Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit išsirinkti automobilį

Interjeras tai nusišauk vietoje smile.gif
Atsakyti
na, skonio reikalas, all in one retai būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 04 02, 22:17)
aš tai būsiu vis už civikus, jų daugiausiai turėjau ax.gif
va, pvz.
http://www.autogidas...0125974802.html

As ieskau tik vienaturio wink.gif. Diskomfortas vaziuoti sedint zemai, negaliu kitaip, pripratau auksciau ir viskas.
Atsakyti
Sveikutes gal kuri padetu apsispresti, renkuosi automobili noretusi 2002 toyota corola verso benzina tik dar nzn del varikliuko 1.8 ar 1.6. Aisku 1.8 varikliukas dirbtu patogiau, bet kas dar kitaip mano?
Taip pat sirdele linksta prie 2004-2005 Opel vectra 1.8 benzinas. tai nzn kuri geresni viena nuo kitos skiriasi jau vien kebulu viena sedanas kita vienaturis-aukstesne blush2.gif
Atsakyti
aš tai 1.8 imčiau, kuro sunaudojime paprastai skirtumas visai nežymus, arba net vienodas, o važiuoja smagiau smile.gif
Atsakyti
O ką pasakytumėt apie WV Lupo smile.gif Ar ją apskritai galima vadinti mašina ax.gif
Atsakyti
Pagal nurodytą gyvenimo vietą matosi, kad kasdien po kokį 100km važiuosite, tai gal pirkite ką nors labiau tinkamo greitkeliui nei Lupo? smile.gif
Atsakyti
O mane tai domintu automobiliai tinkami kaimo keliams ir takeliams, bei purvynams negraziems. Ar apart visureigio kazkas dar tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 04 07, 09:30)
O mane tai domintu automobiliai tinkami kaimo keliams ir takeliams, bei purvynams negraziems. Ar apart visureigio kazkas dar tiktu g.gif

Manau,va toks butu pats tas mirksiukas.gif
http://www.15min.lt/...17538?cf=ikrauk
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2014 04 07, 10:02)

toks būtų puiku. įdomu kaip vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 04 07, 08:30)

Manau, kad ir koks nors Subaru Outback ar panašūs kitų gamintojų modeliai tiktų.
Atsakyti
Valkata, aš ieškau moteriško PIRMOJO savo gyvenime automobiliuko (automato), ną pasiūlykite į ką žiūrėti ? Vyras turi savo o man reikia mažytės mašinytės blush2.gif
Atsakyti