Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit išsirinkti automobilį

QUOTE(adija5 @ 2013 04 10, 06:15)
Aš tai noriu paklaust apie Daewoo matiz 2004,jei kuri vairuojat.Matomumas irgi panašus,kaip su mano Opel corsa.Gal galit minusus pasakyt,nes pliusą ir pati žinau-man graži biggrin.gif Bet kaina tokia palyginus mažoka,tai kas ten jai blogai g.gif Man nuo taško iki taško davažiuot tik,ir kad kuo mažesnė būtų.Smartas atkrenta biggrin.gif

Neįtikėtinai pravažį, "gaji", ekonomiška ir dar keisčiau - talpi mašina. Blogumas - labai rūdyjanti.
Atsakyti
Sveiki, noreciau ir as pasidometi ka galvojat apie Ford Galaxy nuo 2000m automata dyzeliuka? Gal kas turit kokie pliusai ir minusai?

Siuo metu turim tiap pat Galaxy 98m. benzina, noretuma keisti masina kad butu dyzeliukas ir automatas tai galvojam apie tokia pat tik naujesniu metu smile.gif Noretusi taip pat septynvietes masinos. Man labai patinka dideles ir aukstos masinos, tad i mazutes kazkaip net neziurim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 09, 23:13)
Bergždžias reikalas kartoti jau n-tąjį kartą klausimus ir tikėtis atsakymų.

Beje, nieko neaiškindama ir visai rimtai paklausiau žinovo nuomonės apie jūsiškę. Atsakymas: "didesnio š... dar paieškoti reikia'. Veido išraiška daugiau užuojatą rodė. Dar paaiškinsiu, žmogus dažnai su panašiais klausimais susiduria ir tokios mašinos jau seniai nebe juokina.

Va tai tau...taip sakant-"se tau,boba,ir devintines"... blink.gif doh.gif demonstravot sitoki ismanyma apie auto,+ dar didesni ismanyma,kokiu auto privaletu vazineti visiskai tamstai nepazistamas zmogus...ir staiga prireike "zinovo" nuomones apie toki visiskai paprasta kaip dvi kapeikos opeliuka... lotuliukas.gif taigi ten viskas taip paprasta kad ir zinoti nera ko... lotuliukas.gif
Tai va dabar trumpai drutai atsakysiu i visus klausimus: masinas renkuosi isskirtinai pagal techninius parametrus ir savo poreikius-ne pagal isvaizda,ne pagal spalva,ne pagal forma ir tuo labiau ne pagal visokio plauko zinovu nuomone (vazinet su ja ir islaikyt reikes man,o ne "zinovams"),vnz.,auto turi visu 100-u proc. patenkinti mano poreikius ir nebuti kaprizinga,maniske siuos kriterijus atitinka...daugiau nematau prasmes tusciai rasineti,gero vakaro... 4u.gif
Atsakyti
Gerai kai žmogus patenkintas savo mašina. smile.gif Aš irgi visiškai patenkintas savąją. O diskutuoti reikia mandagiai, korektiškai ir draugiškai. smile.gif Tad jau vien dėl to nereiktų kritikuoti kitų žmonių turimų mašinų markių ir modelių, nes žmonės juk jas pasirinko todėl, kad tos automobilių markės ir modeliai jiems patinka. Tad viešai kritikuodami automobilio markę, kritikuojame ir žmogaus pasirinkimą kaip nevykusi. Tai žeidžia pašnekovą. Kas kita kai galima sukritikuoti kokią nors markę ar modelį iš savo patirties, bet ir čia reikia objektyvumo. Reikia, kad bent jau metus kasdien būtumei šia mašina važinėjęs, pats savo kailiu patyręs jos trūkumus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 15 balandžio 2013 - 18:53
Tai kiek suprantu niekas man nepatars? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklytė @ 2013 04 16, 21:04)
Tai kiek suprantu niekas man nepatars?  g.gif

As asmeniskai nepatarsiu(nes nemegstu dyzeliu-tiesiog charakteriai neatitinka rolleyes.gif ),bet gali pasidometi va cia-bus daugiau naudos,manau... ax.gif http://fordclub.lt/viewforum.php?f=47
Siaip su tokia,tik benzinu automatu esu vaziavusi,priekaba tampiau su ja,tai pati masina patiko-talpi ir manevringa,viduje erdves daug,seimai tikrai labai neblogas pasirinkimas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklytė @ 2013 04 10, 14:49)
Sveiki, noreciau ir as pasidometi ka galvojat apie Ford Galaxy nuo 2000m automata dyzeliuka? Gal kas turit kokie pliusai ir minusai?

Siuo metu turim tiap pat Galaxy 98m. benzina, noretuma keisti masina kad butu dyzeliukas ir automatas tai galvojam apie tokia pat tik naujesniu metu smile.gif Noretusi taip pat septynvietes masinos. Man labai patinka dideles ir aukstos masinos, tad i mazutes kazkaip net neziurim smile.gif

Jei turite Galaxy, tai kas jums dar geriau patars. Naujesnis modelis vargu ar bus kuo nors blogesnis už senąjį. Jau senai praėjo tie laikai kai dyzelinas buvo traktorių kuras, dabar su dyzeliniais varikliais automobiliai ir Lemano lenktynėse dalyvauja. Variklio garsas, vibracija sumažinta iki tol, kad nežinodamas dar turėsi pagalvoti koks tai variklis. Kuro įpurškimo sistema common rail vis tobulinama ir dinamika (trauka) dyzeliniai varikliai nenusileidžia benzininius, na o sąnaudos savaime suprantama mažesnės. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 18 balandžio 2013 - 11:00
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 04 18, 11:59)
Jei turite Galaxy, tai kas jums dar geriau patars. Naujesnis modelis vargu ar bus kuo nors blogesnis už senąjį. Jau senai praėjo tie laikai kai dyzelinas buvo traktorių kuras, dabar su dyzeliniais varikliais automobiliai ir Lemano lenktynėse dalyvauja. Variklio garsas, vibracija sumažinta iki tol, kad nežinodamas dar turėsi pagalvoti koks tai variklis. Kuro įpurškimo sistema common rail vis tobulinama ir dinamika (trauka) dyzeliniai varikliai nenusileidžia benzininius, na o sąnaudos savaime suprantama mažesnės.  smile.gif

va cia tai tikrai drinks_cheers.gif Atsisedus i nauja masina,nesuprasi-dyzelis ar benzinas,variklis dirba svelniai ir negirdimai,net pagal trauka nepajusi,traukia ne blogiau nei benzinas,ne taip,kaip su senutem-su uzlaikymu... ax.gif
Atsakyti
Ka manote apie Renault Twingo mechanine pavara, benzinini 2003 m. Vazineti uzmiestyje. Ne paciom gerom salygom. Ar manevringas?
Gali but galimybe isigyti patikima. Ar kas turi? Kokios silpnos vietos? Bijau to, kad jis jautrus kaip benzininis....Nenoriu pagesti ant sankryzos. Bet gal kaip tik man kaip pirmai masinai toks butu gerai - priverstu dar geriau ismokti, skirti pavaras biggrin.gif Elgtis su gazu. Dar klausimas ar jis labai taupus. Ir gal zinot, kas taupiau, ar benzininis ar dyzelinis? Kazkur skaiciau, kad benzininis, kiti sako, kad dyzelis del to geriau. Tai tas klausimas kabo vien del kuro. Butu dyzelinis, butu idealu g.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2013 05 06, 00:22)
Ka manote apie Renault Twingo mechanine pavara, benzinini 2003 m. Vazineti uzmiestyje. Ne paciom gerom salygom. Ar manevringas?
Gali but galimybe isigyti patikima. Ar kas turi? Kokios silpnos vietos? Bijau to, kad jis jautrus kaip benzininis....Nenoriu pagesti ant sankryzos. Bet gal kaip tik man kaip pirmai masinai toks butu gerai - priverstu dar geriau ismokti, skirti pavaras  biggrin.gif Elgtis su gazu. Dar klausimas ar jis labai taupus. Ir gal zinot, kas taupiau, ar benzininis ar dyzelinis? Kazkur skaiciau, kad benzininis, kiti sako, kad dyzelis del to geriau. Tai tas klausimas kabo vien del kuro. Butu dyzelinis, butu idealu g.gif

Kaip tik dukrai ieskau masinos uz mazdaug 1000lt...ziurinejomes ir twingo,bet man pasake,kad jos geriau neziuret,nes nekokie atsiliepimai-del ko konkreciai,nepasake...Sestadieni apziurinejome clio benzinine-nejautri visiskai,uzgesti,sakyciau,dar sugebeti reiketu,del manevringumo-fantastiskas,vietoj apsisuka (twingo taip pat-nelabai jos ten skiriasi).Del taupumo-sitos masinytes tikrai labai taupios,ypac dyzelines...bet mes tik benzino ieskom... ax.gif Del silpnu vietu,sakyciau,galima butu suzinoti renault forume...siaip pazistami jau ilga laika turi twingo,nezinau,benzinas ten ar dyzelis,bet nesiskundzia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 05 06, 20:37)
Kaip tik dukrai ieskau masinos uz mazdaug 1000lt...ziurinejomes ir twingo,bet man pasake,kad jos geriau neziuret,nes nekokie atsiliepimai-del ko konkreciai,nepasake...Sestadieni apziurinejome clio benzinine-nejautri visiskai,uzgesti,sakyciau,dar sugebeti reiketu,del manevringumo-fantastiskas,vietoj apsisuka (twingo taip pat-nelabai jos ten skiriasi).Del taupumo-sitos masinytes tikrai labai taupios,ypac dyzelines...bet mes tik benzino ieskom... ax.gif  Del silpnu vietu,sakyciau,galima butu suzinoti renault forume...siaip pazistami jau ilga laika turi twingo,nezinau,benzinas ten ar dyzelis,bet nesiskundzia... ax.gif

Tai va, tas zmgus is kurio pirkciau net nenori jos parduot, bet reikia, nes tapo per maza. Kazin kodel tie atsiliepimai nekokie. O kodel tik benzino ieskot? Ar uz 1000 lt tikrai galima rasti normalia? g.gif g.gif g.gif kad paskui vaziuojant nebyretu ir kas menesi nereiktu daliu keist. As irgi uz tiek noreciau, bet jei normali butu. Tas twingo kainuotu daugiau.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2013 05 06, 21:34)
Tai va, tas zmgus is kurio pirkciau net nenori jos parduot, bet reikia, nes tapo per maza. Kazin kodel tie atsiliepimai nekokie. O kodel tik benzino ieskot? Ar uz 1000 lt tikrai galima rasti normalia?  g.gif  g.gif  g.gif kad paskui vaziuojant nebyretu ir kas menesi nereiktu daliu keist. As irgi uz tiek noreciau, bet jei normali butu.  Tas twingo kainuotu daugiau.

Benzino ieskau-nes nemegstu dyzelio,o ir,jei kas su varikliu-remontas pigesnis...bet dyzelis taupesnis...Normalia galima rasti,aisku,reikia ziureti,ir nusiteikti dar bent 1000 minimum investuoti-geru masinu niekas nepardavineja uz tokia kaina,buna,pasitaiko vienetiniai variantai,bet paprastai jos parduodamos tik pasirodzius skelbimui...daugelis savininku nepasako apie visokius "sliekus",uztat reikia nuvaziavus atidziai apsiziureti...Bet jei masina gera ir tvarkinga,o parduodama tik del to kad nebereikalinga-tai sakyciau,visai verta pasiimti...apie tuos atsiliepimus-tai nieko tikro nezinau,persakau,ka man sake-gal tai ir netiesa,nes,sakau,pazistami n metu vazineja ir nesiskundzia...labai taupi masinyte... smile.gif O kaina tai dazniausiai nuo metu ir nuvaziuoto kilometrazo priklauso-mano masinos rinkos verte,pvz.,1500-2000 tukst.,o realiai pagal technine bukle ji gerokai daugiau verta,tai va tokiu ir pardavineti neapsimoka... ax.gif
Atsakyti