Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit išsirinkti automobilį

QUOTE(denaxa @ 2014 05 06, 19:00)
Deja...buvo,aisku,bet tai auto iki mazdaug 98 metu-nu labai seni jau... ax.gif taigi vis tiek teks sudalyvauti toje loterijoje ir rinktis is tu trumpo galiojimo... bigsmile.gif

hihihi.gif Na mes dabar turbūt su tos kartos mašinyte važinėjam, jau 18 metų jai ir problemos tik dabar atsiranda. O šiaip labai komfortiška, net su kondiške ir el. langais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 05 06, 21:52)
hihihi.gif Na mes dabar turbūt su tos kartos mašinyte važinėjam, jau 18 metų jai ir problemos tik dabar atsiranda. O šiaip labai komfortiška, net su kondiške ir el. langais biggrin.gif

As irgi su 18m. masinyte vazineju,dabar va dar pora dalyku liko sutvarkyti ir ko gero dar tiek pat vaziuos... bigsmile.gif
Atsakyti
Aha...i vaira as irgi atkreipiu demesi.. maniskei ziauriai nuvarges vairas..jei ji pasikeisciau... matytus kitur.. kad masina vazinejus belekiek .. tai dureles is vidaus. plasmases.. apibraizimai..ant rankenu.. isblukusios..

Sunku istikruju ta auto issirinkti..
Buvom gariunuose.. bernai rado masina.. VW.. man patiko irgi.. bet tik priejus pamaciau galini sparna... o jis apibraizytas.. pardavejas iskart is tolo pradejo sakyt.. ejo ejo..ir iskart pamate..biggrin.gif bernai nepamate biggrin.gif o as visada ziuriu kaip atodo isore...vidus.. o berniokai jau visa kita. smile.gif

5am golfe patiko labai vaziavimas.. tyliai labai.. sustojus net nesigirdejo variklio darbo.. bet blin.. isore..kebulas. tikrai ne. skirtumai dideli..

Kita POLO matem. netycia pamatemis skelbimo.sustojom.. apziuret.. be seimininko..uzteko kebula paziuret. skirtumas spalvos akivaizdus.. gana nepigiai parduoda. o viena puse ilenkta.. arkos virs rato jau rudyt pradejo...

Draugas galvojo...nu jau uz tokias suma jau bus visos tvarkingos..a ne figa. smile.gif kazkaip man uz 5 tukst. imanoma tvarkingesnes rast. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 04 17, 12:29)
dėl automato teisingai pastebėta, perjungiant iš atbulinės į draivą, ar atvirkščiai, negalima skubėt ir bet kaip minkyt, nes bus amen dėžei, dėl ko man automatas yra minusas, kai reikia apsisukti ir greit sumesti bėgius, su mechanine tai paprasta. Su automatu paprasčiau pradedančiam įkalnėje sustojus pajudėti, ypač žiemą.

esu vairavus gyvenime 3 auto su atomatine pavarų deže: Wv Golf IV, BMW trečiuką ir FIAT punto. Problemų buvo tik su Punto - per mažai galios kaip automatui, sunkiai junginėja ji tuos bėgius, reikia gazą pakankamai normaliai paspaust, kad bent iš vietos pasikrutintų. Tiek Golfe, tiek BMW tie bėgiai normaliai persijungia ir labai greitai - tikrai nepastebėjau, kad užtruktų daugiau laiko, nei su mechanine, jei jau "reikia kur nors skubėti".

Ir visgi žymiai smagiau vyrų forumus skaityt apie automobilius. Nes kai moterytės ima didžiuotis savo peugeot, citroen ir panašiais sutvėrimais.. Tai belieka tik nusišypsot, dar kartą pasidžiaugt, kad buvo šalia vyrų, kurie perkant mašiną padėjo teisingą požiūrį susiformuot ir į tokias mašinas, tiksliau nesusipratimus, nežiūrėt ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panele zuika: 07 gegužės 2014 - 07:22
na, gal ne taip supratai dėl to perjungimo, pvz su mechanu važiuoji, stabdai, dar net ir ne visai sustojus, jau išmini sankabą, jungi atbulinį, suki, važiuoji, automatas, stabdai, pilnai sustoji, jungi, pajudi, šiaip, kai situacija gan ekstremali, tas laiko tarpas labai pasijaučia. Kas liečia automatus, turėjau jų nemažai, 7 ir x5 bmw, lexus, mb cl ir t.t. visuose galingi varikliai, bet panašiai tas pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo džu: 07 gegužės 2014 - 09:07
Su mechanine atbulinio irgi neįjungsi kol mašina nesustojusi.
Atsakyti
QUOTE(panele zuika @ 2014 05 07, 08:19)
esu vairavus gyvenime 3 auto su atomatine pavarų deže: Wv Golf IV, BMW trečiuką ir FIAT punto. Problemų buvo tik su Punto - per mažai galios kaip automatui, sunkiai junginėja ji tuos bėgius, reikia gazą pakankamai normaliai paspaust, kad bent iš vietos pasikrutintų. Tiek Golfe, tiek BMW tie bėgiai normaliai persijungia ir labai greitai - tikrai nepastebėjau, kad užtruktų daugiau laiko, nei su mechanine, jei jau "reikia kur nors skubėti".

Ir visgi žymiai smagiau vyrų forumus skaityt apie automobilius. Nes kai moterytės ima didžiuotis savo peugeot, citroen ir panašiais sutvėrimais.. Tai belieka tik nusišypsot, dar kartą pasidžiaugt, kad buvo šalia vyrų, kurie perkant mašiną padėjo teisingą požiūrį susiformuot ir į tokias mašinas, tiksliau nesusipratimus, nežiūrėt ir tiek smile.gif

i kokias ziuret? man reik kaimo keliams akmenuotiems...dabar dar bendra vairuoju, tai nissan miesto visureigis, bet ir jis taip darda, kreta. kaimynas va ziguli nuipirko. gal ir man, sakau...
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2014 05 07, 10:11)
Su mechanine atbulinio irgi neįjungsi kol mašina nesustojusi.

kodėl neįjungsi? išmynei sankabą ir junginėk, ką nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 05 07, 10:05)
na, gal ne taip supratai dėl to perjungimo, pvz su mechanu važiuoji, stabdai, dar net ir ne visai sustojus, jau išmini sankabą, jungi atbulinį,  suki, važiuoji, automatas, stabdai, pilnai sustoji, jungi, pajudi, šiaip, kai situacija gan ekstremali, tas laiko tarpas labai pasijaučia. Kas liečia automatus, turėjau jų nemažai, 7 ir x5 bmw, lexus, mb cl ir t.t. visuose galingi varikliai, bet panašiai tas pats.

drinks_cheers.gif Pritariu,su mechanu tikrai tai gaunasi greiciau.
Papildyta:
QUOTE(džu @ 2014 05 07, 12:40)
kodėl neįjungsi? išmynei sankabą ir junginėk, ką nori  smile.gif

Valkata netiksliai pasake,tiksliau butu-kol nesustojusi pavaru deze.Kartais,kai reikia labai labai greitai,buna tokiu situaciju,kai masina sustojusi,o deze dar ne,ir jei tokiu atveju staigiai per jega kalsi atbulini-gali visiskai sulauzyti deze,na,bet su tokiom situacijom man,pvz.,yra teke susidurti tik varzybu metu,gatvinese situacijose-ne smile.gif Su automatu,kai reikia labai labai greitai-vis tiek gausis gerokai leciau nei su mechanu,tuo labiau,kad jungti reikia per N (kol viska sujungineji,uzima laiko),o jei per greitai-i R paprasciausiai neisijungs (jei jungiasi mygtukais),tai mes per treniruotes su automatinem darem taip-jungdavom N is anksto,dar varydami i prieki,kad sustotu deze,o tada ant stabdziu ir staigiai atbulini ax.gif Nes kai meginom jungti tik sustoje-nesijunge,del situacijos "masina sustojusi,o deze dar ne" smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 05 07, 11:40)
kodėl neįjungsi? išmynei sankabą ir junginėk, ką nori  smile.gif

Atbulinei pavarai nėra sinchronizatoriaus, jei riedančioje mašinoje jungsite atbulinį, tai iškirsite garsų dantračių DRRRRRRR. Kaip tam anekdote su Petka i Čepajevu - "o dabar jungiame ®aketa"

Pabandykite, jei netikit.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2014 05 07, 14:13)
Atbulinei pavarai nėra sinchronizatoriaus, jei riedančioje mašinoje jungsite atbulinį, tai iškirsite garsų dantračių DRRRRRRR. Kaip tam anekdote su Petka i Čepajevu - "o dabar jungiame ®aketa"

Pabandykite, jei netikit.

Man teko ta isbandyti-per varzybas,kaliau atbulini dar pilnai nesustojus ne tik dezei,bet ir visai masinai,maniau-dezei pipec bus,sirdis kulnysna,bet gaza dugnan ir myniau toliau...smile.gif Nieko,isgyveno,bet cia tik todel,kad laiku atleidau ryciaga i neutralke atgal,dar biski-ir dezei tikrai pipec butu buve... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 05 07, 13:12)
i kokias ziuret? man reik kaimo keliams akmenuotiems...dabar dar bendra vairuoju, tai nissan miesto visureigis, bet ir jis taip darda, kreta. kaimynas va ziguli nuipirko. gal ir man, sakau...

Man atrodo, kad apskritai nei viena mašina tokiems keliams nėra sukurta, nes visos barška, darda ir t.t. schmoll.gif Jei dažnai tektų tokiais keliais važinėt, tai manau, kad rinkčiausi arba visureigį (bet ne miesto), arba tokią, kurios apskritai negaila būtų smile.gif
Atsakyti