na, skonio reikalas, all in one retai būna

QUOTE(džu @ 2014 04 02, 22:17)
As ieskau tik vienaturio

Sveikutes gal kuri padetu apsispresti, renkuosi automobili noretusi 2002 toyota corola verso benzina tik dar nzn del varikliuko 1.8 ar 1.6. Aisku 1.8 varikliukas dirbtu patogiau, bet kas dar kitaip mano?
Taip pat sirdele linksta prie 2004-2005 Opel vectra 1.8 benzinas. tai nzn kuri geresni viena nuo kitos skiriasi jau vien kebulu viena sedanas kita vienaturis-aukstesne
Taip pat sirdele linksta prie 2004-2005 Opel vectra 1.8 benzinas. tai nzn kuri geresni viena nuo kitos skiriasi jau vien kebulu viena sedanas kita vienaturis-aukstesne

aš tai 1.8 imčiau, kuro sunaudojime paprastai skirtumas visai nežymus, arba net vienodas, o važiuoja smagiau

O ką pasakytumėt apie WV Lupo
Ar ją apskritai galima vadinti mašina

QUOTE(mėnulis @ 2014 04 07, 09:30)
O mane tai domintu automobiliai tinkami kaimo keliams ir takeliams, bei purvynams negraziems. Ar apart visureigio kazkas dar tiktu 

Manau,va toks butu pats tas

http://www.15min.lt/...17538?cf=ikrauk
QUOTE(denaxa @ 2014 04 07, 10:02)
toks būtų puiku. įdomu kaip vadinasi.
QUOTE(mėnulis @ 2014 04 07, 08:30)
O mane tai domintu automobiliai tinkami kaimo keliams ir takeliams, bei purvynams negraziems. Ar apart visureigio kazkas dar tiktu 

Manau, kad ir koks nors Subaru Outback ar panašūs kitų gamintojų modeliai tiktų.
Valkata, aš ieškau moteriško PIRMOJO savo gyvenime automobiliuko (automato), ną pasiūlykite į ką žiūrėti ? Vyras turi savo o man reikia mažytės mašinytės