Įkraunama...
Įkraunama...

Savas verslas

QUOTE(Will @ 2006 11 05, 15:22)
Negi tu manai, kad tas klausinėjimas toks tiesmukiškas?  blink.gif  Informaciją galima surinkti ir taip, kad kitas nė nesupras  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

moketi paklausti, kad pardaveja ni smur, smur, irgi menas.
niekas ir neklausia, koki antkaini ar koki pelna per metus gauna.
norint suzinoti, pacio verslo uzkuliusius, reikia ji pradeti, nes paprasciausiai vieni daro vienokias klaidas, kiti kitokias. Nera recepto, kaip isvystyti versla ar kaip isvengti klaidu ir po 1 ir po 5 ar po 10 metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 06 lapkričio 2006 - 13:26

Ir dar norejau jusu patarimo- ar geriau versla pradeti vienai ar su gera drauge?
[/quote]
Aš tai sakyčiau ,kad vienai ,kur prasideda pinigai draugystės baigiasi doh.gif ir gana greitai verysad.gif
Atsakyti
jo as irgi manau, kad geriau prasidet su maziau pazystamu zmogumi biggrin.gif
Atsakyti
Norėčiau atidaryti gėlių-suvenyrų parduotuvę ,kokių dokumentų reikėtų ir ar pelninga būtų.
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2006 11 10, 15:01)
Norėčiau atidaryti gėlių-suvenyrų parduotuvę ,kokių dokumentų reikėtų ir ar pelninga būtų.

pirma, tai individualia imone reikia ikurti, bet pries tai dar reiketu verslo planiuka pasirasyti, kiek prisimenu yra speros.lt, kazkoks panasus planas. O ar pelninga tai cia viskas priklausys nuo to, kaip mokesi issiskirti is tokiu panasiu parduotuveliu ir vieta dar daug ka reiskia. Svarbu atrasti savo klientus, o kol juos atrasi, tai reikes per galva verstis biggrin.gif . Geles ir suvenyrai, manau gera ideja, ir dar kazka galima prigalvoti, kokius aksesuarus ax.gif plius koki dar sokolada biggrin.gif , eterinius aliejus ar pilstomus kvepalus ar kvepianti muila, pavaiksciojus po tokias pan. parduotuveles ir internete paieskojus, tikrai idejos virstu, kaip is ugnikalnio mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 10 lapkričio 2006 - 16:24
QUOTE(Aristokratė @ 2006 11 10, 17:19)
pirma, tai individualia imone reikia ikurti, bet pries tai dar reiketu verslo planiuka pasirasyti, kiek prisimenu yra speros.lt, kazkoks panasus planas. O ar pelninga tai cia viskas priklausys nuo to, kaip mokesi issiskirti is tokiu panasiu parduotuveliu ir vieta dar daug ka reiskia. Svarbu atrasti savo klientus, o kol juos atrasi, tai reikes per galva verstis  biggrin.gif . Geles ir suvenyrai, manau gera ideja, ir dar kazka galima prigalvoti, kokius aksesuarus  ax.gif plius koki dar sokolada  biggrin.gif , eterinius aliejus ar pilstomus kvepalus ar kvepianti muila, pavaiksciojus po tokias pan. parduotuveles ir internete paieskojus, tikrai idejos virstu, kaip is ugnikalnio  mirksiukas.gif .

O aš galvojau ,kad užtenka tik patentą išsipirkti ir viskas g.gif .O gal dar žinot panašių puslapėlių internete ax.gif
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2006 11 10, 17:53)
O aš galvojau ,kad užtenka tik patentą išsipirkti ir viskas g.gif .O gal dar žinot panašių puslapėlių internete ax.gif

as norejau parasyti apie patenta, bet as pagalvojau, kad jei parduotuve atidarineji tai gal reikia individualios imones unsure.gif . Bet as tiksliai nezinau 4u.gif .
Atsakyti
pasiskaitinek cia gal bus aiskiau
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2006 11 02, 17:17)
manau, kad sitam forume yra mazai uzsiimanciu tokiu verslu arba turincios neina i sita tema  mirksiukas.gif . Vienoms rupi vaikai kitoms rankdarbiai ir t.t.

mano mama svajoja apie toki versla, vienu zodziu ji kaip komukabili moteris tai eina per visus salonus ir apsimeta kliente, aisku ji ten nepradeda knaisiotis po buhalterinius ir finansinius reikalus, bet aplinkui aplinkui ji ka nors suzino, kas jai reikalinga  biggrin.gif .

man labai idomu o kiek zada investuoti i ta versliuka blush2.gif su musu paskaiciavimais tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(koyoties @ 2006 11 13, 15:50)
man labai idomu o kiek zada investuoti i ta versliuka blush2.gif su musu paskaiciavimais tai  doh.gif

isduok paslapti kiek jus apskaiciavot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(koyoties @ 2006 11 13, 13:50)
man labai idomu o kiek zada investuoti i ta versliuka blush2.gif su musu paskaiciavimais tai  doh.gif

i mane kreipiesi, bet nezinau ka atsakyt, vat airinuke atsakys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2006 11 13, 19:03)
i mane kreipiesi, bet nezinau ka atsakyt, vat airinuke atsakys  biggrin.gif

as negaliu atsakyti, nes neapskaiciave dar, tik primetem mazdaug kiek reiktu, tai ir galvoju ar nepermazai primetem g.gif
Atsakyti