Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikė temperatūra

QUOTE(Azalija @ 2006 11 22, 20:15)
sorry kad įsikišu neperskaičius visos temos - o tau vėžio mėginius darė? kraujo vėži konkrečiai..

o kur juos daro? nu man visokiu daug dare,bet del vezio net nezinau,nesiule,o kai nieko medicinoj nesigaudau,nezinau kokius daro,ar kokiu dar prasyt.jei kas suprantat tai plyyzz pasidalinkit ziniom ir patirtim, nes mes cia taip po poliklinikas bevaiksciojant ir kojeles uzversim taip ir nesuzinojusios nuo ko doctor.gif cray.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2006 11 22, 21:33)
o kur juos daro? nu man visokiu daug dare,bet del vezio net nezinau,nesiule,o kai nieko medicinoj nesigaudau,nezinau kokius daro,ar kokiu dar prasyt.jei kas suprantat tai plyyzz pasidalinkit ziniom ir patirtim,  nes mes cia taip po poliklinikas bevaiksciojant ir kojeles uzversim  taip ir nesuzinojusios nuo ko doctor.gif  cray.gif  karsta.gif

na, patyrusi nesu, man tik įtarė, ir vienas pirmutinių klausimų buvo apie padidėjusią temperatūrą, prakaitavimą..Man įtarė vat šitą bet žinoma nebūtinai turi būti Tau.. DAro kraujo tyrius atskiriems vėžio žymenims nustatyti. Man buvo ieškoma ir klaidigai diagnozuota doh.gif dėl pakitusio kraujo.. Bet visur pirmas klausimas buvo - TEMPERATŪRA yra? Ant lapuko buvo užrašyta C... (skaičiai)
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2006 11 23, 20:19)
na, patyrusi nesu, man tik įtarė, ir vienas pirmutinių klausimų buvo apie padidėjusią temperatūrą, prakaitavimą..Man įtarė vat šitą bet žinoma nebūtinai turi  būti Tau..  DAro kraujo tyrius atskiriems vėžio žymenims nustatyti.  Man buvo ieškoma ir  klaidigai diagnozuota  doh.gif  dėl pakitusio kraujo.. Bet visur pirmas klausimas buvo - TEMPERATŪRA yra? Ant lapuko buvo užrašyta C... (skaičiai)

ooi kaip baisiai raso. unsure.gif
nu bet aciu uz informacija.
Atsakyti
Nieko nenoriu gasdinti, bet shiaip jau, tokia temperatura, pastovi yra budinga veziniams susirgimams, (giminaitei buvo itariamas plauciu vezys, vienas simptomu - nedidele pastovi temperatura...)
Atsakyti
QUOTE(Maja maja @ 2006 11 23, 23:08)
Nieko nenoriu gasdinti, bet shiaip jau, tokia temperatura, pastovi yra budinga veziniams susirgimams, (giminaitei buvo itariamas plauciu vezys, vienas simptomu - nedidele pastovi temperatura...)

Nebūtinai, man jau 10 metų tokia temperatūra. Jei būtų vėžys, jau būčiau užsivertus manau.
Atsakyti
TAI ZINOMA, KAD NEBUTINAI, BET KAIP VIENAS ISH GALIMU SIMPTOMU
Atsakyti
Ir as turiu tokia problema schmoll.gif Man jau beveik metus temperatura padidejusi, Ypac vakarais iki 37.6 verysad.gif Ryte kai atsikeliu buna dazniausiai tik 36,0 - 36,3 o po to po truputi ima kilti, auksciausia buna apie 18-23 h, o paskui vel krenta. Kai vakare pamatuoju pagulejus koki pusvalandi - valanda lovoje buna jau tik 36,5-37,0. Taip ir neaisku kas man yra, tyriausi, issioperavau angina, ir nieko, vis tas pats unsure.gif beje, kai pakyla skauda sanarius, pila prakaitas. Gydytojai sako kad nuo nervu. Bet kaip as bijau, siaubas verysad.gif Tiek ligu prisigalvoju, visko ko tik imanoma... Temperatura zinoma matuoju kas valanda, jei atvirai be termometro negaliu gyventi blink.gif Vis delto neramu, juk vakarais temp. 37,5-37,6 o tai nemazai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xx99: 05 gruodžio 2006 - 00:00
QUOTE(xx99 @ 2006 12 05, 00:58)
Ir as turiu tokia problema schmoll.gif Man jau beveik metus temperatura padidejusi, Ypac vakarais iki 37.6 verysad.gif Ryte kai atsikeliu buna dazniausiai tik 36,0 - 36,3 o po to po truputi ima kilti, auksciausia buna apie 18-23 h, o paskui vel krenta. Kai vakare pamatuoju pagulejus koki pusvalandi - valanda lovoje buna jau tik 36,5-37,0. Taip ir neaisku kas man yra, tyriausi, issioperavau angina, ir nieko, vis tas pats unsure.gif beje, kai pakyla skauda sanarius, pila prakaitas. Gydytojai sako kad nuo nervu. Bet kaip as bijau, siaubas verysad.gif Tiek ligu prisigalvoju, visko ko tik imanoma... Temperatura zinoma matuoju kas valanda, jei atvirai be termometro negaliu gyventi blink.gif Vis delto neramu, juk vakarais temp. 37,5-37,6 o tai nemazai...

Pas ginekologę buvai? ehoskopiją dareis? Mama irgi skundės vakarais pakylančia temperatūra, teko šalint augliukus.
Atsakyti
QUOTE(xx99 @ 2006 12 05, 00:58)

sveikinu istojus i musu kluba!
gydytojams labai paprasta,pasakai,kad nuo nervu ir nebereikia ligos ieskot.
as kai cia paskaitinejau,tai truputi apsiraminau,zmones su tokia "sokinejancia" temperatura net po 10 metu vargsta,bet svarbiausia GYVENA!vadinas nemirstama,bet ligos niekas taip ir neranda.
siuo metu man tie visi dalykai truputi nurimo,gal kokia savaite,kai pakyla tik labai trumpam.o va tris menesius diena dienon vaiksciojau prakaitu apsipylus.pries tai irgi budavo kad pakildavo i savaite 2-3 kartus.isvis jau antri metai,kai susiduriau su tokiu reiskiniu
LAIKYKIS!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Tai turbūt įstosiu ir aš į jūsų klubą.
Man jau 5-6 metai laikosi nemaža temperatūra 37,4, kartais ji būna mažesnė - 37,2. Visada jauciuosi pavargusi ir noriu tik vieno - miego...
Ėjau per visus gydytojus. Pasakė, kad nuo nervų, bet nenuramino. Arba dar gali būti, kad pakitusi kūno termoreguliacija.
Šiuo metu laukiu atsakymo dėl gimdos kaklelio vėžio. Tikiuosi jis bus neigiamas. Bet su temperatūra gyventi reikia verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo which witch: 06 gruodžio 2006 - 11:30
sveikutes 4u.gif
nepergyvenk jis bus neigiamas ax.gif as ir tyriausi ir nuo to kaklelio,ir nuo visokio kito brudo kitaip nepavadinsi ir jokio vezio nera schmoll.gif markerius dariau visu galu ir nieko 4u.gif
bet va vakar ir snd jauciuosi ne kaip,biski persalau tai galva kaip kiausinis doh.gif
Atsakyti
labas jurčik ir tu jau cia. smile.gif
nors tiek gerai ,kad vezio neranda.
as jau nebevaikstau pas daktaru,nusibodo juodai!ir kolkas jauciuos visai gerai.baiges nemokamos atostogos,pradejau dirbt ir pagerejo,matyt man nuo tinginystes taip daresi biggrin.gif
sekmes ir kantrybes visoms.kaip gera jaustis normaliai thumbup.gif man tai tikra svente sita savaite.duok Dieve,kad daugiau nebepakiltu temperatura.ir jums to paties linkiu!
bet... kaip bus nezinia
Atsakyti