Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dar yra geru vyru

QUOTE(Myliukas` @ 2012 04 20, 01:30)
Auksinė mintis - "Priimk jį tokį,koks jis yra,ir jis bus toks,kokio nori".Stengiuosi gyvenime vadovautis šia mintim.Nebūtinai turi keistis tik vyrai,galbūt visų pirma moterims reiktų pakeisti požiūrį į juos.Jei nesugebat priimt ir toleruot žmogaus,toks,koks jis yra,tai ir nevertėtų "kankintis".Nėra gerų ar negerų vyrų,tai jums jis "negeras",o kitai - pats pačiausias.Lygiai taip pat,kaip nėra "negerų" moterų.Yra tik vienas kitam netinkami žmonės.

Va šią mintį palaikau 100 proc. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jug kai myli zmogu, turi priimti ji toks koks jis yra. Kodel reikia keisti kazka? Kiekvienas zmogus yra asmenybe ir turi savo ipatumus,privalumus, minusus ir t.t. Ismokime myleti zmogu, jo nekeisdami. Manau nei vienas zmogus nenoretu gyventi gyvenimo sokdamas pagal kito zmogaus "dudele". Tikrai yra geru vyru. Niekada nesakiau ir nesakysiu, jog visi vyrai kiaules. Niekada nesivadovauju stereotipais. Manau jeigu moteriai visi vyrai kiaules atrodo manau problemos savyje reiketu ieskoti.
Atsakyti
Tikrai yra. O jeigu norit žmogų pakeisti, vadinasi jums nepakeliui. Ieškokit tokio, kurio nesinorės keisti.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 04 28, 22:42)
Tikrai yra. O jeigu norit žmogų pakeisti, vadinasi jums nepakeliui. Ieškokit tokio, kurio nesinorės keisti.

Pritariu jums! smile.gif
Atsakyti
Tikrai yra!!! Turiu pati nuostabiausia vyra, geresnio negaleciau net isivaizduoti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Žinot, merginos, gerų vyrų tikrai yra. Svarbiausia žodžio "geras" nesutapatinti su "tobulas", tai gerą rasti tikrai yra įmanoma. smile.gif Kiek domėjausi psichologija, sakymas, kad gerų vyrų/moterų nėra realiai atspindi paties žmogaus įvairius kompleksus ar neigiamas patirtis. Taip, kad tik pirmyn. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2004 07 26, 05:27)
O aš va ką pagalvojau g.gif  Jei maniškis staiga taptų idealus, tai mane, matyt iškart iškeistų į idealią moterį sad.gif O kaip jūs galvojat? Tos, kurios trokštat idealaus vyro? Ar jaučiatės pakankamai tobulos, kad turėtumėt tobulus vyrus?

Labai teisingas poziuris.Ne visi vyrai kiaules.
Atsakyti
As labai tikiuosi, akd yra, ens nenoriu visa likusi gyvenima buti viena smile.gif
Atsakyti
Galiu prisiekti tikrai yra:) vienas is ju su manimi. pats geriausias vyras pasaulyje smile.gif
Atsakyti
sveikutės.
kažkas nepatikės, bet man medaus mėnuo užsitesė 19 metų wub.gif .

mielosios vyrų yra, yra ir gerų, ir labai gerų, tik neatėjo jums dar laikas tokio sutikti arba prasilenkiat kaip laivai jūroje.

linkiu jums sutikti patį, patį geriausią.

Atsakyti
Va ir aš galiu užgarantuoti, nu kad tikrai yra gerų dar. Mano pavyzdžiui labai geras.
Atsakyti
Aš turiu patį geriausia vyrą....Nėra tobulas,nes būna nukrypimų kartais nedidelių,bet jo į nieką nekeisčiau mirksiukas.gif
Atsakyti