Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Man tai idomiausia ar gydytojas gali apsiimt operuot, jei jis kaip ir nelabai turi pvz su pilvais patirties? ir imt uz tai tikrai nemenkus pinigelius...

Mazdaug pries desimt metu daraiusi nosies operacija- ntad nors konsultavausi su vienu gydytoju - operavo mane jis kartu su kitu kolega, n es kitas labiau patirties turejo butent nosies grazinimo srityje... As tto kito, net nemaciau, tik po viskam mano gydytojas viska papasakojo. Rezultatu patenkinta

Pas Jauniski daresi viena mano pazistama - ji tai nepatenkinta rando ilgumu, bet pilvukas tai pas ja man nieko, o buvo tragiskas... Nors ji tokia, kad visame kame siekia tobulumo, tad labai ssunku man kazka vertint, kai nemaciau cia kitu darbu.. Be to iki tol ji neturejusi jokiu randu, tad kaip suprantu ja tas randas dar erzina. Na o pas mane jau ra cezario...
Tad metausi..
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 20, 11:33)
O siaip jau pastebejau sios temos tendencija. Panos pacios nepatenkintos, tai rando auksciu, tai kreivumu, tai bambos ne tokios. Bet neduok die sulaukia ne balionu su uzrasu "viskas pas tave grazu", o pritarimo, kad vis tik nelabai graziai atrodo, tuoj pasipila neigiamos reakcijos  unsure.gif

drinks_cheers.gif
As pamenu, kazkada vyro paklausiau, ar nereiketu man numest biski svorio. Zyziau, zyziau, kol nepasake - neprosal butu kokie 5 kilai blink.gif Nu ir kas cia kaltas? biggrin.gif

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 03 20, 11:34)
įdėjau vaizdų

Labai graziai atrodai thumbup.gif Bamba man labai patinka, randukas tik isplatejes truputi blush2.gif Bet isbals ir nesimatys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2013 03 20, 10:40)
Man tai idomiausia ar gydytojas gali apsiimt operuot, jei jis kaip ir nelabai turi pvz su pilvais patirties? ir imt uz tai tikrai nemenkus pinigelius...

Kodel ne, jei i jo sriti ieina pilvo plastika? Be to, is kur tos patirties semsis, jei ne operuos.
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2013 03 20, 11:40)

Mazdaug pries desimt metu daraiusi nosies operacija- ntad nors konsultavausi su vienu gydytoju - operavo mane jis kartu su kitu kolega, n es kitas labiau patirties turejo butent nosies grazinimo srityje... As tto kito, net nemaciau, tik po viskam mano gydytojas viska papasakojo. Rezultatu patenkinta

Pas Jauniski daresi viena mano pazistama - ji tai nepatenkinta rando ilgumu, bet pilvukas tai pas ja man nieko, o buvo tragiskas... Nors ji tokia, kad visame kame siekia tobulumo, tad labai ssunku man kazka vertint, kai nemaciau cia kitu darbu.. Be to iki tol ji neturejusi jokiu randu, tad kaip suprantu ja tas randas dar erzina. Na o pas mane jau ra cezario...
Tad metausi..

o kodel nesiekti tobulumo? jei jau pinigus moki, tai reikia ir rezultato gero. as asmeniskai niekad nesiryzciau darytis op pas chirurga, kuris nesispecializuoja su pilvais. profams ir tai nevisada pasiseka. sudetinga cia operacija.
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 03 20, 10:42)

As pamenu, kazkada vyro paklausiau, ar nereiketu man numest biski svorio. Zyziau, zyziau, kol nepasake - neprosal butu kokie 5 kilai blink.gif Nu ir kas cia kaltas? biggrin.gif

hihihi.gif, bet is liniuotes matau, kad vyro zodziai suveike mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 03 20, 11:34)
įdėjau vaizdų

bamba tikrai labai super...net neitarciau, kad padaryta thumbup.gif o rando oi kaip nenoriu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 03 20, 10:44)
as asmeniskai niekad nesiryzciau darytis op pas chirurga, kuris nesispecializuoja su pilvais. profams ir tai nevisada pasiseka. sudetinga cia operacija.

Bet tie profai, kazkada irgi buvo ne profai. Turejo pirmasias opercijas, pirmasias pacientes ir t.t. g.gif Ir tie musu isgirtieji profai, nesispecializuoja konkreciai pilvo plastikoje, tik praktiskai musu forumo deka, ta praktika jiems atejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 20 kovo 2013 - 10:49
QUOTE(sposa @ 2013 03 20, 11:40)
Ikisiu ir as savo trigrasi  ax.gif  nesekiau Leila tavo jokiu komentaru, nemaciau kur ten kas konfliktavo, bet kiek isiminiau postu, tave mintyse jau nusipiesiau kaip viskuo nepatenkinta pesimiste, amzinai bambancia moteriske  lotuliukas.gif  tikiuosi neizeisiu, gal kazkas ima gyliai i galva tuos komentarus...taciau cia yra tik forumas, bendravimo laisve, ar verta gilintis i kiekvieno nuotaikas ir charakterio ypatumus? Peace  friends.gif

Na,jei atvirai issakytas mintis vertini kaip bambejima,tai ka gi,lai busiu bambekle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 03 20, 10:34)
įdėjau vaizdų

labai gražu ir bamba graži bigsmile.gif randas įsivaizduoju turėtų dar pabalt g.gif

aš op darau ir dėl sveikatos ir dėl grožio aišku, na bet bent jau kol kas nekelių reikalavimų bambos "TOKIOS IDEALIOS". Šiuo metu praktiškai visai jos neturiu lotuliukas.gif Versiuos tada į bamba auskarą ir niekas nieko nesupras smile.gif natūrali ji ar dirbtinė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš ir peržiūrėjau vaikų bambas, ale pas visus tris skirtingos, pas viena iššokus, pas kita gili, pas trečia paviršinė tokia...
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 20, 11:45)
hihihi.gif, bet is liniuotes matau, kad vyro zodziai suveike  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Aha, supykau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 20, 11:47)
Bet tie profai, kazkada irgi buvo ne profai. Turejo pirmasias opercijas, pirmasias pacientes ir t.t.  g.gif

beje, patirtis yra patirtis, bet kalbant apie kitas sritis, daznai profai taip atsipalaiduoja, pradeda skesti savo lauruose ir darbeliai ima akivaizdziai prasteti.
Atsakyti
pinavija, tikrai tobula bamba smile.gif grazuole tiesiog. del rando, tai maniau po metu jau baltas bus, nu dzin smile.gif isbals su laiku.
pas mane grynai siuvimo vieta jau matosi baltas siulas, o aplink dar rausva, nors man tai nerezia akie. susidraugavau as su juo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2013 03 20, 11:47)
Bet tie profai, kazkada irgi buvo ne profai. Turejo pirmasias opercijas, pirmasias pacientes ir t.t.  g.gif Ir tie musu isgirtieji profai, nesispecializuoja konkreciai pilvo plastikoje, tik praktiskai musu forumo deka, ta praktika jiems atejo  biggrin.gif

nu ir gerai, tegul mokosi ant kitu, as eisiu pas ta kuris jau ismokes smile.gif
Atsakyti