Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikė temperatūra

QUOTE(Indrajaa @ 2007 04 18, 11:53)
O taip ir gyvenu, nemirštu, bet prakaitas upeliais žliaugia (taip, manau, nuo temperatūros), nuo to kompleksu daugybė ir pan. O nieks nieko padaryt negali  verysad.gif

Na man prakaitas tai upeliais nežliaugia, bet pažastis tai kelis kart turiu nupraust, nes jos tai paprakaituoja. Man tai manau tempa džiovina organizmą g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 18, 10:19)
Vegetacinė distonija, su ja visko gali būt, visokiausių simptomų

aciu furyy blush2.gif
visiskai buvo iskrite is galvos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 04 18, 12:18)
aciu furyy  blush2.gif
visiskai buvo iskrite is galvos  doh.gif

O tu čia tik dėl temperatūros galvoji, kad tau gali būt vegetacinė distonija g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 18, 12:31)
O tu čia tik dėl temperatūros galvoji, kad tau gali būt vegetacinė distonija g.gif

gerai nepamenu kodel sau tokia diagnoze pripiesiau...bet pamenu kazkuriam forume skaiciau kad merginai irgi tas pats su temperatura buvo - tai jai ta distonija buvo.... g.gif
Atsakyti
labutis.klausykit merginos jus rasot kad labai prakaituojat,o ar vandeni su druskyte geriat? mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
prakaituojat,prakaituojat- o skysciais vargso organizmo nepapildot. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prakaitas gali pilti ir nuo per didelio sirdies pulso. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 18, 15:59)
labutis.klausykit merginos jus rasot kad labai prakaituojat,o ar vandeni su druskyte geriat? mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
prakaituojat,prakaituojat- o skysciais vargso organizmo nepapildot. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif prakaitas gali pilti ir nuo per didelio sirdies pulso. g.gif

o vandeni butinai su druskyte gerti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 04 18, 19:26)
o vandeni butinai su druskyte gerti?  blink.gif

taip butina.nes druska sukuria tam tikra osmosini slegi,kuris reikalingas,kad vanduo prasiskverbtu i lasteles.puse saukstelio i diena.atsiversk''jusu kunas maldauja vandens''-pasiskaitysi.juk kiek vandens iskvepuojam,isprakaituojam.prakaitas juk surus. mirksiukas.gif mirksiukas.gif man atrodo per didelis prakaitavimas gali buti organizmovienas is budu atkreipti demesi kad truksta vandens. g.gif juk ligoninej kai stato lasaline-tai ten paprasciausias-druskos tirpalas. g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
labutis.klausykit merginos jus rasot kad labai prakaituojat,o ar vandeni su druskyte geriat? mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
prakaituojat,prakaituojat- o skysciais vargso organizmo nepapildot. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif prakaitas gali pilti ir nuo per didelio sirdies pulso. g.gif

Geriam geriam, tik nevisada su druskyte doh.gif Pastebėjau kad paskutiniu metu išgeriu apie3-4 l ,net bloga nuo vandens, o vistiek troškina
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 19, 10:55)
Geriam geriam, tik nevisada su druskyte doh.gif  Pastebėjau kad paskutiniu metu išgeriu apie3-4 l ,net bloga nuo vandens, o vistiek troškina

gausi barti furry. doh.gif kodel be druskos?uz tai ir bloga nuo jo kad geri be druskos.vienas vanduo zinok isplauna visas mineralines medziagas. schmoll.gif uz tai ir toliau troskina,nes organizmas nepasiima vandens be druskos.prie 3-4 l-reikia daugiau nei puse saukstelio druskos.batmanghelidzo knygoje raso,kad geriant daug vandens be druskos-gali labai pykinti,nes isplauni naudingas medziagas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 19, 10:14)
gausi barti furry. doh.gif kodel be druskos?uz tai ir bloga nuo jo kad geri be druskos.vienas vanduo zinok isplauna visas mineralines medziagas. schmoll.gif uz tai ir toliau troskina,nes organizmas nepasiima vandens be druskos.prie 3-4 l-reikia daugiau nei puse saukstelio druskos.batmanghelidzo knygoje raso,kad geriant daug vandens be druskos-gali labai pykinti,nes isplauni naudingas medziagas. mirksiukas.gif

Aš geriu ir su druskyte. Sugeriu druskos maždaug trečdalį šaukštelio per dieną, per kelis kartus. Vakar atsikėliau kaip chamekas užtinus, jaučiu per daug vandens susipyliau lotuliukas.gif
Papildyta:
Va radau straipsnį nuo ko gali būt temperatūra http://www.shaping.l...a/wb/112113.htm
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2007 04 18, 11:59)
Siaip prakaitas tai gali buti del skydliaukes funkciju sutrikimu. Pas mane irgi upeliais zliaugia (turiu skydliaukes hiperfunkcija).

Nea, man su skydliauke viskas gerai
Papildyta:
Papildyta:

Papildom, o prakaituojam vistiek jau virš 10 metų ir pulsas normalus
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa @ 2007 04 19, 10:40)
Nea, man su skydliauke viskas gerai
Papildyta:
Papildom, o prakaituojam vistiek jau virš 10 metų ir pulsas normalus

O gal vegetacinė distonija. g.gif Ar skaitei straipsnį, įmečiau nuorodą?
Atsakyti