Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikė temperatūra

Varna, tada nesuprantu, kam išvis rašai, jei mėgini logiškai viską paaiškinti sad.gif Nesakau gi, kad tau t.b. inkstų TBC, o ir krauju kosoma, jau pasiekus tam tikrą TBC stadiją (pradžioje tiesiog būna subfebrilitetas ir bendras organizmo negalavimas) ar t.t. LOR-u netiki, bet visgi sakai, kad gerklė...
Beje, jei procesas lėtinis, organizmas prisitaikęs, tuomet ir pakitimus kraujyje sunku rasti (bent jau paprastu rutininiu kraujo tyr.)
Niu dar grynų nuogų faktų. Mano mažasis apturėjo abipusį plaučių uždegimą 4 mėn. amžiuje be jokių pakitimų kraujo tyr. ir be temp., net subfebrilios, vienintelis simptomas, kurį visą mėn. brukau savo gyd. buvo kosulys sad.gif Kai jai atsibodo manęs klausyti ir įdėmiau vaiką auskultavo, jai pradėjo drebėti rankos, lėkėm rentgenogramos daryti ir gyd. mėgino aiškintis ar tik nebuvom užspringę...Taigi, čia buvo mikoplazma....(beje manoma, kad krūtimi maitinami kūdikiai, juolab tokio amžiaus negali sirgti mikoplazmine infekcija).
Taigi, Varna, visko gali būti ir geriau tikrinti viską ir tai atmesti, negu spardytis ir sakyti ne ne ne, bet jau to ir būti negali, bet temp. vistik yra smile.gif Tai pat problema g.b. ir nesutvarkyti ar blogai sutvarkyti dantys (kaip minėjo Miglute).
Bezdžione, galima rasti ir mikoplazmas ir chlamidijas ryklės tepinėlyje, bet dabar daromas ir kraujo tyr. wink.gif Kaina beveik ta pati, kiek pamenu g.gif
OI, kiek prirašiau blink.gif
Atsakyti
Dobsiuk taigis nepyk smile.gif
As atsakiau ne apie TBC, o apie gastro problemas. Sakau kad zinau kad gerkle, bet viestiek nezinau kas jai yra ir nuo ko ir kodel po saujos antibiotiku nepraeina sad.gif O praeina nuo kazkokio kvailo purskalo i gerkle...
Atsakyti
QUOTE (Dobšiukas @ 2004 10 22, 14:27)
Varna, tada nesuprantu, kam išvis rašai, jei mėgini logiškai viską paaiškinti sad.gif Nesakau gi, kad tau t.b. inkstų TBC, o ir krauju kosoma, jau pasiekus tam tikrą TBC stadiją (pradžioje tiesiog būna subfebrilitetas ir bendras organizmo negalavimas) ar t.t. LOR-u netiki, bet visgi sakai, kad gerklė...
Beje, jei procesas lėtinis, organizmas prisitaikęs, tuomet ir pakitimus kraujyje sunku rasti (bent jau paprastu rutininiu kraujo tyr.)
Niu dar grynų nuogų faktų. Mano mažasis apturėjo abipusį plaučių uždegimą 4 mėn. amžiuje be jokių pakitimų kraujo tyr. ir be temp., net subfebrilios, vienintelis simptomas, kurį visą mėn. brukau savo gyd. buvo kosulys sad.gif Kai jai atsibodo manęs klausyti ir įdėmiau vaiką auskultavo, jai pradėjo drebėti rankos, lėkėm rentgenogramos daryti ir gyd. mėgino aiškintis ar tik nebuvom užspringę...Taigi, čia buvo mikoplazma....(beje manoma, kad krūtimi maitinami kūdikiai, juolab tokio amžiaus negali sirgti mikoplazmine infekcija).
Taigi, Varna, visko gali būti ir geriau tikrinti viską ir tai atmesti, negu spardytis ir sakyti ne ne ne, bet jau to ir būti negali, bet temp. vistik yra smile.gif Tai pat problema g.b. ir nesutvarkyti ar blogai sutvarkyti dantys (kaip minėjo Miglute).
Bezdžione, galima rasti ir mikoplazmas ir chlamidijas ryklės tepinėlyje, bet dabar daromas ir kraujo tyr. wink.gif Kaina beveik ta pati, kiek pamenu g.gif
OI, kiek prirašiau blink.gif

o tai gal galetumpaaiskinti, kas ta mikroplazma ar kaip ten g.gif visokiu terminu mergaites priminejot,t ai surpatau tik tbc, gerkles skausma ir kitus paprastus terminus, o tu visu kitu, tai ne per kur:(
gal kas paaiskinti trumpai galetu? rolleyes.gif
ir kaip dabar tavo maziukas, viskas ok?smile.gif
Atsakyti
QUOTE (mjk @ 2004 10 22, 17:09)
o tai gal galetumpaaiskinti, kas ta mikroplazma ar kaip ten g.gif  visokiu terminu mergaites priminejot,t ai surpatau tik tbc, gerkles skausma ir kitus paprastus terminus, o tu visu kitu, tai ne per kur:(
gal kas paaiskinti trumpai galetu? rolleyes.gif
ir kaip dabar tavo maziukas, viskas ok?smile.gif

Čia yra apie visas infekcines ligas parašyta.
Infekcinės ligos
Atsakyti
QUOTE (Varna @ 2004 10 22, 15:17)
Dobsiuk taigis nepyk  smile.gif
As atsakiau ne apie TBC, o apie gastro problemas. Sakau kad zinau kad gerkle, bet viestiek nezinau kas jai yra ir nuo ko ir kodel po saujos antibiotiku nepraeina sad.gif O praeina nuo kazkokio kvailo purskalo i gerkle...

Varna, nugis nepykstu heart.gif Ar labai piktai parašiau doh.gif
Taigis va ir sakau, kad yra infekcijų, kurių paprasti antib. neveikia, kaip tą pačią mikoplazmą ar chlamidiją wink.gif Sakai sauja antib. ir nepraeina, va tai tikrai reikėtų pagalvoti apie minėtus susirgimus smile.gif (mano įsikbintos TBc paparasti antib. taip pat neveikia sad.gif , o kai dabar ši liga sparčiai kinta, tai sukelėjas tampa atsparus net ir specialiai šiai ligai skirtiems antib. gydyti sad.gif
O tu turbūt apie Jox purškalą kalbi g.gif wink.gif
mjk, dėkui, mažiukas pasveiko, bet kada vėl brolis parsineš iš darželio šitą džiaugsmą ir pasidalins net nuspėti negaliu sad.gif Ar persakitei Mažulkos nuorodoje ką nors, ar eikėtų trumpai paaiškint g.gif smile.gif
Nu čia būtent apie mikoplazminį kvėp. takų susirgimą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dobšiukas: 23 spalio 2004 - 09:36
Dobshiuk, is kur zinai kad apie Jox kalbejau? laugh.gif
Atsakyti
Man laikesi temperatura 37,2-37,5 daugiau kaip du metus ohmy.gif
Tyre viska: TBC (buna ir gerkles tuberkulioze), Taksoplazmozes, AIDS, visokias plazmas, skydliauke, nervus etc.
Nieko nerado. Tarpkitko mano ir kraujas rode letine infekcija, bet tai nepadejo rasti priezasties.
Praejo kai tapau nestuke.gif
Rekomenduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Varna @ 2004 10 25, 08:10)
Dobshiuk, is kur zinai kad apie Jox kalbejau? laugh.gif

Varna rolleyes.gif todėl kad pasakei, kad alergiją didelę įsitaisei nuo purškalo laugh.gif laugh.gif tongue.gif Matyt dar esi ir šviesių plaukų bei mėlynų akių (nors aišku nebūtinai) tongue.gif
Atsakyti
Na kazkaip netycia pastebejau as jusu sita diskusija ir prisiminiau, kad senai senai ir man taip buvo smile.gif
Vaiksciojau pusmeti su temperatura, istisai muse karstis, kokius penkis kartus apsilankiau poliklinikoj, padare plauciu nuotraukas, nusiunte i tuberkuliozini, apziurejo loristas ir visi kiti. Nerado nieko, tipo pas mane termoreguliacija sutrikus, kaip jums biggrin.gif biggrin.gif
Po puses metu pradejau vis stipriau koseti, tai meciau visus mokslus ir nuvaziavau pas tevus i Klaipeda (jie medikai, dirba ligoninej). Labai greitai man atrado isisenejusi uzleista plauciu uzdegima. Turejau gerti netgi hormonus. Vat ir pasitikek Vilniaus polikliniku gydytojais :angry
Atsakyti
QUOTE (Dobšiukas @ 2004 10 23, 09:33)

mjk, dėkui, mažiukas pasveiko, bet kada vėl brolis parsineš iš darželio šitą džiaugsmą ir pasidalins net nuspėti negaliu sad.gif Ar persakitei Mažulkos nuorodoje ką nors, ar eikėtų trumpai paaiškint g.gif smile.gif
Nu čia būtent apie mikoplazminį kvėp. takų susirgimą

na aisku, sudetinga, kai parsitempai didesnysis kokia kvaraba nuo kitu vaikuciu,tai poto ir serga abu blink.gif
neskaiciau, ne kaip jauciuosi, ir jau skaityti jokio noro ner, bet aisku, perskaitysiu kai kiek geriau bus:)
Atsakyti
QUOTE (liusi @ 2004 10 25, 13:21)
Na kazkaip netycia pastebejau as jusu sita diskusija ir prisiminiau, kad senai senai ir man taip buvo smile.gif
Vaiksciojau pusmeti su temperatura, istisai muse karstis, kokius penkis kartus apsilankiau poliklinikoj, padare plauciu nuotraukas, nusiunte i tuberkuliozini, apziurejo loristas ir visi kiti. Nerado nieko, tipo pas mane termoreguliacija sutrikus, kaip jums biggrin.gif biggrin.gif
Po puses metu pradejau vis stipriau koseti, tai meciau visus mokslus ir nuvaziavau pas tevus i Klaipeda (jie medikai, dirba ligoninej). Labai greitai man atrado isisenejusi uzleista plauciu uzdegima. Turejau gerti netgi hormonus. Vat ir pasitikek Vilniaus polikliniku gydytojais :angry

oba, nu ir gerai kai tevai medikai:)
pas mane irgi mamasa chirurge,tai nutempe padarytas plauciu nuotraukas kitiems savo draugams apziureti,tai dabar laukiu atsakymo:)

man jau dabar siulo imti akademines,kad jau kaip reikiant apsigydyciau, bet as nenoeiu, vistik dar metai, ir baigiu magistratura, tai visai neturiu noro, kazkur uztesti tuos mokslus mad.gif
kaip sakau, trux plys, kad ir su lova, eisiu i tas paskaitas:) kad tik baigt greiciau:)
Atsakyti
man šį mėnesį ko niekad gyvenime nebuvo irgi pradėjo šokinėt temperatūra. pastebėjau, kad ji pakyla tomis dienomis, kai patyriu ypač didelį stresą. sad.gif
Atsakyti