na kai mano sunui buvo bedu su skrandziu, Baltijos A. klinikoj darydami tyrimus neeme net bakteriju paselio, atseit visi jas turim, ner ko
viska nurasinejo nervams ir siunte pas psichologus
sunus sirgo toliau , tai kai dar karta ryzaus zonduot ligoninej, visgi paskyre mums antibiotiku ir su skrandziu bedos praejo, tai velniai zino ar psichologas butu isgydes mus
dabar net nezinau, nebent auginu du l. nervuotus vaikus, kad tempa nekrenta?
kazkiek nuraminot, nes jau prisigalvojau, kad gal kokia aplinka musu kenksminga , nors gyvenam rastiniam name, atrodo tikrai sveika aplinka
sakau, jau paranoja daros, na nebent nematuot isvis, nes sunus neisivaizduoju kiek praejes, tyrimu pridares, ir kai maze tokia atsirado, galvojau nupusiu isvis
dar mislijau padaryt ta metalu kieki organizme (kazkas cia rase), tik aisku prasideda mokami dalykai..tai nelabai cia ka ir pridarysi
dar siuntima turim pas inkstu gydytoja, na nueisim, nepakenks pasitirt
atrodo jei gydytoja pati pasakytu nelisk, nematuok, apsiraminciau, bet kai sako ieskom, neturi taip but, tai ir nervuojies...
Labai keista, kad jus visi turit temperatura, gal pasidarykite ta metalu tyrima, nes ka gali zinoti, gal jusu namas pastatytas ant kokiu uzkastu sunkiuju metalu. Is tiesu, labai keista, kad abu vaikiukai su temperaturom. Gal dar koks pelesis namie uzsislepes yra, mes irgi patys kankinames su temperatura 3 metai, tiksliau mano vaikinas, bet pas ji kazkas su plauciais susije, nes kai persalo pries 3 metus, tai temperatura ir liko, grisim i Vilniu, vel reiks eiti pas gydytojus kazkokius darytis tyrimus.
Buvau apsidžiaugusi, kad temperatūra tapo normali, bet ji tokia pabuvo keturias dienas. Paskui vėl - tai vieną dieną normali, kitą dieną jau 37 / 37,1. Pasidariau kraujo tyrimą - viskas normoj. Skydliaukė norma. Žarnyno problemų ieškoti? Nes turiu problemų su juo. Na nebent man prieš mmm taip šokinėja. Na bet anksčiau to nebūdavo.
Buvau apsidžiaugusi, kad temperatūra tapo normali, bet ji tokia pabuvo keturias dienas. Paskui vėl - tai vieną dieną normali, kitą dieną jau 37 / 37,1. Pasidariau kraujo tyrimą - viskas normoj. Skydliaukė norma. Žarnyno problemų ieškoti? Nes turiu problemų su juo. Na nebent man prieš mmm taip šokinėja. Na bet anksčiau to nebūdavo.
na as viska nurasiau mm.nesgali isprotet begalvodama,o iaip nebesimatuoju. Papildyta:
[quote=-Voveryte-,2009 12 09, 18:37]
Labai keista, kad jus visi turit temperatura, gal pasidarykite ta metalu tyrima, nes ka gali zinoti, gal jusu namas pastatytas ant kokiu uzkastu sunkiuju metalu. Is tiesu, labai keista, kad abu vaikiukai su temperaturom
Na mano ir abi dukros su temp.as irgi .O kur cia toki daro?o ka po to daryt jei ras,parduot namus?
na mus dar nusiunte i Santariskes pas inkstu gydytoja, echo vel parode kad viskas tvarkoj (tik pati gydytoja paprase rinkt slapimo tyrima, nes biski baltymo atrasta) bet tie gydytojai (pas 2 buvau tadien) ir sako, o jums neatsibodo matuot? Jei kraujas geras, slapimas geras, vaikas jaucias gerai, netinsta ir apsiraminkiit. Nes dukrytei ir 37,2 pradejo laikytis Tai jauciu paliksiu ir ramybej vaikus, tik kasmet padaryt po kraujo tyrima ir stebet, kad viskas butu gerai. Dar klause, ar pas mus (tevelius) kartais nera tokia tempa, sako gal budinga jusu seimai>
Na tiek ziniu pakolkas. Dukros tai jau netiriu (tik kraujas tirtas neseniai) tikiuos nieko nepraziopsosim
Sveikos, paskaičiau jūsų temelę ir giliai širdyje apsidžiaugiau, kad aš ne viena tokia... Viskas prasidėjo beveik prieš porą metų. Tada lyg ir peršalau, bronchitas - gėriau visokius vaistus nuo kosulio, tačiau niekas nepadėjo. Kosulys lyg ir praėjo savaime, bet štai temperatūra nekrito, taip ir liko 37,1-37,2 ir šiaip savijauta ne kokia. Bendras silpnumas, greitas nuovargis, šaltkrėtis ir ta temperatūra... Ko tik man nedarė, ir vidaus organus tyrė, ir žarną teko ryti, nes tikriausiai jau nuo vaistų buvo pradėję skrandį mausti... Tada nusiuntė pas infektologę, ji irgi padarę tyrimus dėl mikoprazmų, ureaplazmų, chlamidijų, citomegalo viruso... Visi tyrimai kaip ir geri, tik dėl citomegalo kažkuris imunoglobulinas virš normos (tik dabar nepamenu kuris IgG ar IgM), bet kaip vėliau ginekologė sakė, kad nereikėjo jokio gydymo, nes tas imunoglobulinas rodė, jog aš kažkada buvau sirgusi tuo virusu. Ir tikriausiai mes visi juo kažkada persirgom dar darželiuose... Bet vis dėl to infektologė gydymą paskyrė, gėriau vaistus gal porą mėnesių, po to dar kažkokį imunostimuliatorių... Vienu žodžiu, po tokio gydymo pagerėjimo nebuvo. Jau buvau susitaikiusi su tuo, kad gal kažkas mano organizme pasikeitė, ir todėl temperatūra dabar laikosi apie 37,2. Bet štai šį rudenį peršalau, visa šeimyna sirgo, tai tikriausiai nuo kurio nors ir aš apsikrėčiau. Diagnozė - viršutinių kvėpavimo takų infekcija. Temperatūra apie 38 pasilaikė kelias dienas, vėliau aukščiau nei 37,6 nepakilo, bet labai ir nenukrito iki 37,3. Na, gavosi kaip ir komplikacija laringotracheitas. Tikriausiai viskas sukilo į gerklę. Prieš tai plaučių nuotrauka daryta - be pakitimų. Sausas kosulys vis dar nepraeina, gerklę truputį paskauda, šiaip silpna, greitai pavargsti. Ir taip visą mėnesį... Bet po to mėnesio tempėratūra 37,3-37,5, nei aukščiau, nei žemiau... Vėl pas infektologę. Kadangi sausas kosulys, truputį gerklė, bendras silpnumas padarė tyrimus dėl mikoplazmų ir chlamidijų. Dėl mikoplazmozės diagnozė tokia abejotina (pas mane 9,51, kai abejotina 9-11), bet gydymą paskyrė. Gėriau dvi savaites klerimed'ą, po to 10 dienų berlocid'ą. Tačiau nei vienas nepadėjo... Vis dar pakosčiu, temperatūra iš ryto 37,3, popiet 37,5, na kažkada vakare buvo nukritusi iki 37, bet žemiau niekaip... Dabar paėmė iš nosiaryklės pasėlį, žiūrėsim, gal ką išaugins... Nes gerklė vis dar gleivėmis pasidengusi, ir jokie vaistai nepadeda... O prieš klerimed'ą buvo gerta dar pora antibiotikų - nei nuo vienų jokio pagerėjimo... Šiaip vis pagalvoju, jei pernai buvo apie 37,2, šiemet apie 37,4, kas toliau? Iš tikro manau, jei kažkada buvo normali temperatūra mažėsnė, tikrai kažkas yra negerai, tik reikia normaliai tyrimus padaryti ir nustatyti. O mūsų gydytojai vos ne spėjimo būdu paskiria gydymą...
Sveikos man irgi problemos su ta temperatūra... Jau gal du mėn apie kokia 17-18 val būna temperatūra 37, 37.1, daugiausiai iki 37.2 pakyla, bet po poros val vėl susitvarko. Jaučiu silpnumą, kartais net atrodo, kad trūksta oro, sunku kvėpuoti, skauda nugarą tarp menčių. Kad žinotumėt, kaip tai nusibodo ko tik neprisigalvojau galvojau, kad gal perpūtė ir dėl to skauda nugarą, bet nugaros skausmas beveik dingo, o dusulys ir temperatūra yra.. lankiausi pas gydytojus, pačioj pradžioj kraujo tyrimai nelabai geri buvo,rodė uždegimą, kur nežinojo.. plaučių nuotrauką padarė, viskas gerai. gėriau antibiotikus, kraujas susitvarkė. Paskui pas kitą gydytoją lankiausi, vėl nežinia nuo ko antibiotikų išrašė, bet nelabai kuo padėjo... oi kaip pavargau nuo šitų nesamonių visų Jėzau ko tik neprigalvojau šiandien prisiskaičiau internete apie ligas ir dabar prigalvojau, kad liaukemijos kokios nebūtų bet gal čia nuo nervų kokių galėtų būti? nes labai jautri esu ir gal nuo visų šitų prisigalvojimų kuku jau darosi Gal kam nors buvo kas nors panašaus, pasidalinkite patirtim