Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit išsirinkti automobilį

QUOTE(džu @ 2014 09 02, 09:49)
o tai kas tada lieka atmetus tuos ir negirdėtus? vw? biggrin.gif
lieka VAG grupė ir opel biggrin.gif ai, dar prancūzai ir amerikonai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little feet: 02 rugsėjo 2014 - 11:00
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 02, 08:26)
suvedat į autogidas. ir autoplius.lt artimesnius miestus bei visus šiuos savo kriterijus: kainą, mažesnį variklį, pavarų dėžę, kėbulo tipą ir atmetate tas markes kaip bmw, audi, mercedes, net gal toyotą, volvo.

Ir kokiais kriterijais remiatės atmesdama tikrai kokybiškus automobilius?
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 09 02, 09:49)
o tai kas tada lieka atmetus tuos ir negirdėtus? vw? biggrin.gif
ir kam juos atmesti?

skaitykite kriterijus, kurių pageidavo teksto autorė, nesuprantu ko į mane kreipiatės biggrin.gif
QUOTE(valkata @ 2014 09 02, 12:05)
Ir kokiais kriterijais remiatės atmesdama tikrai kokybiškus automobilius?

skaitykite kriterijus, kurių pageidavo teksto autorė, nesuprantu ko į mane kreipiatės biggrin.gif
Atsakyti
mjo, juk dar ir nuo modelio priklauso, turėjau mercedes c klasę tris metus, paskui vėl c kiek naujesnį, kažkaip neturėjau nusiskundimų nei dėl brangaus remonto, nei dėl ekonomijos, normalus automobilis ir už tokią sumą išeina. smile.gif tik į kėbulą atkreipt dėmesį, kad nebūtų surūdijęs.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 02, 12:43)

Į jus kreipiuosi, nes nesąmonę parašėte ir tiek.

Ar jūs norite pasakyti, kad, sakykime, Audi, BMW ir pan. nebūna su automatinėmis dėžėmis, ekonomiškų, patikimų, nedidelių ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2014 09 02, 14:22)
Į jus kreipiuosi, nes nesąmonę parašėte ir tiek.

Ar jūs norite pasakyti, kad, sakykime, Audi, BMW ir pan. nebūna su automatinėmis dėžėmis, ekonomiškų, patikimų, nedidelių ir t.t.?

Taip pat norėjo mažiau vagiamų rolleyes.gif Taigi savo nesąmoningą posto supratimą ir neįsiskaitymą iki galo į visą mintį pasilikite sau rolleyes.gif
Atsakyti
Pagal ano teksto autores kriterijus jai tiktu vienintelis modelis,toks kaip maniskes-astra F lotuliukas.gif Ir kaina tokio modeliuko siai dienai apie 2-3 tukstantelius,+ dar tiek pat investavus-vazinek ir dziaukis biggrin.gif Arba omega-vienas kolega nusipirko tai devintam danguj is laimes,atsidziaugti negali,daug komforto uz pigiai biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, ar galima isigyti normalu 2005 m amziaus masina Volkswagena arba Opel Renault koki uz 5000 lt 4u.gif Kad butu taip pat dyzelis, ir mechanine pavara. Pasakiau savo kriterijus vienam zmogui, kuris anksciau uzsieme remontu, pardavimu, tai sako nea, tokie, kokius jam ten parasiau tai butu apie 12 000 lt. Bet kodel man tada tie visi autogidai meta daug tokiu metu automobiliu uz 5000 - 6000 tukstancius litu? As irgi noreciau issiversti su kokiais 2000 lt kaip raso Denaxa, taciau man vyras sako, kad gausiu graba visiska uz tiek, liepia ziuret nuo apie 2005 m senumo smile.gif Kaip cia paemus ta kainos ir kokybes santyki... 4u.gif Noriu pradzioj paprastos masinos (zinoma, dzipas mano kaimo sudetingom salygom butu idealu, bet as jo neipirksiu), nes tai pirmas automobilis. Bet nenoriu isisukti i visokius begalinius taisymu doh.gif Noriu gaut ir iskart vaziuot.
Gal kas galetumete parasyti koki kaimo keliams patogu automobiliuka. Zinau kad lyg vwagenai neblogi, vokiska "kokibe" biggrin.gif bei detales nebrangios. Niu mokiausi su Opel Astrom vairuot. Pasirode patogus, beto galvoju, gal instruktoriai zino ka renkasi, tai jauciuosi pakibusi su pasirinkimu rolleyes.gif
Ar tas zmogus teisus, kad negalima isigyti masinos uz 5000 lt 2005 metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 02, 17:06)
Sveiki, ar galima isigyti normalu 2005 m amziaus masina Volkswagena arba Opel Renault koki uz 5000 lt  4u.gif Kad butu taip pat dyzelis, ir mechanine pavara. Pasakiau savo kriterijus vienam zmogui, kuris anksciau uzsieme remontu, pardavimu, tai sako nea, tokie, kokius jam ten parasiau tai butu apie 12 000 lt. Bet kodel man tada tie visi autogidai meta daug tokiu metu automobiliu uz 5000 - 6000 tukstancius litu? As irgi noreciau issiversti su kokiais 2000 lt kaip raso Denaxa, taciau man vyras sako, kad gausiu graba visiska uz tiek, liepia ziuret nuo apie 2005 m senumo smile.gif Kaip cia paemus ta kainos ir kokybes santyki... 4u.gif Noriu pradzioj paprastos masinos (zinoma, dzipas mano kaimo sudetingom salygom butu idealu, bet as jo neipirksiu), nes tai pirmas automobilis. Bet nenoriu isisukti i visokius begalinius taisymu  doh.gif Noriu gaut ir iskart vaziuot.
Gal kas galetumete parasyti koki kaimo keliams patogu automobiliuka. Zinau kad lyg vwagenai neblogi, vokiska "kokibe" biggrin.gif bei detales nebrangios. Niu mokiausi su Opel Astrom vairuot. Pasirode patogus, beto galvoju, gal instruktoriai zino ka renkasi, tai jauciuosi pakibusi su pasirinkimu  rolleyes.gif
Ar tas zmogus teisus, kad negalima isigyti masinos uz 5000 lt 2005 metu   g.gif

Matai,as isiverciau su tokiais pinigai nes rinkausi jau is anksto apsvarstyta varianta+ daugmaz zinojau daliu ir galimo remonto kainas...norint pirkti sena masina,turi zinoti kas ir kaip .Is bet kokio grabo,beje,gali padaryti puikiausia auto (mano astros bukle stipriai geresne,nei tada,kai ja pirkau,o ji pas mane jau 7 meteliai ax.gif ),klausimas tik tame,kiek pasiruosus investuoti smile.gif Grabais masinos pavirsta nuo to,kad nusipirkes zmogus nieko joms nedaro,o vazineja toliau,arba daro tada,kai nepraeina technikines arba sustoja kur sugedes vidury kelio-nepriziurimos masinos bukle nuolat blogeja...taip,kad gaut iskart ir vaziuot-nebuna,nusipirkus butina keisti pagrindini dirza (jei ne grandine),tepalus, filtrus,reiketu stabdziu skysti ir antifriza (sitie keiciami kas du metus,jei norima,kad masina nepavirstu grabu),patikrinti kruopsciai visus mazgus...tikrai dar 1000-2000lt reikes investuoti...Del ko megstamos astros-pigi eksploatacija, kantri vaziuokle(galiniam tilte isvis nelabai yra kam luzti),ekonomiskos,ir patogios. Dar labai neblogos Hyundai,uz opeliukus,sakyciau,patogesnes.kas liecia gedimus/remontus-negirdejau,kad kas skustusi,matyt,ne be reikalo regitra tokias uzsipirko.
Kaimo salygom labai neblogas variantas-opel frontera-"dzipas" smile.gif Pravazumas superinis,tik,aisku,nusipirkus reiketu investuoti i remontus.Bet tai jau grynai "vyriska" masina,tai nera moteriskas miesto visureigis,labiau tokia darbine smile.gif bet jei noreciau "dzipo"-greiciausiai rinkciausi tokia smile.gif
Kas liecia dyzelius-tai as asmeniskai nusiteikus neigiamai ju atzvilgiu-kuro,taip,gal ir ima maziau,bet aptarnavimas brangesnis,varikliai dyzeliniai nemegsta apkrovu,gana lepus...turejau dyzeli,daugiau nenoriu...smile.gif
O jei nori gaut iskart ir vaziuot-tai tik visiskai nauja is salono,su garantija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 02 rugsėjo 2014 - 16:45
QUOTE(denaxa @ 2014 09 02, 17:42)
Matai,as isiverciau su tokiais pinigai nes rinkausi jau is anksto apsvarstyta varianta+ daugmaz zinojau daliu ir galimo remonto kainas...norint pirkti sena masina,turi zinoti kas ir kaip .Is bet kokio grabo,beje,gali padaryti puikiausia auto (mano astros bukle stipriai geresne,nei tada,kai ja pirkau,o ji pas mane jau 7 meteliai  ax.gif ),klausimas tik tame,kiek pasiruosus investuoti smile.gif Grabais masinos pavirsta nuo to,kad nusipirkes zmogus nieko joms nedaro,o vazineja toliau,arba daro tada,kai nepraeina technikines arba sustoja kur sugedes vidury kelio-nepriziurimos masinos bukle nuolat blogeja...taip,kad gaut iskart ir vaziuot-nebuna,nusipirkus butina keisti pagrindini dirza (jei ne grandine),tepalus, filtrus,reiketu stabdziu skysti ir antifriza (sitie keiciami kas du metus,jei norima,kad masina nepavirstu grabu),patikrinti kruopsciai visus mazgus...tikrai dar 1000-2000lt reikes investuoti...Del ko megstamos astros-pigi eksploatacija, kantri vaziuokle(galiniam tilte isvis nelabai yra kam luzti),ekonomiskos,ir patogios. Dar labai neblogos Hyundai,uz opeliukus,sakyciau,patogesnes.kas liecia gedimus/remontus-negirdejau,kad kas skustusi,matyt,ne be reikalo regitra tokias uzsipirko.
Kaimo salygom labai neblogas variantas-opel frontera-"dzipas" smile.gif Pravazumas superinis,tik,aisku,nusipirkus reiketu investuoti i remontus.Bet tai jau grynai "vyriska" masina,tai nera moteriskas miesto visureigis,labiau tokia darbine smile.gif bet jei noreciau "dzipo"-greiciausiai rinkciausi tokia smile.gif
Kas liecia dyzelius-tai as asmeniskai nusiteikus neigiamai ju atzvilgiu-kuro,taip,gal ir ima maziau,bet aptarnavimas brangesnis,varikliai dyzeliniai nemegsta apkrovu,gana lepus...turejau dyzeli,daugiau nenoriu...smile.gif
O jei nori gaut iskart ir vaziuot-tai tik visiskai nauja is salono,su garantija 4u.gif

Ačiū, kad parašėt. Nors ką parašėt tai aš nė velnio pati nepasidarysiu g.gif Labai sunku suvokti bus, ka ten reiks padaryt ir kaip ten ka pakeist blink.gif Niu cia gi moteru forumas. Taip, paziurejau, tas Opel Frontera tai man idealus. Gal pradzioj ir nepriparkuociau as jo, bet su laiku priprasciau. Tik irgi idomu, ar koks 1996 metu man ilgai tarnautu blush2.gif Tokiu maciau pardavime.Va kad ir toks. Masinai 20 metų g.gif http://www.autogidas...0126339804.html Dyzelis man aktualus del kuro kainos. Nejau tikrai galima seną automobilį perrinkti taip, kad jis dar labai ilgai tarnautų. Vistiek gi ir dalys sudėvėtos. Kėbulo juk naujo neuzdėsi. Man pacios masinos vaizdas nera svarbus. Svarbu, kad nebutu veliau bedu, ir bedu su technine apziura. 4u.gif Ir kad veztu smile.gif
Atsakyti
senas automobilis taip pat gerai gali tarnauti prižiūrimas ir daug, daug metų sėkmingai riedėti, juk detales perki naujas, pakabos, variklio ir t.t. Aišku, su kėbulu jau sudėtingai, reikia atidžiai žiūrėti, šitas nuorodoje tai tragiškas ir jau kiauru slenksčiu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 02, 15:23)
Taip pat norėjo mažiau vagiamų rolleyes.gif Taigi savo nesąmoningą posto supratimą ir neįsiskaitymą iki galo į visą mintį pasilikite sau rolleyes.gif

Aš puikiai įsiskaičiau, ko visiškai nepadarėte jūs.

Iki 15 kLt varguoliškos mašinos rimtų vagių iš esmės nedomina. Kam vogti kažkokią 10 metų senumo A3 už 15 kLt, kai galima įdėjus panašias pastangas pavogti poros metų senumo Q7 už daugiau nei 100 kLt? O kai vagiamas kažkoks nebrangus senukas dalims, tai paprastai imamos mašinos be apsaugos sistemų, laikomos nedėkingose vietose, nes tuo užsiima žemos kvalifikacijos vagys, neįstengiantys nugvelbti rimčiau apsaugotų automobilių (tiek brangių, tiek pigių).

Beje, vagiamiausių mašinų Lietuvoje tope karaliauja japoniškos mašinos, tad gal laikas būtų pamiršti visus tuos stereotipus, kad jei jau BMW, tai tuoj pavogs, kurą kibirais srėbs (nors šiaip BMW yra vieni ekonomiškiausių auto, jei nesižvalgyti į ypač galingus modelius), remontas kosmosą kainuos, o ją vairuojantis žmogus būtinai pavirs intelekto nesužalotu buduliu...
Atsakyti