Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(mentas @ 2013 03 18, 02:03)
Jolantukas Z konsultacijai tai as galiu pati,bet as taip planuoju kad iskart ir tartis op,tada jau su kaunu problema ,as tai trizne,jauciu po op zliumbsiu,bet nieko...

idomu jei parasysiu mentui TAIP ar mano balsa uzskaitys ? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

turėjau omenį po op parvežt,
man tai svoris sviruoja ir tikrai nekrito blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 03 18, 10:53)
cia jau butu super jei nieko neveikiant dar ir svoris bent kiek nukristu  bigsmile.gif

Man krito jau vien nuo to, kad porcijos maisto buvo minimalios, nes labai mazai tilpo. Bet dabar jau porcijos vel tokios kaip ir buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 03 18, 11:53)
cia jau butu super jei nieko neveikiant dar ir svoris bent kiek nukristu  bigsmile.gif
Papildyta:
jomajo  blink.gif  maniau praeita syki tu juokauji del autobuso....ir is kur mergaitei tiek drasos  doh.gif  4u.gif

Nenoriu nieko izeist,bet drasa to nepavadinciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 03 18, 12:31)

as irgi greiciau ivardinciau labai didele rizika, bet kokiu atveju mazas musu reikalas, galime tik moraliskai palaikyti ir palinketi sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 03 18, 11:31)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 18, 12:03)
Man krito jau vien nuo to, kad porcijos maisto buvo minimalios, nes labai mazai tilpo. Bet dabar jau porcijos vel tokios kaip ir buvo  unsure.gif

Gal jau dabar butu verta i koki korseta uzsirakinti, maziau tilptu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 03 18, 09:53)

jomajo  blink.gif  maniau praeita syki tu juokauji del autobuso....ir is kur mergaitei tiek drasos  doh.gif  4u.gif

Ne ne as tikrai nejuokavau,as laaabai nemegstu trugdyti zmoniu del savo problemu,nelabai noriu kad laaabai pasklistu kalbos po gimine (nes paskui lenda i kisene)bandau viska savarankiskai,o koks gi skirtumas as su masina ar autobusu,juk viskas salia. g.gif
Papildyta:
oi mentukui tikrai reikia operacijos, nestumai padare savo,pas tave panasus pilvas kaip ir pas mane verysad.gif Tik gaila mano nebera nuotrauku,nelabai supratau ar kazkas pajuokavo ar nepatinka kazkas pas mane,mano komentarai gal,jei ka izeidziau tai taikrai laaaabai laaaaabai ATSIPRASAU !!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 03 18, 14:25)
Ne ne as tikrai nejuokavau,as laaabai nemegstu trugdyti zmoniu del savo problemu,nelabai noriu kad laaabai pasklistu kalbos po gimine (nes paskui lenda i kisene)bandau viska savarankiskai,o koks gi skirtumas as su masina ar autobusu,juk viskas salia. g.gif
Papildyta:
oi mentukui tikrai reikia operacijos, nestumai padare savo,pas tave panasus pilvas kaip ir pas mane verysad.gif  Tik gaila mano nebera nuotrauku,nelabai supratau ar kazkas pajuokavo ar nepatinka kazkas pas mane,mano komentarai gal,jei ka izeidziau tai taikrai laaaabai laaaaabai ATSIPRASAU !!! 4u.gif

nepasakyciau, kad autobusu stotis salia. nepasakyciau, kad persedimai i sveikata, labai rimtai pagalvokit, nes busena tikrai ne turistauti. lipti laiptais ir tai sudetinga.
Atsakyti
Del foto dingimo, tai kazkaip nesitiki, jog kazkas trina ne siaip sau, greiciau netycia beziuredamos...as taip galvoju.
Atsakyti
pas mane tos nuotraukos irgi dinginejo. 2 taip ir neatsirado. kitos atsirasdavo. manau, kad fotki cia kvailioja, kokie virusiukai ar kas.
mentui duodu taip, jei dar reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dija: 18 kovo 2013 - 13:38
Mentas jau prisirinkes taip kalna, duokit geriau slaptazodi biggrin.gif
O operacijos mentui faktas kad reikia, bus kaip nauja smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, Kas pasakys po kiek laiko jau galima spresti kokia liks bamba, K sake kad ji pasikeis ir bus gilesne, bet kolkas man ji visiskai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti