Įkraunama...
Įkraunama...

Savas verslas

Nuosavas verslas thumbup.gif thumbup.gif
Nieks Tau neaiškins kaip ir ką daryti, nebijai šefo, gali daugiau uždirbti ir visa kita vienžo thumbup.gif
Atsakyti
Nuosavas verslas geriausiai savo .Jei bendrasavininkai tada reik labai pasitiket zmogum ,kai dirbi ne vienas turi but rimta kompanija aisku zymiai legviau dirbt ne vienam,bet ir zymiai daugiau sansu kad liksi ant ledo laugh.gif . As matyt jau paranojike pasidariau ,bet leituvoje verslo nisu dar daug kur save realizuot galima tik ir tas dalykas kad vienam sunku tas padaryt .
Atsakyti
Mano svajone, irgi tureti versla, kuris po truputi igyvendinamas. Jau parasytas super verslo planas, dabar belieka tik gera sponsoriu susirasti.Arba kreipti i banka, paskolos.
Atsakyti
As turiu savo versla jau keturi metai. Ir dabar vis dazniau pagalvoju: kas geriau ar savas ar svetimas. Pirmus metus norejau viska mesti ir eiti dirbti "kam nors". Kadangi anksciau tokios patirties (nuosavo verslo) nei as nei vyras neturejome, tai laaaaaaabai daug dalyku net ir negalejome numatyti. O baisiausia buvo tai, kai supratau, kad Lietuvoje jei nedarai aferu su seimunais, su dideliais pinigu plovimais, muitinemis ir t.t., tuomet esi kaip tik tas, kuri bandys suzlugdyti, dar net ir nepradejus pinigu uzdirbti. Juk ikure firma iskart gigantais netapsite, busite mazi ir niekam nezinomi. O tokius musu valstybe labai megsta traiskyti ir naikinti!
Mano pliusas buvo tas, kad turim gerus partnerius, taip kad su pinigais apyvartom ir t.t. problemu nera. Bet net neturedama tokio rupescio, vistiek gerai pagalvociau: ar verta?

Ideja - tai tik 10 % taip vadinamo jusu verslo arba verslo sekmes. O visa kita, tai yra tokios problemos ir rupesciai, kad be migdomuju uzmigti negali, kalbeti nesaukiant irgi sunku pasidaro o namie iskyla dilema: seima ar verslas.

Kai zurnaluose perskaitau apie -ienes, kompaniju vadoves, vyru pagalba - juokas ima! Paklauskit ar jos nusimano ka apie mokescius, rinkas ir t.t. Turiu ir as pazistamu kur tevai ar vyrai firmas ikure vien tam, kad jai butu ka veikti. Jei to norite ir yra tokia galimybe - pirmyn! Tuomet garantija, kad viskas eisis puikiai. Turesite vizitine kortele su uzrasu - Direktore.

O jei salia nera "prasisukusio" vyro, kuriam vienas kitas simtas tukstanciu litu ar dar geriau euru tera tik "arbatpinigiai", tuomet viska geriau 100001 karta atmatuoti o po to nukirpti.
Atsakyti
Dirbti dirbti dirbti ........ ir tikėtis, kad ateis laikas kai kažkas dirbs už jus - va jums savas verslas. wink.gif Mano vyras jau 1,5 metukų pats sau šeimininkas ir aš kažka bandau daryti, bet patikėtit viskas yra daug sudėtingiau nei gali pasirodyti sad.gif huh.gif
Atsakyti
Jo, jau rasiau - nuosmukiu laikotarpiu sakes buna. Buvo cia mums sia ziema - vienas partneris subludo, kitas kuri laika buvo nepajegus atsiskaityti. Skolos - sesiazenkliai skaiciai ir dar eurais. As stora, paskutinis antro nestumo trimestras, kraujas - 91 Hb ar kaip jis ten. Vos neissiskyrem... As jau pora sykiu ruosiausi smutkes rinktis, bo kivircu nepernesu.
Bet vistiek - uz savo versla!

Miau
Atsakyti
QUOTE
Nuosavas verslas 
Nieks Tau neaiškins kaip ir ką daryti, nebijai šefo, gali daugiau uždirbti ir visa kita vienžo 

Ar tikrai? Neturiu nuosavo verslo, bet vadovaujama...kazkaip paskaiciavau vienakart, atsisedus, tai mes dirbam kelios, o tikrinti mus gali 11 komisiju...
Butu juokinga, jei nebutu taip graudu.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE (ader @ 2004 07 26, 12:26)
Ir as turejau svajone apie nuosava versla, bet paskaiciavus ir gerai apsvarscius, nusprendziau kad dabartinej Lietuvoj tai labai jau pavojinga. Dabar dirbu puiku darba, visos galimybes gerai uzsidirbti, jokiu trukdziu, zymiai geriau nei savas verslas, esu laisvas zmogus priimti sprendimus, o atsakomybes dalis mazesne nei savame versle, galva maziau skauda.

Nežinau , ar mano veikla skaitosi verslas , bet mes su vyru dirbame stomatologais "ant savęs" rolleyes.gif ( durnas išsireiškimas , bet tinka ) . Tikrai daug galvos skausmo sad.gif . Bet "faina" , kai niekas proto "neknisa" wink.gif
Atsakyti
Kas del proto knisimo: gal jums sunku patiketi, bet ir Lietuvoje yra nemazai firmu, kur zmones dirba ir niekas prie ju be reikalo nesikabineja, galvos nekvarsina.
Jei savo verslo noras kyla tik del kazkokio idioto sefo, tai gal geriau kita darba rasti?! Dabar jus padirbate, uzdarote biuro duris ir baliavojat sau... O kai verslas savas, nieko nebeliko: nei vakaru laisvu, nei savaitgaliu, nei atostogu!

Atsakyti
Zinoma, savas verslas tai yra kalnas problemu, galvos skausmas, o gal net ir per anksti prazile plaukai sad.gif , keleta draugu, kurie turejo smulkias reklamos kompanijas, buvo suvalgyti musu puikiu istatymu ir paliko jie didziules skolas moketi. Zinoma, tai, apie ka raso spalvoti zurnaliukai, kokia ji puiki mama, kokia puiki zmona, kokia nuostabi verslininke yra tik blefas. Daznai tai buna uzsakomieji straipsniai. Pati zinau viena moteriske, su kuria kartu mokemes, o dabar yra didziules kompanijos direktore, turtingo vyro zmona, kuri kelia i gyvenima skynesi per gerai zinomus vyriskius. O straipsni zurnale apie ja parase musu bendra pazistama laugh.gif laugh.gif
Sunkus kelias i versla, daug lemia ir pazintys.
Atsakyti
QUOTE (INDRĖalex @ 2004 07 26, 20:01)
Tikrai daug galvos skausmo sad.gif . Bet "faina" , kai niekas proto "neknisa" wink.gif

Vis tiek knisa smile.gif Istatymai, sodra, mokesciai, darbosauga, klientai... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aisku, kad knisa. Cia dar kokia atsakomybe turi! Siaip, kai dirbi, tai zinai kada darba pradedi ir kada baigi, o firmos finansines problemos taves nelabai ir jaudina smile.gif Svarbu tik laiku gauti atlyginima laugh.gif O kai pati bandziau daryti, tai visas santaupas investavau, pirmiausia darbuotojams ismokedavau atlyginimus, o paskutineje vietoje, kas jau likdavo man. O dar reikia patebeti tai, kad uzsakovai labai megsta veluoti. 2 - 3 menesiukai, tai jiems yra niekis, nors sutartyje is anksto viskas grieztai yra nurodoma, kad veluojant, bus mokami delspinigiai, bet gi norint islaikyti klienta nebegsi issimusineti babkiu is karto gun_bandana.gif
Atsakyti