Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit išsirinkti automobilį

As irgi ieskau PIRMOJO. Ir nieko zavaus man nereikia. Man visai nereikia moterisko. O pravazaus va kaip toj nuotraukoj. Gal panasaus kaip LADA niva, bet, reiktu dyzelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2014 04 07, 14:20)
Valkata, aš ieškau moteriško PIRMOJO savo gyvenime automobiliuko (automato), ną pasiūlykite į ką žiūrėti ? Vyras turi savo o man reikia mažytės mašinytės  blush2.gif

O iš kur tas stereotipas, kad moteriška mašina, tai ta, kuri maža, nepatogi ir nesaugi? smile.gif

Ir ar iš tikrųjų jums reikia tos mažos mašinytės?
Mano manymu, maža mašina, tokia, kaip VW Lupo, turi prasmę tada, kai su ja važinėjama didmiestyje, kuriame yra didelės problemos su parkavimu (pvz. Roma, Paryžius ir pan.). Lietuvoje tai gal būtų atvejis, kai kasdien reikia ieškoti vietos kur nors Vilniaus senamiestyje.

Atsakyti
Tiesiog aš nenoriu "laivo" ilgos mašinos biggrin.gif Va dabar dairausi į Citroen C3. Labai sunku išsirinkti ax.gif Ir dar klausimas. Kaip Jūs galvojate, pirkti pirmąją mašiną reikia prastesnę, ną kad pramokti važinėti, gal būt ir užkabinti kažkur netyčia ax.gif O vėliau pakeisti į geresnę ar iš karto pirktį geresnę ir naujesnę?
Atsakyti
pirmą-prastesnę, vis tiek kentės ir sankaba ir pabraižysi ir bordiūrais palaipiosi smile.gif
čia tokie pesimistiškesni pasvarstymai, bet vien prisiminus iš savo pradžios, buvo visokių juokingų nutikimų smile.gif
Atsakyti
Kuri? smile.gif Peugeot 206, 2003 automatas ar WV Lupo 2002 automatas. Abi 1,4 l. Aš prie pirmosios ( dėl išvaizdos biggrin.gif ), vyras dėl ekonomiškumo prie antrosios g.gif Važinėsiu moteriškai, nedaug, gerais keliais. Pagrinde darbas, parduotuvės, mokykla. Ačiū, padėsiantiems apsispręsti ax.gif
Atsakyti
Jūs geriau ieškokite ne trumpos auto, o tos, kuri su parktronikais smile.gif

O mašinos į kurias dairotės - abu kibiriukai, visiškai netraukiantys (nenuvertinkite šito!) ir daug ryjantys, į bagažinę nei du pirkiniu maišai netilps... Galų gale VW Lupo, jei neklystu, išvis tik dviduris - nu išvis nesąmonė kai vaikų yra...

Ir apie kokį VW Lupo taupumą jūsų vyras šneka, pagal dokus jis mieste 10,4l/100km ryja. Net koks nors panašių metų BMW 3 serijos mažiau srebia, o važiavimo komfortas, trauka, įranga yra visai kitame lygyje...

Atsakyti
Vilkiukas,Lupo-zaisliukas megejams (mechanke),vienam zmogui vazinetis,bet jei reikia vezioti vaikus-nu nzn...del taupumo-taip (mieste apie 6,uz miesto norint ir mokant galima i 4 isipaisyti),bet ji absoliuciai nepraktiska seimai,zaisliukas,ir tiek... ax.gif
Atsakyti
[quote=valkata,2014 04 08, 12:37]

Bet kiek problemu buna, kai persedi i auto be parktroniku smile.gif. Zinau net pora atveju, kai zmones tiesiog uzsimirso, kad sedi auto be parktroniku.
Atsakyti
[quote=Cristata,2014 04 09, 11:03]
[quote=valkata,2014 04 08, 12:37]

Bet kiek problemu buna, kai persedi i auto be parktroniku smile.gif. Zinau net pora atveju, kai zmones tiesiog uzsimirso, kad sedi auto be parktroniku.
[/quote]
savikontrolės, kaip ir visur, reikia smile.gif merginos gerai patarinėja, su maža lengviau tik parkuotis ir mieste sukiotis, bet vos iš miesto išvažiavus ji tampa visai nemaloni, per vėžes ją mėto vėto, net ir turint patirties jau reikia vairuoti, nuo prasilenkiančių didesnių mašinų gūsių irgi siūbuoja, garso izoliacija minimali, variklio triukšmas didelis.
Atsakyti
Tai be abejones, kad trasoj geriau su didele auto. Ir saugiau ir komfortabiliau.
Tai turbut logiskiausia imti ir susidelioti prioritetus.

As pavydziui tiksliai zinau, kad ieskau auto miestui. Kelionems mes turime kita masina, o as viena savais reikalais paprastai is Vilniaus nosies neiskisu.

Del savikontroles ir parktroniku irgi sutinku, tik daug ka mes gyvemime darom automatu. Beje, abi tos mano istorijos nutiko patyrusiems vairuotojams vyrams.
Cia is tos serijos, kai benzo i dyzeline masina pripili, tiesiog is iprocio.

Kai as tik pradejau vairuoti, tiek savo, tiek vyro masinas apibraiziau kiemuose, tai parktronikai tikrai butu praverte smile.gif.
Atsakyti
Paprašysiu ir aš patarimo, gal ne tiek, ką pirkti, o į ką tikrai nežiūrėti, nes kad loterija bus ir pati suprantu smile.gif Ieškau talpesnio automobilio su automatine pavarų dėže už maždaug 10 000 Lt. Būtų gerai nesmarkiai valgus, bet aišku geriausia optimaliausias variantas, nes kartais gal geriau daugiau už kurą pamokėti nei už remontus. Ir aišku svarbiausia, kad pavarų dėžė būtų patvari. Bandau ieškoti informacijos internete, bet tokios susistemintos niekur nerandu, tik apskritai suprantu, kad kartais geriau senesnė ir su didesne rida, nei naujesnė su mažesne, kuri dar už kelių tūkstančių km subyrės.

Labai laukiu visokių patarimų, tik labai prašau neatkalbinėti nuo automato pirkimo ir nesakyti, kad daug noriu už tokią kainą biggrin.gif (nes čia klasikiniai atsakymai, bet man iš jų jokios naudos ax.gif). Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 04 17, 00:36)
Paprašysiu ir aš patarimo, gal ne tiek, ką pirkti, o į ką tikrai nežiūrėti, nes kad loterija bus ir pati suprantu smile.gif Ieškau talpesnio automobilio su automatine pavarų dėže už maždaug 10 000 Lt. Būtų gerai nesmarkiai valgus, bet aišku geriausia optimaliausias variantas, nes kartais gal geriau daugiau už kurą pamokėti nei už remontus. Ir aišku svarbiausia, kad pavarų dėžė būtų patvari. Bandau ieškoti informacijos internete, bet tokios susistemintos niekur nerandu, tik apskritai suprantu, kad kartais geriau senesnė ir su didesne rida, nei naujesnė su mažesne, kuri dar už kelių tūkstančių km subyrės.

Labai laukiu visokių patarimų, tik labai prašau neatkalbinėti nuo automato pirkimo ir nesakyti, kad daug noriu už tokią kainą biggrin.gif (nes čia klasikiniai atsakymai, bet man iš jų jokios naudos ax.gif). Ačiū!

Aš ir už panašią sumą noriu smile.gif. Modelį jau išsiaiškinau, ilgai domėjausi, bet jau žinau kokio noriu, kad būtų ekonomiškas. smile.gif Man įdomi nuomonė dėl pirmojo automobilio, man yra patarinčių pirkti iš vis vos kelis tūkstančius. Aišku, nuo kiekvieno vairuotojo priklauso kaip jam seksis vairuoti ir pan., bet ne jau mašina taip stipriai kenčia dėl vairuotojo nepatirties...?
Atsakyti