Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikė temperatūra

Na man vilklige paneige, sake tyrimai visiskai neigiami, eme ir gerkles paseli, puse metu gerkle raudona o gerklej nieko nerado, tai ka toliau tirtis nejau tuos tris lapus kuriuos prirase, kainele tai nereali doh.gif

Vakar dar persvietimus dariausi ir echo tai atrado padidejusia skydliauke, pries puse metu buvau grizus i Lietuva tai tyre ir skydliauke, buvo visiskai normali tiktai ATPO buvo padidejes(51 norma iki 34)tai endokrinologe sake jog tai nieko nereiskia nes hormonai normoj ir temper tikrai nuo to negali buti. Dar man itaria kazkokia FAMILIAL MEDITERRANEAN FEVER, sake turiu jos simptomus, bet Lietuvoj tai reta liga, tai nezinau tirtis ar ne. g.gif
Atsakyti
smile.gif na as pagaliau atsikraciau savo metus trukusia temperatura.. jauciuosi zymiai geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2009 07 23, 00:10)
smile.gif  na as pagaliau atsikraciau savo metus trukusia temperatura.. jauciuosi zymiai geriau  4u.gif

o kokia buvo priezastis?
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2009 06 10, 22:59)
ne nu tu ''misle'' tai geras  biggrin.gif 

ajajajjjj back to reality..ieskau vyrui ligos  doh.gif  tempa 36.8-37.2 visada jau 2men  doh.gif

perskaiciau visa skyreli  doh.gif  atsirinkau visas minetas ligas  unsure.gif  ir kas uzstrigo tai ta mikoplazma, ziuriu ji susijusi su slapimu (turejom slapimo uzdegima) bei su kosciojimu, ar as klystu?  g.gif

Mergaites kur ir kaip ji pasidaryti si tyrima?
gal zinot kur jurcikas dinges?  g.gif  ji buvo aktyvi temos pradzioje.....

taip, ir su slapimu ir su kosuliu. ziurint kuriam gale yra bakterijos.. Jei susije su kosuliu- tikrai pastebima. Kosulys zudantis. Man buvo aptike. Tyrimus dariausi Endemike.
Atsakyti
QUOTE(koritsaki @ 2009 07 23, 10:44)
o kokia buvo priezastis?

metus pravaiksciojus buvau su temperatura, aplankiau daug polikliniku ir kliniku... galiausiai daktarai durne isvadino ir liepe ligu neieskot... ejau privaciai, kompiuterine diagnostika padare ir rado 5 rusiu virusius...dar metus uztruko, kol naikinom juos, stiprinom organizma, ir jau keli menesiai gyvenu be temperaturos 4u.gif geras jausmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2009 07 23, 12:39)
metus pravaiksciojus buvau su temperatura, aplankiau daug polikliniku ir kliniku... galiausiai daktarai durne isvadino ir liepe ligu neieskot... ejau privaciai, kompiuterine diagnostika padare ir rado 5 rusiu virusius...dar metus uztruko, kol naikinom juos, stiprinom organizma, ir jau keli menesiai gyvenu be temperaturos  4u.gif  geras jausmas  smile.gif

kur dareisi ta komp. diagnostika? cia kokiu butu iesko tu virusu? ir kokiais vaistais gyde? antibiotikais?
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 07 23, 13:46)
kur dareisi ta komp. diagnostika? cia kokiu butu iesko tu virusu? ir kokiais vaistais gyde? antibiotikais?

dariausi kaune, siaures prospekte... o vaistus parinko irgi su kompiuteriu
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2009 06 10, 23:59)
ne nu tu ''misle'' tai geras  biggrin.gif 

ajajajjjj back to reality..ieskau vyrui ligos  doh.gif  tempa 36.8-37.2 visada jau 2men  doh.gif

perskaiciau visa skyreli  doh.gif  atsirinkau visas minetas ligas  unsure.gif  ir kas uzstrigo tai ta mikoplazma, ziuriu ji susijusi su slapimu (turejom slapimo uzdegima) bei su kosciojimu, ar as klystu?  g.gif

Mergaites kur ir kaip ji pasidaryti si tyrima?
gal zinot kur jurcikas dinges?  g.gif  ji buvo aktyvi temos pradzioje.....

Gali buti virsutiniu taku ir urogenetalines zonos. Siaip urogenetalines zonos buna dazni uzdegimai, o virsutiniu taku- dazniausiai sukelia plauciu uzdegima, bet mano atveju-buvo paprasti lengvo persalimo pozymiai..

Mane irgi kamuoja temperatura..buna net iki 37,5. buna ir gerai 36,8. Bet 36.6 niekad nebuna verysad.gif As irgi ja jauciu, bet jau nebesimatuoju, net zinot nenoriu...Mikoplazma buvau sirgus, issigydziau.. Tyriau dar chlamidijas (irgi abieju galu)ir dar kazka is virusu - viskas ok.
Netikiu, kad del nervu schmoll.gif Nesinervinu del nieko cool.gif
Skydliaukes hormonai ok.
O laikosi gal jau kokius 7 metus..
Na dabar pasidariau toksiplazmozes ir citomegalo tyrimus..lauksiu atsakymu, o paskui gal verta darytis lytinius hormonus? gal kas daresi?ir kokius? 4u.gif
Atsakyti

Mane irgi kamuoja temperatura..buna net iki 37,5. buna ir gerai 36,8. Bet 36.6 niekad nebuna verysad.gif As irgi ja jauciu, bet jau nebesimatuoju, net zinot nenoriu...Mikoplazma buvau sirgus, issigydziau.. Tyriau dar chlamidijas (irgi abieju galu)ir dar kazka is virusu - viskas ok.
Netikiu, kad del nervu schmoll.gif Nesinervinu del nieko cool.gif
Skydliaukes hormonai ok.
O laikosi gal jau kokius 7 metus..
Na dabar pasidariau toksiplazmozes ir citomegalo tyrimus..lauksiu atsakymu, o paskui gal verta darytis lytinius hormonus? gal kas daresi?ir kokius? 4u.gif
[/quote]
na pas mane ir tas pats,temp.jau kokie 4 metai laikos,bet as tai daug nesitiriu,tik skydliauke,tuberkulioze ir vilklige,o del tu virusu tai nesitirus.Ta temp.tai trugdo jei reikalinga kokia operacija,su temp.neoperuoja,o jug nepaaiskinsi kad jau ji pastovi ir nezinia nuo ko
Atsakyti
na pas mane ir tas pats,temp.jau kokie 4 metai laikos,bet as tai daug nesitiriu,tik skydliauke,tuberkulioze ir vilklige,o del tu virusu tai nesitirus.Ta temp.tai trugdo jei reikalinga kokia operacija,su temp.neoperuoja,o jug nepaaiskinsi kad jau ji pastovi ir nezinia nuo ko
[/quote]

Tai ir as nesitiriu..buvau net pamirsus..nu bet uzknisa tokia busena..nes silpna, greitas nuovargis. Persileidau verysad.gif galvoju gal nuo to g.gif Nu tuberkuliozes nepaminejau, na bet manau jei darytas plauciu rentgenas, tai butu pamate.. Kraujas geras. Manau, kad ne vilklige, bo simptomu tokiu neturiu. O siaip operacija siokia tokia turejau, tai zinok- padare (temp. nematavo), o pati nesakiau, siaip i galva neatejo, kad reik pranesti. tongue.gif O virusu sutinku visu ir neistirsi drinks_cheers.gif
Ai man dar daktare viena sake: Nera sveiku zmoniu, yra tik blogai istirtu lotuliukas.gif
Atsakyti
na va, rašiau prieš trejus metus su trupučiu, dabar vėl sugrįžau. man temperatūra laikosi 7 metus. pagaliau pradėjau tirtis visus galus, bet nuo to ne lengviau, tik dar labiau susipainiojau ir jau atsibodo mėtyti pinigus tyrimams. mano nervų sistema išties jautri, bet netikiu, kad tai dėl nervų. rado lėtinę anginą streptokokinę, bet gerklės man neskauda stipriai, pūlių nėra, gavau siuntimą į santariškes, žiūrėsiu, ką ten sakys. dar rado uareaplasmų. gėriau antibiotikus, dariausi tyrimą vėl - bakterija liko. sakė ji labai sunkiai pasiduoda gydymui. dar kartą gersiu antibiotikus ir tada tyrimą vėl teks kartoti. beje, nėštumo metu temperatūra buvo nukritusi, po gimdymo irgi gal metus laiko jos nebuvo,po to vėl pakilo. vakarais, naktį temperatūra nukrinta iki 36,8.
sėkmės visoms.patariu nesimatuoti temperatūros kasdien, tai vargina taip pat kaip ir temperatūra 4u.gif
Atsakyti
aš tai temperatūra turėjau apie 10 metų, darė visokius tyrimus, bet ligos nerado vis. Tai dabar ozono terapiją dariausi, tai jau 2 mėnesius kaip be temperatūros, pakolkas tikrai veikia ir dar laikosi normali temperatūra, o pastoviai pas mane apie 38 ar net daugiau būdavo, net vasarą su temperatūra vaikščiodavau.
Atsakyti