Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Katrix @ 2013 03 20, 10:42)
drinks_cheers.gif
As pamenu, kazkada vyro paklausiau, ar nereiketu man numest biski svorio. Zyziau, zyziau, kol nepasake - neprosal butu kokie 5 kilai blink.gif Nu ir kas cia kaltas? biggrin.gif
Labai graziai atrodai thumbup.gif Bamba man labai patinka, randukas tik isplatejes truputi blush2.gif Bet isbals ir nesimatys thumbup.gif

įdomiausia, kad išplatėjo ne taip seniai, ypač matosi palyginus su lapkričio foto g.gif balti pradėjo neseniai, niekuo netepliojau
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 03 20, 10:48)
Aha, supykau biggrin.gif

Liuks, ano i vidno biggrin.gif

QUOTE(sposa @ 2013 03 20, 10:49)
beje, patirtis yra patirtis

drinks_cheers.gif , bet kaip jos igausi neoperuodamas?
Papildyta:
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 03 20, 10:51)
įdomiausia, kad išplatėjo ne taip seniai, ypač matosi palyginus su lapkričio foto  g.gif balti pradėjo neseniai, niekuo netepliojau

Rimtai? Idomu, kad salygojo isplatejima? As jau maniau, kad nebeplates randas daugiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 03 20, 11:47)
Na,jei atvirai issakytas mintis vertini kaip bambejima,tai ka gi,lai busiu bambekle 4u.gif

ne bambekle, gal perfekcioniste...gal pesimiste, koks skirtumas, juk nekursime bendro gyvenimo biggrin.gif Siaip visoms linkiu optimizmo 4u.gif Yra pasaulyje didesniu problemu nei bambos forma smile.gif bet kai man negrazia padarys, butinai ateisiu pas jus paverkti smile.gif
Atsakyti
Zuzii,ilgas randas nera blogai. Jis apsaugo nuo vadinamu asu. blogai tada kai jis auktai,arba sonai aukstai.

Pas man irgi raudonas dar,nors praejo 1,5m. is arti matosi plonas baltas siulelis,o aplink dar raudona.Gal isbals g.gif
Pinavija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 03 20, 13:53)
  Siaip visoms linkiu optimizmo  4u.gif Yra pasaulyje didesniu problemu nei bambos forma  smile.gif bet kai man negrazia padarys, butinai ateisiu pas jus paverkti  smile.gif

Tai vat ir as turbut tokia busiu, nes labai linkstu prie Sakalauskaites....
Siaip is operuojanciu gydytoju esu girdejus, kad jei zmogus esi saziningas (norintis , kad jo darbai butu kuo geresni) tai pries rimtas operacijas, jie visi ruosiasi, kaip pries egzamina .... Na o rezultatas daznai buna nenuspejamas, net paciam gydytojui ir kaip jie juokauja - svarbiausia pacientui sakyti, kad viskas pavyko puikiai ir net geriau nei tikejosi,...Zinok dabar zmogau , kai cia istikruju.
Tad ir bijausi to eksperimento ir nezinau ka daryt...
Ech buciau kauniete, tai net ir nesvarstyciau....
Atsakyti
kad iš vilniaus daugiausiai ir važiuoja į kauną, ne bėda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 03 20, 14:01)
Zuzii,ilgas randas nera blogai. Jis apsaugo nuo vadinamu asu. blogai tada kai jis auktai,arba sonai aukstai.

Pas man irgi raudonas dar,nors praejo 1,5m. is arti matosi plonas baltas siulelis,o aplink dar raudona.Gal isbals g.gif
Pinavija 4u.gif

O kas tai - asai? blush2.gif

Mna atrodo, kad kelnaites jai slepia, bet kai maciau gyvai ta randa, tai ji dar su korsetu vauksciojo, vadinasi viskas sviezia buvo... Na raudonas ,na platus, galai ties klubu kaulais siek tiek ziurintys lyg i virsu, bet ka as zinau - man po CP, gal puse metu viskas gijo, jei ne daugiau, dabar tai jau tik plonas siulelis belikes...
Atsakyti
Zuzzi, as irgi vilniete...juk juokingas cia tas atstumas iki Kauno, ypac kai toks rimtas reikalas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 03 20, 14:06)
kad iš vilniaus daugiausiai ir važiuoja į kauną, ne bėda wink.gif

Gazdina mane ta kelione, ir tie velesni vaziavimai, net nemoku sau paaiskinti - kodel g.gif
Turbut, kad paciai bus per sunku, o kad vyras veziotu, tai nebus tada kas su vaikais lieka - neturim mes mociuciu... Tad jei Vilniuje , kad ir su taksi sulaktysiu, o siaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzii: 20 kovo 2013 - 11:12
Leila, gal "ausis" turi mintyje....pamenu anksciau vos ne kiekvienai ta problema buvo po op, labai issoke kalneliai pjuvio galuose....paskaitinedavau sia tema pries kelis metus, pamenu imesdavo tada tokiu foto su ausytemis. Labai jos mane gasdindavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2013 03 20, 12:09)
Gazdina mane ta kelione, ir tie velesni vaziavimai, net nemoku sau paaiskinti - kodel g.gif

as is vilniaus i kauna vaziavau. nieko ipatingo. nuvaziuoji ir parvaziuoji.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 03 20, 11:10)
as is vilniaus i kauna vaziavau. nieko ipatingo. nuvaziuoji ir parvaziuoji.

drinks_cheers.gif Kiek cia iki to Kauno, valandzike ir vietoje, nei tiek nereikia. Tas pats kaip Vilniuje ryte/vakare kamstyje stoveti doh.gif
Atsakyti