Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikė temperatūra

QUOTE(furyy @ 2007 04 19, 10:41)
O gal vegetacinė distonija. g.gif  Ar skaitei straipsnį, įmečiau nuorodą?

Skaičiau, visko gali būti, bet tai realių vaistų tai nėra
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 19, 10:14)
gausi barti furry. doh.gif kodel be druskos?uz tai ir bloga nuo jo kad geri be druskos.vienas vanduo zinok isplauna visas mineralines medziagas. schmoll.gif uz tai ir toliau troskina,nes organizmas nepasiima vandens be druskos.prie 3-4 l-reikia daugiau nei puse saukstelio druskos.batmanghelidzo knygoje raso,kad geriant daug vandens be druskos-gali labai pykinti,nes isplauni naudingas medziagas. mirksiukas.gif

o gazuotas mineralinis vanduo tinka? bigsmile.gif
juk ten irgi drusku kazkokiu yra.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 04 19, 10:48)
o gazuotas mineralinis vanduo tinka?  bigsmile.gif
juk ten irgi drusku kazkokiu yra....  ax.gif

Gazuoto iš viso dabar gydytojai nerekomenduoja. Galima gert negazuotą mineralizuotą vandeni.
Papildyta:
QUOTE(Indrajaa @ 2007 04 19, 10:45)
Skaičiau, visko gali būti, bet tai realių vaistų tai nėra

Kaip tai nėra? Yra. Čia man atrodo pas psichiatrą reik eit ir išrašys vaistų: o vaistai kaip supratau raminantys + antidepresantai. Tik reik naudot mažiausiai pusę metų. doh.gif
Atsakyti
Kaip tai nėra? Yra. Čia man atrodo pas psichiatrą reik eit ir išrašys vaistų: o vaistai kaip supratau raminantys + antidepresantai. Tik reik naudot mažiausiai pusę metų. doh.gif
[/quote]

Ačiū, antidepresantų tai aš tikrai negersiu, kokie jie bebūtų
Atsakyti
[quote=Indrajaa,2007 04 19, 11:02]
[/quote]

Ačiū, antidepresantų tai aš tikrai negersiu, kokie jie bebūtų
[/quote]
Na tai jei jauti tik temperatūrą, ir ji tau labai netrukdo gyvent, tai ir negerk, ir aš negerčiau schmoll.gif
Bet kai man daug simptomų ir temperatūra, kai negali normaliai gyvent ir net į parduotuvę išeit ar namie viena būt negali, tai dabar gerčiau viską...net velniui sielą parduočiau, kad tik jausčiausi gerai doh.gif
Atsakyti
[/quote]
Na tai jei jauti tik temperatūrą, ir ji tau labai netrukdo gyvent, tai ir negerk, ir aš negerčiau schmoll.gif
Bet kai man daug simptomų ir temperatūra, kai negali normaliai gyvent ir net į parduotuvę išeit ar namie viena būt negali, tai dabar gerčiau viską...net velniui sielą parduočiau, kad tik jausčiausi gerai doh.gif
[/quote]

Nu šiaip netrukdo, išskyrus tai, kad žmonių šalinuosi dėl prakaitavimo, nes tai žiauriai šlykštu. Bijau paduoti, pakelti ranką, jau nekalbant apie tai, kad dėl to esu baisiai susikausčiusi
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa @ 2007 04 19, 11:28)

Nu šiaip netrukdo, išskyrus tai, kad žmonių šalinuosi dėl prakaitavimo, nes tai žiauriai šlykštu. Bijau paduoti, pakelti ranką, jau nekalbant apie tai, kad dėl to esu baisiai susikausčiusi

Bet tu galėtai pabandyt homeopatinius raminamus, jie juk nekenkia, o tau kai pradžia tai gal padės g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 19, 11:30)
Bet tu galėtai pabandyt homeopatinius raminamus, jie juk nekenkia, o tau kai pradžia tai gal padės g.gif

Nu tokia ir pradžia - 10 kaip minimum metelių
Atsakyti
O ar buvai Indrajaa pas daktarus?
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 19, 11:34)
O ar buvai Indrajaa pas daktarus?

Buvau, viena įvardijo kaip mįslę. Tyriaus kas gali sukelt temperatūrą, tai viskas normos ribose, realios priežasties nėra. O dėl prakaito+temperatūra, sako nervai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrajaa: 19 balandžio 2007 - 10:42
QUOTE(Indrajaa @ 2007 04 19, 11:41)
Buvau, viena įvardijo kaip mįslę. Tyriaus kas gali sukelt temperatūrą, tai viskas normos ribose, realios priežasties nėra. O dėl prakaito+temperatūra, sako nervai

Tai turbūt be raminamųjų neišsiversi g.gif
Nors ir man daugelis verčia bėdą nervams, nors aš taip nemanau, bet gal daktarai geriau žino g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 19, 11:48)
Tai turbūt be raminamųjų neišsiversi g.gif
Nors ir man daugelis verčia bėdą nervams, nors aš taip nemanau, bet gal daktarai geriau žino g.gif

Nu nesu aš jau tokia nervuota, nu niekaip neįsivaizduoju, kad taip nuo nervų gali būti
Atsakyti