net pati gamta mus palaiko ir suteikia antrą šansą - naudokimės proga ir toleruokim tai kaip palaikymą, turim laiko, tad nemiegam - nesnaudžiam ir puškuojam kiek tik galim...
patys orai mus palaiko... biggrin.gif
Atsakyti
O tai mes prisidavinejam ar kazka darom kad rodytumem rezultatus? g.gif
Atsakyti
Kasaras tikra tiesa blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mileina @ 2013 04 05, 11:35)
O tai mes prisidavinejam ar kazka darom kad rodytumem rezultatus?  g.gif

Gal sakau prisiduodam g.gif , butu visai idomu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos...

Aš net nedrįsau matuotis šį ketvirtadienį... doh.gif Pirmadienį jau pradedu rimtai vėl dirbti šiuo klausimu, todėl prisiduosiu tik kitą ketvirtadienį... O JŪS mergaitės PIRMYN! Man reikia vėl užsivesti, po visų tų švenčių doh.gif
Atsakyti
Tai pirmadieniais gal?
Atsakyti
QUOTE(Mileina @ 2013 04 05, 20:01)
Tai pirmadieniais gal?

Na joo, ok, pirmadieniais biggrin.gif
Atsakyti
susiimam ir puskuojam 5 kartus per diena, pirmadieni bus rezultatai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai atostogauju dabar savaičikę cool.gif
Nežinau ar čia sutapimas, bet kai darau BF valgau tik tam, kad reikia, apetito jokio, puikiai išeina ir be saldumynų apseit, mažom porcijom valgyt. O dabar valgau apsisukdama ir tikrai ne PMS, mm į pabaigą ir šiaip man tokio nebūna
Papildyta:
QUOTE(Mileina @ 2013 04 05, 12:18)
As taip biski kitaip pagal save issimatavusi:

Liemuo 77 cm
Per bamba 85 cm
Pilvas ties klubkauliu 91 cm
Klubai 99.5 cm
Slaunis 58.5 cm

Duomenys labai į mano pradinius panašūs drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliurka @ 2013 04 05, 22:39)
Aš tai atostogauju dabar savaičikę  cool.gif
Nežinau ar čia sutapimas, bet kai darau BF valgau tik tam, kad reikia, apetito jokio, puikiai išeina ir be saldumynų apseit, mažom porcijom valgyt. O dabar valgau apsisukdama ir tikrai ne PMS, mm į pabaigą ir šiaip man tokio nebūna
Papildyta:

Duomenys labai į mano pradinius panašūs  drinks_cheers.gif

Bodyflex tikrai apmazina apetita 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

pirmadieniais tai pirmadieniais drinks_cheers.gif
Del apetito pastebejau ir as, bet su saldumynais tai ne kas man doh.gif . Galiu daug ko atsisakyti, bet vos uz akiu uzkliuva koks sausainukas, tai silpna darosi kaip noriu lotuliukas.gif .
Ar pas mus yra rukanciu blush2.gif ?
Atsakyti