Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikė temperatūra

oi kaip gerai, akd si tema buvo uzvesta, ir as jau seniai galvojau, kad reik man cia pasikonsultuot:)

man temperaturos sokinejimas jau pazystmas seniai seniai:( stai siandien jau mazdaug metai kaip man temperatura pastoviai sokineja, 37.3,5, pakyla iki 37.6 o pastaruoju metu net iki 38. ir nekrenta.kazkuri laika tokia ir buna, o poto vel nukrenta ir po kurio laiko ir vel pakyla vos ne iki 38. kaip manot antibiotikai padeda? ne velnio mad.gif
itaria TBC, bet stilium man jos nera, taip viena daktariukste sake mad.gif

nu tai va, ir dabar man beveik 38:( o neseniai na gal preis kokia valanda temperatura buvo nukritusi. jau taip pavargau nuo to pastovaus viso organizmo nuovargio, mieguistumo, o jau apie galvos skausma net nekalbu, net nezinau ka reix daryti jei ir toliau cia taip bus:(
Atsakyti
Mergaitės, o jums toksoplazmozės tyrimas darytas? Klausiu todėl, kad vienai mano pažįstamai taip buvo, pastoviai laikėsi temperatūra(37.2-37.5), galvos svaigimas, bendras silpnumas, sąnarių šiokie tokie skausmeliai. Tai rado šitą zarazą. Sakyčiau labai panašūs požymiai g.gif .
Atsakyti
QUOTE (mažulka @ 2004 10 21, 17:43)
Mergaitės, o jums toksoplazmozės tyrimas darytas? Klausiu todėl, kad vienai mano pažįstamai taip buvo, pastoviai laikėsi temperatūra(37.2-37.5), galvos svaigimas, bendras silpnumas, sąnarių šiokie tokie skausmeliai. Tai rado šitą zarazą. Sakyčiau labai panašūs požymiai g.gif .

o kas cia per daiktas tas toksoplazmozė? g.gif
Atsakyti
Pas mane irgi buvo apie 6 metus temperatura 37,1-37,6, TBC nerado uztat visai neseniai mykoplazmu ir ureoplazmu rado, ipagyde ir praejo, r dar slapimo tyrimai blogi buvo. Geriau jau issitirkite viska ka galima, nepakenks smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Varna @ 2004 10 21, 14:24)
Mikoplazmos, chlamidijos- nuo ju kosejama.
Tuberkulioze unsure.gif Nezinau... Juk butu kosulys, ir dar su krauju... Be to bent jau mano vyriskis tai garantuotai butu nuo manes susirges, bet ne...
Tikrai nemanau huh.gif

Varna, klaidinga galvoti,kad nuo mikoplazmų, chlamidijų tiktai kosėjama, o jei nea, tai jų nėra, arba TBC tiktai kosėjama krauju-deja, bet g.b. tikrai ne taip, o tik tavo minėtieji požymiai wink.gif (mano puseserė serga inkstų TBC, patikėk manim, ji tikrai nekoso krauju laugh.gif , o teta turi kaulų TBC, nugi irgi krauju nekoso biggrin.gif )
Dar galiu paguosti. Mano draugei gydė sinusitą (10xplovė) ir kosulį, o po to dar ir plaučių uždegimą 4 mėnesius įvairiausiais antibijotikais, aš jai po kelių mėn., gydymo pasiūliau savo gyd. priminti apie mikoplazmą (nei LOR-as, nei BPG kažkodėl nenorėjo prisiminti šios ligos), tik kai sugėrė krūvą įvairaus spektro antib., baigiantis 4am ligos mėnesiui ir žmogeliui netekus 15 kg svorio vis dėlto išrašė Klacidą-BINGO. Ačiū Dievui mano draugė pasveiko. doh.gif
Atsakyti
Dobsiuk, nemanau kad man inkstu TBC ar kazkas panasaus, nes gerkle tai paraudusi!
O del tu visokiu plazmu smile.gif tai jau pasirupinau- darysiu gerkles tepinelio tyrima.

Beje loras sako kad man letine angina, tik netikiu as ir viskas, nes kraujyje pakitimu nera, o tai reiskia kad ir anginos nera.
Atsakyti
Tai kad mykoplazmos ir ureaplazmos tai ne gerkl4j gyvena smile.gif Čia jau ginekologo darbas smile.gif
Atsakyti
Oi, merginos, man viska visaka buvo istyre: mikoplazmas, toksoplazmas, citomegalo virusa, AIDS, skydliauke, visus hepatitus, tuberkulioze, CRB (C REAKTYVU BALTYMA)- jis uzdegiminius procesus rodo, kraujo, slapimo tyrimai savaime suprantama, karujo pasleli, visas echoskopijas, gerkles paseli...Gal jau viska surasiau?-nuo viso to pasirodo gali buti temperatura.
Rado, tiesa, puline angina , bet ja isoperavus temperatura nenukrito...

I termometra ir paziuret negalejau. Tikrai geriau, jei iseina, tos temperaturos nematuot. cool.gif
Papildyta @ [mergetime]1098430935[/mergetime]
Tiesa, dar nuo toksokorozes tyre.
Atsakyti
Alvyda, nezinai nekalbek tongue.gif
Gyvena. Ir mikoplazmos, ir chlamidijos ir visos kitos bakterijos.

Cituoju:
Užsikrėtus mikoplazmomis susergama ne visada. Tai liudija mikplazmų išskyrimas iš sveikų žmonių organizmo. Užsikrečiama oro-lašeliniu keliu. Persirgus lieka nepastovus imunitetas.

Atsakyti
QUOTE (Varna @ 2004 10 22, 08:19)
Dobsiuk, nemanau kad man inkstu TBC ar kazkas panasaus, nes gerkle tai paraudusi!
O del tu visokiu plazmu smile.gif tai jau pasirupinau- darysiu gerkles tepinelio tyrima.

Beje loras sako kad man letine angina, tik netikiu as ir viskas, nes kraujyje pakitimu nera, o tai reiskia kad ir anginos nera.

Ar tikrai plazmas galima rasti pagal gerklės tepinėlį? Šiaip aš pati jau pernai buvau pasiekusi tepinėlio iš gerklės darymo stadiją, bet tuo metu nebuvo reagentų poliklinikoje, po to gydytoja išėjo atostogauti, o mano kantrybė baigėsi metams. Nors ieškoti ruošėsi ne plazmų, bet kokų (auksinio stafiloko ir dar kažkokio). Paraudusių ryklės kraštų ir temperatūros priežastis, pagal Lor-ę, gali būti ir gastrosusirgimai.
Atsakyti
Aistukas, ne prosal dar butu plauciu nuotrauka - tuberkulioze irgi duoda temperatura . Ir pasleptos bedos dantyse (pulinys , kurio neskauda ir t.t.)
As cia negasdinu, tik pagalvojau dar ko neparasei.
Atsakyti
Na, del savo gerkles esu tikra. Turiu viena priemone, kuria papurskus i burna pora dienu ta temperatura praeina. Bet praieina ji trumpam, o tos priemones ilgai naudoti negalima, be to paskutini karta nuo jos turejau tooookia alergija blink.gif
Zodziu jei nuo kazkokio purskalo temperatura praeina, vadinasi tai gerkle. Logiska.
Atsakyti