Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(**Leila** @ 2013 03 18, 17:55)
Man tai keista,kad jus kazko tikejotes,kai pilnas albumas jo bambu. Nieko naujo pas jus nera.

norite pasakyti, kad visos lieka nepatenkintos M bambomis? gal negylios, bet siaip lyg normaliai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 03 18, 17:20)
norite pasakyti, kad visos lieka nepatenkintos M bambomis? gal negylios, bet siaip lyg normaliai atrodo  g.gif

Ne tik M, bet ir K bambomis nepatenkintos.
Atsakyti
Na, as dar negaliu sakyti, ar gerai, ar blogai padare. Bet man labiau patinka kazkas paraizgyta viduj, naturaliau atrodo. O B. tikrai istempos i ilgi visos, kiek perziurejau. Skonio reikalas ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 03 18, 17:55)
Man tai keista,kad jus kazko tikejotes,kai pilnas albumas jo bambu. Nieko naujo pas jus nera.

Kai ziuri i nuotraukas atrodo vienaip, o kai jau matai viska aiskiai ant saves jau visai kitaip
Atsakyti
as labai patenkinta M bambos gyliu ir forma, tik pas mane del odos pertekliaus biski kabliukas. tai laukia korekcija, bet ne bambos, o rauksleles prie jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 03 18, 17:20)
norite pasakyti, kad visos lieka nepatenkintos M bambomis? gal negylios, bet siaip lyg normaliai atrodo  g.gif

aš patenkinta, galiu parodyt gyvai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 03 18, 19:57)

Man ji negili todel ir sakau nepatenkinta su forma fiskas tvarkoje, tik kai ji negili man atrodo kad taip ir krenta i akis kad netikra
Atsakyti
jo aciu prisijungima gavus...sedziu visa diena ir einu is proto...
man tai visos tokios plonutes ,grazutes trodo (iki) o as kaip tumba kokia.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 03 18, 18:55)

man tai visos tokios plonutes ,grazutes trodo (iki) o as kaip tumba kokia.... doh.gif

Tu tik saves NENUVERTINK, pas tave visa negeruma ir duoda tas pilvas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 03 18, 20:55)
jo aciu prisijungima gavus...sedziu visa diena ir einu is proto...

tas tiesa, stambesnio kalibro nedaug yra smile.gif kuri tai laika cia tokia viena tarp kudenu buvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dynute @ 2013 03 18, 20:52)
Man ji negili todel ir sakau nepatenkinta su forma fiskas tvarkoje, tik kai ji negili man atrodo kad taip ir krenta i akis kad netikra

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 03 18, 19:57)

thumbup.gif tikesimes maximumo
Atsakyti