QUOTE(LokysL @ 2013 03 13, 11:43)
O tai draugei patiko tai kas buvo padaryta ar nenorejo pripazinti? Nes jei patiko tai gali buti kr atvirkscias variantas, ji atejus pas jus galetu pagalvoti na geriau jau jie butu dizaineri samde nes nebutinai jusu interjeras jai patiks. Nes daznai buna taip kad kai ateina draugai i ijurtuves tai prasideda:. O as tai buciau dares taip or taip. O as buciau dares kitaip. Bet as nuejes pas juos ta pati pasakyciau. Esme tokia kad rezultatas galutinis tenkintu uzsakovo porekkius nors jei tas dizaineris esi tu pats sau.
As jau zinau kiek lakko trunka ishsirinkti plyteles kai tu nezinai ko nori ir kai reikia ieskoti pagal situacija ir vazineti po visas parduotuves is eiles, o i tai ieina ne tik plyteles. Ar jus viliene jau zinojot ka kur pirkti is pirmo karto tik ieje i parduotuve ar pries tai ilgai ieskojot?
draugė prisipažino, kad ji bijojo "nusisvaigt", o "nusisvaigo dizainerė... ne visas butas, bet yra momentų.
vilienė gali parodyt didelę užrašų knygelę suskirstyta namo temomis: šviestuvai, plytelės, virtuvė, vaikų kambarys i tt. ir krūvą nuosavų interjero žurnalų, tokią pačią skolintų ir nnn val praleistų internete. po interneto sekė išsirinktų pažymėtų objektų lankymas/apžiūra. plytelių firmą radau internetu, važiuodama pirkt žinojau kokių spalvų ieškau. tiesą pasakius, visas buto spalvas žinojau iki daiktų ieškojimo, tas man labai padėjo ieškant tapetų ar dažų. beveik visas firmas pirma radau internetu. tik baldininkus pažinojau asmeniškai, dizainerė parodė ką jie daro ir man patiko. vienintelis kas mums buvo rekomenduota -
jbn DURYS... tai vat jų ir neturim..
v.
Papildyta:
QUOTE(Kistina @ 2013 03 13, 16:44)
Sveiki,
jeigu žmogus turi fantaziją, noro ir laiko, jis tikrai yra pajėgus pats susikurti norimą interjerą. Dabar yra visos galimybės susirasti internete pamokėles kaip derinti spalvas, formas ir kt. dalykus.
Buvau ir aš "užsiskiedus" samdyti dizainerį, bet vyras liepė taupyt pinigus

Juolab dabartinis mūsų buto dizainas visiems labai patinka, manau, ir su namu susitvarkysim patys.
aš kai įrengėm namą nuėjau į vienas pamokėles. neišlankiau visų, nes buvo neįdomu, nes man patirta jau, žinoma iš praktikos. bet ten buvo mergaičių, kurios tikėjo, kad po tų kursų jos bus dizainerės ir turės klientų....
v.
Papildyta:
QUOTE(DEU @ 2013 03 13, 11:41)
Ta proga reikėtų kažkaip ir man prisijungimą susiorganizuot.
Ką ten priminkit reikia padaryt. Skerdžiu kiaulę, verdu samanės bidoną...
taip, būtent taip ir reikia su senbuviais pradėt, nuo grunto - ta prasme nuo to bidoninio grunto

paskui reikia šokti sirtaki

bet jūs nenusigaskite, jei gruntas būna geras, iki sirtakio neprieinama , nors.... paskutinis meetas buvo su šokiais
v.