Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(*Doratina* @ 2013 06 07, 11:58)
VAt ir nezinau:( Labiausia nerimauju kad poliklinikose tokios eiles:(
Uzsirasiau katik pas Sidlauska, jis ir vilniuij konsultuoja biggrin.gif
Bandysiu aiskintis , ko ir kiek ci atiek mazai. Zinau vien akad nuo 0,3 yra gerai..

sveiki, priima privaciai ar santariskese Sidlauskas?
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 06 08, 14:01)
Gal žinot per kiek laiko būna kraujo tyr. atsakymas Lašo klinikoje Kaune? 20 D. keliauju pas Šidlauską, manau, kad pagerėjimo nebus sad.gif

drauge dare ketvirtadieni , tai atsakymai po savaites, tiesa jai cia su biopsija kartu
Atsakyti
O gal kuri žinot, per kiek laiko Santariškėse padaro tyrimus? Kitą savaitę važiuoju, tai įdomu per kiek laiko tyrimus padarys.
Atsakyti
Pasiskambinau į Lašo kliniką, tai sakė kraujpo atsakymas kitą dieną po 12 val. Po biopsijos atsakymų laukiau savaitę.
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 06 10, 08:32)
Pasiskambinau į Lašo kliniką, tai sakė kraujpo atsakymas kitą dieną po 12 val.  Po biopsijos atsakymų laukiau savaitę.

Del biopsijos neklausiau o del kraujo man ta pati sake kai praeita karta dariausi tyrima....

Uzsiregistravau pas Sidlauska 27 dienai o dabar gailiuosi kad taip velai... Mastau gal bandyt pasiskambint gal 20d uzregistruotu...
Atsakyti
QUOTE(gatana74 @ 2013 06 09, 18:39)
O gal kuri žinot, per kiek laiko Santariškėse padaro tyrimus? Kitą savaitę važiuoju, tai įdomu per kiek laiko tyrimus padarys.

Santariskese man tyrimu atsakymai buna kita diena
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2013 06 10, 10:57)
Santariskese man tyrimu atsakymai buna kita diena

ai, biopsijos atsakymo reikia laukti savaite
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 06 10, 08:10)
Del biopsijos neklausiau o del kraujo man ta pati sake kai praeita karta dariausi tyrima....

Uzsiregistravau pas Sidlauska 27 dienai o dabar gailiuosi kad taip velai... Mastau gal bandyt pasiskambint gal 20d uzregistruotu...

aš 20 d. eisiu.
Atsakyti
Aš 20 d einu echoskopijai, birželio pačiam gale kraujo tyrimui, o liepos pirmai pas gydytoją. Kolkas visai nieko jaučiuos po tiroksino dozės sumažinimo, nors buvau baigus Chronocard'ą tai vėl pulsas sukilo per pora dienų, tai skubiai nusipirkau dar ir vėl viskas gerai.
Atsakyti
Kiek dabar kainuoja kraujo tyrimas Lašo klinikoj? Kai aną kartą dariau buvo akcija
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 06 12, 16:21)
Kiek dabar kainuoja kraujo tyrimas Lašo klinikoj? Kai aną kartą dariau buvo akcija

paskurini karta be antikuniu mokejau 63lt,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sau_lu_te: 12 birželio 2013 - 16:26
Kazkuri teiravotes del tiroksino gerimo nakti, pardon niko nepamenu 4u.gif

As geriu jau gal 2 menesiai, man taip patogiau ir jauciuosi tikrai geriau. Salutinio poveikio kolkas nepajutau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2013 06 12, 22:16)

As geriu jau gal 2 menesiai, man taip patogiau ir jauciuosi tikrai geriau. Salutinio poveikio kolkas nepajutau  4u.gif

aš ir apie mėnesį, apie 2-3val, tikrai gerai jaučiuosi, bet saulė tai vargina doh.gif
Atsakyti