Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit išsirinkti automobilį

Kliamka,nu...nezinai,kaip suktis reikia? isibegeji normaliai,dedi ant stabdzio,staigiai susuki vaira ir ant gazo-galas uzsimeta biski ir apsisukus mini dugnais nuo furos biggrin.gif lotuliukas.gif O jei rimtai-nera ko apsisukineti jei nesi tikra ir kazkas yra judancio horizonte...nu bet buna gi kad durna galva susisuka... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2014 05 09, 22:25)
Kliamka,nu...nezinai,kaip suktis reikia? isibegeji normaliai,dedi ant stabdzio,staigiai susuki vaira ir ant gazo-galas uzsimeta biski ir apsisukus mini dugnais nuo furos  biggrin.gif  lotuliukas.gif  O jei rimtai-nera ko apsisukineti jei nesi tikra ir kazkas yra judancio horizonte...nu bet buna gi kad durna galva susisuka... doh.gif

Nu joa... nebandžiau taip, kokia ilga instrukcija biggrin.gif aj man mieste skubėjimo sindromas įaugęs, matyt dėl to, kad pikais vis važinėju. Aišku, reikia galvot. ax.gif
Beje, praeitą žiemą pirmą kartą man kilo noras pasisukinėt su mašina, paslidinėt kad panešiotų. Taip gražiai prisnigta buvo... Pati save nustebinau. biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
Mane butent pikas pripratino neskubeti...na,ir pagrindine vairuotojo taisykle-"neskubek" (ir busi pirmas smile.gif ) per stazuote seni vairuotojai (veliau-irgi),kalte i galva sita pagrindine taisykle kale smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2014 05 09, 23:03)
Nu joa... nebandžiau taip, kokia ilga instrukcija biggrin.gif
bet tai kaip smagiai nuskambėjo!! bigsmile.gif
Atsakyti
nu jo, tam vairuotojui nedažnai duodavau vairuot, geriau pati biggrin.gif
nu bet nemėgstu aš tiesiog automato ir nors priplok, savaitė max vairavimo, kai man nusibosta, kad ir koks jis ten šustras, naujas būtų, dešinei rankai per mažai darbo biggrin.gif
kai nervuoja kažkas ir tas sekundės laginimas atrodo amžinybė biggrin.gif
šis savaitgalis bus pilnas vairavimo, bandysim varžybėles įveikt.
denaxa, beja, tu kartais netvarkai savo auto kalvarijų g. garažiuke? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 05 10, 00:12)
denaxa, beja, tu kartais netvarkai savo auto kalvarijų g. garažiuke? smile.gif

Hihi...biggrin.gif Taigis tvarkau biggrin.gif lotuliukas.gif

As irgi nemegstu automato (lengvuskes smile.gif ) biggrin.gif
Atsakyti
tai užmatyta, kolege mirksiukas.gif
būsi sekmadienį narvydiškėse?
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 05 10, 00:19)
tai užmatyta, kolege mirksiukas.gif
būsi sekmadienį narvydiškėse?

drinks_cheers.gif
Galvoju atvaziuot pasiziuret taip i pabaiga,pati nevaziuosiu ax.gif Kurioj grupej busi? smile.gif
Atsakyti
aš visada stengiuosi papulti į antrą, kaip ir sekmadienį smile.gif
Atsakyti
Maciau,jau ir trecia grupe atsirado,tai va i trecios dali ko gero ir atidumsiu prasiblaskymui,o ir astra po sios savaites remontu noretu prasibegti smile.gif
Atsakyti
ryt irgi prasiblaškymui bus šiek tiek veiksmo prie siemens ir dar refresh kažkur bazuosis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 05 10, 02:13)
ryt irgi prasiblaškymui bus šiek tiek veiksmo prie siemens ir dar refresh kažkur bazuosis smile.gif

O kas bus prie Siemens?
Atsakyti