Mano irgi beveik visada 37,3-37,5 ir neaišku nuo ko

man atrodo kad cia nuo pervargimo

jei nera kita pozymiu tik temperatura, tai gali buti ir nuo prakaito, jis prideda kelis laipsnius, tad matuojantis temeratura butinai reikia apsipraust jei esat suprakaitave...
man tai temperatura net iki 38 pakyla kai labai susinervinu, kai nusiraminu, pasimatuoju - vel 36,6
man tai temperatura net iki 38 pakyla kai labai susinervinu, kai nusiraminu, pasimatuoju - vel 36,6

QUOTE(nicolle_ @ 2007 03 16, 12:54)
jei nera kita pozymiu tik temperatura, tai gali buti ir nuo prakaito, jis prideda kelis laipsnius, tad matuojantis temeratura butinai reikia apsipraust jei esat suprakaitave...

Ale kaip tai susiję su prakaitu?
Man yra taip buvę, kad temperatūra 37,3, o kai nusiprausiu 36,8. Kas gali tai paaiškinti

gal paprasciausiai po duso pats kunas atvesta

QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 16, 19:13)
Gal....nes juk šiek tiek atšaldo kūną, o aš jau buvau prisifantazavus, kad su prakaitu išsiskiria per daug druskos, o ji pakelia temperatūrą

Kažkada daktarė man sakė, kad gal aš druska pažastis išsitrinu, ir taip pasikeliu temperatūrą, nes nenoriu eit į mokyklą

QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 16, 11:40)
Man tokia temperatūra (37.2-37.5) jau kokių 10 metų. Negi aš tokia pavargus

Papildyta:
Skaičiau tavo istoriją kitose temose. Man tai tokių simptomų nebūna. Šiaip aš tik labai prakaituoju ir tai šilta, tai šalta būna, bet šiaip tai palyginus gerai jaučiuosi. Manau per tiek metų pripratau, gal jau nebežinau kas yra tikrai gerai jaustis
QUOTE(furyy @ 2007 03 16, 19:08)
Ale kaip tai susiję su prakaitu?
Man yra taip buvę, kad temperatūra 37,3, o kai nusiprausiu 36,8. Kas gali tai paaiškinti

Liaudies medicinoje (kiek žinau ir oficialiojoje) naudojami karšti įvyniojimai - karšta vonia (trumpam) ir įsukama į įkaitintą antklodę. Naudojama, kai yra aukšta temperatūra. Teko ir man. veikia. tik paskui širdžiai abai silpna būna.
Na man 37,3-37,5 jau nuo paauglystės, jau kokia 18 m. tai tikrai. Bet rytais net iš lovos neišlipus jos nebūna, tik kiek pakrutėjus-pakyla. Kartais aš jos visai nejaučiu, kartais net labai jaučiu...

Sveikos, noriu ir as pasidalinti savo pasakojimu, gal kas ka patars, gal kuriai taip buvo. Pries menesi akys tapo labai jautrios, issausejo, paraudo. PO keliu dienu pradejo labai skaudeti galva, tai vienoj pusej, tai visa galva, tai smilkinius. Budavo ikvepiu oro, tai atrodo smilkiniai sprogs. Dar po keliu dienu pakilo temperatura 37-37.2, ir tokia laikosi jau menesi. kelias dienas vakarais nukrenta, bet diena vel tas pats. Galvos skausmas praejo, bet atsirado kazkoks didelis spaudimas galvoj, kazkur giliai nosyje, prie akiu - net nesuprasi , kur tiksliai, lyg kazkas giliai nosyje istine ir akis spaudzia. Buvau kelis kartus pas akiu gydytoja, sake nieko nemato akyse negero, poliklinikoj nusprende, kad sinusitas man, menesi ji gyde, nieko nepadejo, ne lasas is nosies neisbego. Nuejau pas privatu LORa, paziurejo echoskopu, sako nera tau jokio sinusito, tai greiciausiai alerginis rinitas. Bet nera slogos, tik jausmas, kad kazkas viduj tai tinsta, tai atsileidzia. Ir temperatura laikosi. Nebezinau jau nei pas ka eit, nei ka daryt. Pas alergologa lor'as siuncia, sako alergija gali buti kazkam, bet jausmas toks, kad smegenys netelpa viduj..
Žinau atvejį, kai po kelis metus trukusių nesėkmingų ligos paieškų (simptomai - svyruojanti, bet beveik nuolat besilaikanti neaukšta temperaūra ir galvos skausmai) buvo nustatyta PLAUČIŲ chlamidiozė. Lietuvoj net gydytojai apie ją nedaug girdėję, visi rėkauja tik apie lytinių takų chlamidiozę, bet yra ir plaučių (atrasta, berods, tik 1983 metais Amerikoj). Jei kitų ligų neranda, gal reikėtų pačioms paprašyti šito tyrimo, blogiau nebus.
Ziuriu jau cia seniai kas ir bepasisake, tikiuosi kad viskas gerai su anksciau sia tema rasiusiomis formumo dalyvemis. Noreciau ir as pasiguosti...pakilo temperatura ir iki kokiu 37.4 per diena kelis karus, tai pakyla, tai nukrinta.
Buvau pas savo seimos gydytoja, tai ji taip pat siunte del skydlaiukes, tai rodosi cia viskas gerai..., bet gerkle paraudusi, tai israse antibiotiku, pirma karta silpsnesniu. Kol geriau vaistus temp. normalizavosi, vos nustojau, ji vel atgal sugrizo. Nuejau pas gydytoja dar karta, ji israse sitpresniu antibiotiku, tai nuo ju, temp. is vis nejuda, 37.2.
Net nebezinau ka cia galvoti, laiko nera kada pas tuos dakatarus lakstyti, bet lakstau, metusi visus darbus ir nieko, jau sakiau daugiau antibiotiku nebegersiu, kol jie man nesuras ligos, kas man yra ....
Buvau pas savo seimos gydytoja, tai ji taip pat siunte del skydlaiukes, tai rodosi cia viskas gerai..., bet gerkle paraudusi, tai israse antibiotiku, pirma karta silpsnesniu. Kol geriau vaistus temp. normalizavosi, vos nustojau, ji vel atgal sugrizo. Nuejau pas gydytoja dar karta, ji israse sitpresniu antibiotiku, tai nuo ju, temp. is vis nejuda, 37.2.
Net nebezinau ka cia galvoti, laiko nera kada pas tuos dakatarus lakstyti, bet lakstau, metusi visus darbus ir nieko, jau sakiau daugiau antibiotiku nebegersiu, kol jie man nesuras ligos, kas man yra ....