Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikė temperatūra

QUOTE(jurčik @ 2006 05 15, 20:21)
labas 4u.gif
na va paskutines naujienos ax.gif paskambinau daktarei i ligonine del gerkles paselio atsakymo,o ten sake isaugo streptokoku ir candidos pavienes bakterijos tai ryt vaziuoju israso ir vaistu israsys(antibiotiku),dar tas refliuksas kamuoja doh.gif

JURČIK ir mane kamuoja tas dusinimas, o ką tau sakė dėl jo?Ar jis labai pavojingas?ir kuom liepė gydytis?
Atsakyti
QUOTE(hlmd @ 2006 05 15, 19:35)
JURČIK ir mane kamuoja tas dusinimas, o ką tau sakė dėl jo?Ar jis labai pavojingas?ir kuom liepė gydytis?

na kaip man bande paaiskinti tai tas dusinimas yra nuo refliuksofagito g.gif o gali buti ir nerviskai g.gif reik rasti priezasti o tada ir gydyti g.gif
tai o tau ka daktarai sake,ar ka nors rado,ar dar laikosi ta tempa?
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2006 05 15, 20:41)
na kaip man bande paaiskinti tai tas dusinimas yra nuo refliuksofagito g.gif o gali buti ir nerviskai g.gif reik rasti priezasti o tada ir gydyti g.gif
tai o tau ka daktarai sake,ar ka nors rado,ar dar laikosi ta tempa?

nu nieko tiksliai.Nustatė hormonai, kad ne vietoj ir tiek, o dėl skydliaukės ar nerviniu pagrindu irgi nepasakė, nes gali ir tas ir tas būti, o dar pas gastroenterologą neužsirašiau. Bet irgi pasakė, kad dusinti arba dėl to refle.... kaip tau gali arba nerviniu pagrindu. Nu žodžiu doh.gif Net nebežinau ką ir galvoti. Jei jgydytojai negali tiksliai pasakyti tai aš tuo labiau nebesusigaudau. Nors tas dusinimas kartais tikrai net kai labai rami būnu pasireiškia g.gif O tau kaip?Ar tik tada kai susinervoji ar netikėtai irgi?
Papildyta:
QUOTE(hlmd @ 2006 05 15, 21:05)
nu nieko tiksliai.Nustatė hormonai, kad ne vietoj ir tiek, o dėl skydliaukės ar nerviniu pagrindu irgi nepasakė, nes gali ir tas ir tas būti, o dar pas gastroenterologą neužsirašiau. Bet irgi pasakė, kad dusinti arba dėl to refle.... kaip tau gali arba nerviniu pagrindu. Nu žodžiu doh.gif Net nebežinau ką ir galvoti. Jei jgydytojai negali tiksliai pasakyti tai aš tuo labiau nebesusigaudau. Nors tas dusinimas kartais tikrai net kai labai rami būnu pasireiškia g.gif O tau kaip?Ar tik tada kai susinervoji ar netikėtai irgi?

Dar tiesa dusinti sakė gali ir dėl iškrypusio stuburo, bet keista kad jis pas mane nuo vaikystės iškrypęs, o niekada nedusindavo dėl to. Ir dar tu klausei dėl temper.. tai ji tebesilaiko taip pat. O tu skydliaukę tyreis?
Atsakyti
QUOTE(hlmd @ 2006 05 15, 20:12)
Papildyta:

Dar tiesa dusinti sakė gali ir dėl iškrypusio stuburo, bet keista kad jis pas mane nuo vaikystės iškrypęs, o niekada nedusindavo dėl to. Ir dar tu klausei dėl temper.. tai ji tebesilaiko taip pat. O tu skydliaukę tyreis?

mano ir iskrypes stuburas,bet dusinti pradejo tik pries gera menesi g.gif tai kazi ar nuo stuburo gali buti g.gif skydliauke ligoninej tyre,sake kad nera jos g.gif
na gal dar reik krauja pasidaryt del jos,nes ligoninej tik echoskopu ziurejo g.gif
o del kraujo nzn gal ir ji dare kad nenustate skydliaukes g.gif
zinai siandien manes nedusino,net ir pamirsau kad dar nedusino,gal tai tikrai nerviskai,o labiau pritruksta oro kai judu,ramiai gulint nedusina schmoll.gif
o tave ir gulint dusina g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2006 05 15, 21:24)
mano ir iskrypes stuburas,bet dusinti pradejo tik pries gera menesi g.gif tai kazi ar nuo stuburo gali buti g.gif skydliauke ligoninej tyre,sake kad nera jos g.gif
na gal dar reik krauja pasidaryt del jos,nes ligoninej tik echoskopu ziurejo g.gif
o del kraujo nzn gal ir ji dare kad nenustate skydliaukes g.gif
zinai siandien manes nedusino,net ir pamirsau kad dar nedusino,gal tai tikrai nerviskai,o labiau pritruksta oro kai judu,ramiai gulint nedusina schmoll.gif
o tave ir gulint dusina g.gif

nu kartais ir atsigulus bet labai labai retai. Šiaip aš net nesuprantu, bet tas dusinimas man kažkur taip netikėtai užspaudžia .Ir dusinimas būna tai trumpas.O pas tave kaip? beje skydliaukę dabar tai tyriausi privačiai. Kai padarė echoskopą visai nieko nerado sako "esi sveika" Bet dėl viso pikto padarė kraujo tyrimus ir rezultatas nekoks. Net pats gydytojas nesitikėjo.Tai ir tau patarčiau pasidaryt, nes dėl to irgi temp. gali laikytis
Atsakyti
QUOTE(hlmd @ 2006 05 15, 20:35)
nu kartais ir atsigulus bet labai labai retai. Šiaip aš net nesuprantu, bet tas dusinimas man kažkur taip netikėtai užspaudžia .Ir dusinimas būna tai trumpas.O pas tave kaip? beje skydliaukę dabar tai tyriausi privačiai. Kai padarė echoskopą visai nieko nerado sako "esi sveika" Bet dėl viso pikto padarė kraujo tyrimus ir rezultatas nekoks. Net pats gydytojas nesitikėjo.Tai ir tau patarčiau pasidaryt, nes dėl to irgi temp. gali laikytis

na man tas dusinimas toks,buna darau ka ar einu ar stoviu toks atsiranda negerumas norisi giliau ikvept ir kazkur uzspaudzia negaliu iki galo ikvept oro g.gif
o tau temperatura kada nukrenta paros begyje g.gif
man tai ji nukrenta vakarais visada,bet dabar ir dienos metu kartais nukrenta g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2006 05 15, 22:01)
na man tas dusinimas toks,buna darau ka ar einu ar stoviu toks atsiranda negerumas norisi giliau ikvept ir kazkur uzspaudzia negaliu iki galo ikvept oro g.gif
o tau temperatura kada nukrenta paros begyje g.gif
man tai ji nukrenta vakarais visada,bet dabar ir dienos metu kartais nukrenta g.gif

nu vat ir man vakarais nukrenta kartais net iki 36.3. O per dieną irgi kartais nukrenta. Stengiuosi nebematuoti. Nes kai pasimatuoju ir pamatau jog truputi turiu tai dar labiau susinervuoju doh.gif o tas dusinimas tai ir man lyg kažkur užsispaudžia ir nepasakyčiau, kad tai gerklėj kažkur iš žemiau. Taip staiga ir netikėta. Ir visąlaik išsigastu jo doh.gif Nu kaip itariu mums tos pačios bėdos tik va gerklės aš nesityriau nu lyg ir viskas normaliai su ja g.gif Beje tas dusinimas tai tik keletą sekundžių, o tau ilgai būna?Ir ar neišsigasti jo?
Atsakyti
QUOTE(hlmd @ 2006 05 16, 15:20)
nu vat ir man vakarais nukrenta kartais net iki 36.3. O per dieną irgi kartais nukrenta. Stengiuosi nebematuoti. Nes kai pasimatuoju ir pamatau jog truputi turiu tai dar labiau susinervuoju doh.gif o tas dusinimas tai ir man lyg kažkur užsispaudžia ir nepasakyčiau, kad tai gerklėj kažkur iš žemiau.  Taip staiga ir netikėta. Ir visąlaik išsigastu jo doh.gif  Nu kaip itariu mums tos pačios bėdos tik va gerklės aš nesityriau nu lyg ir viskas normaliai su ja g.gif Beje tas dusinimas tai tik keletą sekundžių, o tau ilgai būna?Ir ar neišsigasti jo?

ir as nervinuosi kad ta temperatura laikosi verysad.gif o tas oro trukumas ir man eina ne is gerkles o is zemiau,o pas LOR galetum nueit mirksiukas.gif na dusinimas tikrai netrunka keles sekundes,tiesiog uzeina momentai kai norisi ikvept giliau oro,bet neina,kazkur uzspaudzia g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2006 05 16, 17:04)
ir as nervinuosi kad ta temperatura laikosi verysad.gif o tas oro trukumas ir man eina ne is gerkles o is zemiau,o pas LOR galetum nueit mirksiukas.gif na dusinimas tikrai netrunka keles sekundes,tiesiog uzeina momentai kai norisi ikvept giliau oro,bet neina,kazkur uzspaudzia g.gif

oi Jurčik kaip aš jau pati pavargau nuo to. Itariu, kad tu irgi, o dar vaikai per dieną ramybės neduoda doh.gif Esu visiškai išsekus. Ir dar kai pradeda dusinti tai net silpna pasidaro ir turbūt iš to išgasčio. g.gif Paskui viskas nurimsta.
Atsakyti
QUOTE(hlmd @ 2006 05 17, 11:34)
oi Jurčik kaip aš jau pati pavargau nuo to. Itariu, kad tu irgi, o dar vaikai per dieną ramybės neduoda doh.gif Esu visiškai išsekus. Ir dar kai pradeda dusinti tai net silpna pasidaro ir turbūt iš to išgasčio. g.gif  Paskui viskas nurimsta.

Aš irgi jau pavargau... verysad.gif Mane vargina ta temperatūra, jau išsekino organizmą... unsure.gif g.gif O dabar dar ir peršalus, tai iš viso sunku... verysad.gif

O man su tuo dusinimu tai būna krūtinės spaudimo jausmas. Ir taip sunku įkvėpt, kvėpuot, na nedusina, bet didžiulį sunkumą jaučiu... Tai manau, arba nerviniu pagrindu, arba peršalus gal... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shaila: 17 gegužės 2006 - 11:04
O man aukštesnė temperatūra (37.3) laikėsi dėl KT. Iš pradžių nesupratau kame diela, mat ir savijauta nebuvo tokia bloga, tiesiog priėmiau kad esu 'karštesnė' ir tiek biggrin.gif Supratau tik kai mečiau KT ir temperatūra vėl tapo 36.6 ax.gif
Atsakyti
na as ju nevartoju KT schmoll.gif
Atsakyti