Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit išsirinkti automobilį

QUOTE(denaxa @ 2013 05 06, 22:24)
Benzino ieskau-nes nemegstu dyzelio,o ir,jei kas su varikliu-remontas pigesnis...bet dyzelis taupesnis...Normalia galima rasti,aisku,reikia ziureti,ir nusiteikti dar bent 1000 minimum investuoti-geru masinu niekas nepardavineja uz tokia kaina,buna,pasitaiko vienetiniai variantai,bet paprastai jos parduodamos tik pasirodzius skelbimui...daugelis savininku nepasako apie visokius "sliekus",uztat reikia nuvaziavus atidziai apsiziureti...Bet jei masina gera ir tvarkinga,o parduodama tik del to kad nebereikalinga-tai sakyciau,visai verta pasiimti...apie tuos atsiliepimus-tai nieko tikro nezinau,persakau,ka man sake-gal tai ir netiesa,nes,sakau,pazistami n metu vazineja ir nesiskundzia...labai taupi masinyte... smile.gif O kaina tai dazniausiai nuo metu ir nuvaziuoto kilometrazo priklauso-mano masinos rinkos verte,pvz.,1500-2000 tukst.,o realiai pagal technine bukle ji gerokai daugiau verta,tai va tokiu ir pardavineti neapsimoka... ax.gif

Man del taupumo dyzelis ir aktualus. Bei del jautrumo. O kaip manote apie tokia galimybe pakeisti benzinini i dyzelini varikli. Butent to twingo smile.gif Tai va, kad perkant masina gali reikt daug investuot, jei lb pigiai. Poto niekam jos nebus galima parduot truputi ja pavazinejus. Gerai, jei mokat atidziai apizuret. Ne kiekvienas ir vyras supranta. Bet pigi masina pradedanciam delto geriau, nes jei kas, jei i koki griovi ivarai, ne taip gaila butu, negu naujos. smile.gif
Atsakyti
Bandykite žiūrėti kokiais važinėja TAxi automobiliai, va Jums ir atsakymas smile.gif. Ten žmonės mašinas patikrinę važinėdami kiekvieną dieną smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2013 05 07, 17:23)
Man del taupumo dyzelis ir aktualus. Bei del jautrumo. O kaip manote apie tokia galimybe pakeisti benzinini i dyzelini varikli. Butent to twingo  smile.gif Tai va, kad perkant masina gali reikt daug investuot, jei lb pigiai. Poto niekam jos nebus galima parduot truputi ja pavazinejus. Gerai, jei mokat atidziai apizuret. Ne kiekvienas ir vyras supranta. Bet pigi masina pradedanciam delto geriau, nes jei kas, jei i koki griovi ivarai, ne taip gaila butu, negu naujos.  smile.gif

Pakeisti varikli...cia jau pigiau butu kita masina nusipirkti...+TA nepraeitum,ekspertizes ir t. t...ko gero,pigiau butu is salono pasiimti... lotuliukas.gif bet tai kuo blogai benzininis variklis? As tai tik vienus pliusus matau-benzininiai maziau kaprizingi,atsparesni,remontas pigesnis nei dyzeliniu...na,kokiu litru daugiau valgys...o kad jautrus-nu mitas cia...va regitroje yra du tokie golfai,dyzeliniai-o jautrumas toks,kad zmogus su n metu stazo atsisedes gesta ir nesugeba is vietos pajudeti... ax.gif
O del apziurejimo-nelabai ten ka ir apziuresi,jei ant duobes nera galimybes uzsivaryt...bendrais bruozais tik... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 05 08, 11:59)
Pakeisti varikli...cia jau pigiau butu kita masina nusipirkti...+TA nepraeitum,ekspertizes ir t. t...ko gero,pigiau butu is salono pasiimti... lotuliukas.gif  bet tai kuo blogai benzininis variklis? As tai tik vienus pliusus matau-benzininiai maziau kaprizingi,atsparesni,remontas pigesnis nei dyzeliniu...na,kokiu litru daugiau valgys...o kad jautrus-nu mitas cia...va regitroje yra du tokie golfai,dyzeliniai-o jautrumas toks,kad zmogus su n metu stazo atsisedes gesta ir nesugeba is vietos pajudeti... ax.gif
O del apziurejimo-nelabai ten ka ir apziuresi,jei ant duobes nera galimybes uzsivaryt...bendrais bruozais tik... doh.gif

Tai butent del to valgymo didesnio. Dyzelis man butu geriau, nes dyzelis pigesnis. Del jautrumo - su ta masina reikia pramokti vazineti. Kai kam po dyzelio zinau buvo su ta masina sunku. O ta regitrini as pati buvau gavus. Irgi sunku ir negerai vaziuoti buvo.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2013 05 08, 17:15)
Tai butent del to valgymo didesnio. Dyzelis man butu geriau, nes dyzelis pigesnis. Del jautrumo - su ta masina reikia pramokti vazineti. Kai kam po dyzelio zinau buvo su ta masina sunku. O ta regitrini as pati buvau gavus. Irgi  sunku ir negerai vaziuoti buvo.

tas regitrinis simta kartu baisesnis uz bet kokia benzinine... lotuliukas.gif jei vienas is tu gestanciu buvo papuoles... ax.gif tai jei su tuo pavaziavai-bet kokia benzinine neturetu buti baisi...del pramokimo-prie bet kokios masinos reikia prisitaikyti,visos skirtingos,dvieju vienodu nera...tai,sakyciau,jei yra tinkamas variantas,ir jei tik tokios bedos-gal vertetu ir apie benzina pagalvot? g.gif Na,as nepersu,cia tik mano nuomone,tiesiog man prie charakterio benzinas labiau limpa-pirma turejau dyzeline,daugiau nenoriu-iskaitant ir remonto kainas,ir visa kita...brrr... ax.gif
Atsakyti
mėnuli, kiek tu ketini per mėnesį suvažinėti, kad dėl taupumo tą dyzelį renkiesi? kiek skaičiau, tai dyzelis gaunasi taupiau tik jei važinėjama tikrai daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 05 09, 07:51)
mėnuli, kiek tu ketini per mėnesį suvažinėti, kad dėl taupumo tą dyzelį renkiesi? kiek skaičiau, tai dyzelis gaunasi taupiau tik jei važinėjama tikrai daug  g.gif

Ketinu nors karta savaiteje tikrai, nelabai tolimus atstumus. Bet tolimesnius, nei gyvenant mieste. Reiktu vazineti daugiau zvyrkeliais ir panasiai. Is pradziu reikes mokytis. Mieste isvis bijosiu blush2.gif . Beto dyzelio visokio yra, pigesnio ir brangesnio. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ka manote apie FORD KA? Mastau apie masinyte, bet reik labai pigios ir kad ne labai senu metu butu( ta prasme nuo 2000), normaliai atrodytu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 10 gegužės 2013 - 18:52
Sveikos, gal yra kokių nuomonių apie Opel Tigra rodos 1996m. Aišku, ne nauja, bet puikios būklės. Odinis salonas, rūdžių nėra niekur, rida nedidelė, technikinę prieš mėnesį praėjo. Kaina baisiai viliojanti 2800Lt su dviem padangų komplektais po vieną sezoną naudotais (per 2metus, tarp technikinių buvo nuvažiuoti 9000km. tai padangos kaip naujos)... g.gif
Naujesnės tėtis nelabai nori pirkt, kaip pirmos mašinos, nes esu tik išsilaikiusi teises. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 10 gegužės 2013 - 19:12
Labas mergaites smile.gif
kaip manot ar verta apziuret? wub.gif
http://www.autogidas...0125240627.html
Atsakyti
Sveiki, gal kas vazineja su Grand Espace nuo 2000m , norim 7 vietu seimai, tai apsistojom ties tokia masinyte... kokie pliusai, minusai.
Atsakyti
Kaip jums Toyota Yaris, automatas?
Atsakyti