QUOTE(meelisaa @ 2006 05 18, 18:50)
na del KT pasakysiu as. Geriau tabletes 3 metus, jau kai metus su temperatura isvaiksciojau perejau ant pleistro. Dabar jau 6 men. visai nieko nevartoju o temp laikosi.
KAs merginos liecia del simptomu tai man lygiai tokie pat. Padusina, pykina paskutiniu metu labai, na ir klajojantis skausmas t.y. paskausta tai sen tai ten.
Viso kuno tomografijos nemanau kad reikia duryti. Tuo labiau kad tai nesveika visgi radioaktyvus spinduliai.
Del tyrimu tai man daugiausia ju dare grybo g. diagnostikos centre pries metus. Berods 30 kraujo turimu, vidaus organu ir sirdies echoskopija, slangute rijau. Na dar buvau pas infekcionista klinikose. Yra daug ligu(toksoplazmoze, citomegalo virusas, absteinbauerio......) nuo kuriu laikosi temp.
o kaip jums vakare nukrenta temperatura? As kol neatsigulu i lova ir ko nors nepaskaitau tol ji nejuda is vietos.
man tai padare sirdies echosk,slanga rijau,skydliaukes echo,ginekologiskai viska,visu organu echo,galvos tamografija,krauja nuo hepatito C ir B,albumino ir globulino tyr,bendra baltyma,CRB,nuo herpes viruso tyrima,visus magnio,cinko,kalcio,kraujas nei slapimas nerodo jokio uzdegimo

paselis tik uzaugo is gerkles streptokokai geriu antibiotikus dabar antra diena,bet tempa vis dar yra,pradejau syryt gerti is ryto ant tuscio skrandzio spirita 96proc su biciu
pikiu uzpiltapo arbatini sauksteli,o uz 15min alyvuogiu aliejaus sauksteli,o vakare siandien bandysiu dar gerti rupuzes
tiesa ryt dar karta rysiu slanga kad paimtu is skranzio del bakterijos
man ji nukrenta savaime,va dabar jau jos nera kai matavau pries 10min,buvo 36.5,o pries tai apie 19val 37.2
QUOTE(hlmd @ 2006 05 18, 19:29)
man tai ji savaime nukrenta gal po septynių ar aštuonių

O išryto tik prabudus nėra bet jau po pusvalandžio yra

tas dusinimas man baisiausia atrodo kad net širdis tuo momentu sustreikuoja
Papildyta:
Jurčik tau parašiau i až lauksiu iš tavęs žinutės

Kartu gal kaip nors vis lengviau kai yra su kuo pasidalinti
bet kad negavau tavo zinutes i AZ