Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS - 6, Statybos Kaune

As jau zinau kiek lakko trunka ishsirinkti plyteles kai tu nezinai ko nori ir kai reikia ieskoti pagal situacija ir vazineti po visas parduotuves is eiles, o i tai ieina ne tik plyteles. Ar jus viliene jau zinojot ka kur pirkti is pirmo karto tik ieje i parduotuve ar pries tai ilgai ieskojot?
[/quote]

Kad jau tokia didelė diskusija aš irgi, jei galima įsiterpsiu ax.gif
Pasakysiu iš savo darbo patirties, kaip ir dizainerių, taip ir klientų yra pačių įvairiausių. Su vienu sunku, su kitu lengva, o su trečiu reikia ne tik kantrybės, bet ir labai svarių argumentų, nes negali žmogui diktuoti, tu daryk taip ir ne kitaip, ypač jei matai, kad bus negerai, o klientas labai jau nori. O ir iškritikuot kliento mintis negali. Tiesiog ieškai, siūlai sprendimus kad abi pusės rezultatu liktų patenkintos. Dizaineris galvoje mato galutinį varijantą, o paprastam žmogui sunku į sivaizduoti. Bet tam ir yra vizualizacijos. Tuomet kaip gali nepatikti galutinis rezultatas? Juk kartais, yra tekę pateikti net kelioka virtuvės, vonios kambario varijantų, kol atsirado tas pats originaliausias, išieškotas ir pagal kišenę. Keitėsi ne tik išdėstymas, bet ir spalvos, medžiagos. Aš visada pabrėžiu: svarbiausia kuriant interjerą yra diskusija, bedravimas. Klientas turi tavim pasitikėti ir nebijoti reikšti savo minčių, norų ir pageidavimų. Turi būti abipusis supratimas. O tada ir į įkurtuves esi kviečiamas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimvyde1: 13 kovo 2013 - 15:27
Sveiki,

jeigu žmogus turi fantaziją, noro ir laiko, jis tikrai yra pajėgus pats susikurti norimą interjerą. Dabar yra visos galimybės susirasti internete pamokėles kaip derinti spalvas, formas ir kt. dalykus. ax.gif
Buvau ir aš "užsiskiedus" samdyti dizainerį, bet vyras liepė taupyt pinigus biggrin.gif Juolab dabartinis mūsų buto dizainas visiems labai patinka, manau, ir su namu susitvarkysim patys. rolleyes.gif

Atsakyti
Tyla.

Gal vyksta SM pietus? lotuliukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(DEU @ 2013 03 13, 11:41)
Ta proga reikėtų kažkaip ir man prisijungimą susiorganizuot.
Ką ten priminkit reikia padaryt. Skerdžiu kiaulę, verdu samanės bidoną...

O tai cia dar kazkur prisijungt reikia? As cia issivepes laukiu nesulaukiu... lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Rimvyde1,2013 03 13, 16:24]
As jau zinau kiek lakko trunka ishsirinkti plyteles kai tu nezinai ko nori ir kai reikia ieskoti pagal situacija ir vazineti po visas parduotuves is eiles, o i tai ieina ne tik plyteles. Ar jus viliene jau zinojot ka kur pirkti is pirmo karto tik ieje i parduotuve ar pries tai ilgai ieskojot?
[/quote]
Kad jau tokia didelė diskusija aš irgi, jei galima įsiterpsiu ax.gif
Pasakysiu iš savo darbo patirties, kaip ir dizainerių, taip ir klientų yra pačių įvairiausių. Su vienu sunku, su kitu lengva, o su trečiu reikia ne tik kantrybės, bet ir labai svarių argumentų, nes negali žmogui diktuoti, tu daryk taip ir ne kitaip, ypač jei matai, kad bus negerai, o klientas labai jau nori. O ir iškritikuot kliento mintis negali. Tiesiog ieškai, siūlai sprendimus kad abi pusės rezultatu liktų patenkintos. Dizaineris galvoje mato galutinį varijantą, o paprastam žmogui sunku į sivaizduoti. Bet tam ir yra vizualizacijos. Tuomet kaip gali nepatikti galutinis rezultatas? Juk kartais, yra tekę pateikti net kelioka virtuvės, vonios kambario varijantų, kol atsirado tas pats originaliausias, išieškotas ir pagal kišenę. Keitėsi ne tik išdėstymas, bet ir spalvos, medžiagos. Aš visada pabrėžiu: svarbiausia kuriant interjerą yra diskusija, bedravimas. Klientas turi tavim pasitikėti ir nebijoti reikšti savo minčių, norų ir pageidavimų. Turi būti abipusis supratimas. O tada ir į įkurtuves esi kviečiamas 4u.gif
[/quote]
pritariu
Papildyta:
QUOTE(Kistina @ 2013 03 13, 16:44)
Sveiki,

jeigu žmogus turi fantaziją, noro ir laiko, jis tikrai yra pajėgus pats susikurti norimą interjerą. Dabar yra visos galimybės susirasti internete pamokėles kaip derinti spalvas, formas ir kt. dalykus.  ax.gif
Buvau ir aš "užsiskiedus" samdyti dizainerį, bet vyras liepė taupyt pinigus  biggrin.gif Juolab dabartinis mūsų buto dizainas visiems labai patinka, manau, ir su namu susitvarkysim patys.  rolleyes.gif

tai va trys kriterijai: laikas, noras ir fantazija. O jus bute reonta patys daret? Name patys viska darysit?npamatus liesit, grindis betonuosit ir t.t Nes visa ta galima pasidaryti turint laiko, noro, ir internete informacijos dar daugiau nei apie tai kaip kurti interjera ir sutaupysit tikrai 10 kartu daugiau nei isleisit ant interjero projekto. O jei patys nebetonuosit, nedarysit pamatu tai prasom argumentus i studija kodel to nedarysit patys? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(madwifi @ 2013 03 13, 11:52)
jai jau apie dizaina eina kalba - va siandei uzmaciau gera ideja laiptams

ta lova ten su ratukais gera, jei ji neturi stabdziu tai ja per baliu butu pavojinga laikyti ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2013 03 13, 19:23)
tai va trys kriterijai: laikas, noras ir fantazija. O jus bute reonta patys daret? Name patys viska darysit?npamatus liesit, grindis betonuosit ir t.t Nes visa ta galima pasidaryti turint laiko, noro, ir internete informacijos dar daugiau nei apie tai kaip kurti interjera ir sutaupysit tikrai 10 kartu daugiau nei isleisit ant interjero projekto. O jei patys nebetonuosit, nedarysit pamatu tai prasom argumentus i studija kodel to nedarysit patys?  4u.gif

Lokys, skirkim intelektualine veikla, kuri susijusi tiesiogiia su gyvenimo komfortu, ir betono liejima. Antra, kaip pamatuoti betono isliejima, visi zino, kaip ivertinti sukurta dizaina, neisigilinus i pati kurimo procesa - as nezinau.

Problema net ne tame, ka jie ima 100 lt / kv, problema, kad labai retai atsakingai tai padaro. CIa mano atveju. Aisku, del to namas nesugrius.

P.S. Siandien buvau Kauno dujose. Tai mokestis uz prisijungima prie tinklu, kai yra dezute sklype - 1100 lt. Kainuos dar ivedimas fizinis. Siaip idomu, parasiau prasyma, tai dujos bus ivestos tik 09.01
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 13 kovo 2013 - 20:02
QUOTE(LokysL @ 2013 03 13, 19:23)
ta lova ten su ratukais gera, jei ji neturi stabdziu tai ja per baliu butu pavojinga laikyti ten smile.gif

tai kokie tie japonai baliaunykai - gal po antpirsti kita siltos sakes ir ikala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2013 03 13, 20:23)

tai va trys kriterijai: laikas, noras ir fantazija. O jus bute reonta patys daret? Name patys viska darysit?npamatus liesit, grindis betonuosit ir t.t Nes visa ta galima pasidaryti turint laiko, noro, ir internete informacijos dar daugiau nei apie tai kaip kurti interjera ir sutaupysit tikrai 10 kartu daugiau nei isleisit ant interjero projekto. O jei patys nebetonuosit, nedarysit pamatu tai prasom argumentus i studija kodel to nedarysit patys?  4u.gif

Ne, remonto mes patys nedarėm, bet rinkom spalvas, medžiagas ir derinom tarpusavy. Name darysim tam tikrus darbus, kas bus mūsų jėgom. Pvz., vyras planuoja išsivedžioti elektrą. Nes jau yra tai daręs tėvų name. Gal apsišiltinsim. Bet visko nuo A iki Z tikrai nedarysim dėl labai paprastos priežasties - nėra įgūdžių. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2013 03 13, 11:43)
O tai draugei patiko tai kas buvo padaryta ar nenorejo pripazinti? Nes jei patiko tai gali buti kr atvirkscias variantas, ji atejus pas jus galetu pagalvoti  na geriau jau jie butu dizaineri samde nes nebutinai jusu interjeras jai patiks. Nes daznai buna taip kad kai ateina draugai i ijurtuves tai prasideda:. O as tai buciau dares taip or taip. O as buciau dares kitaip.  Bet as nuejes pas juos ta pati pasakyciau. Esme tokia kad rezultatas galutinis tenkintu uzsakovo porekkius nors jei tas dizaineris esi tu pats sau.

draugė prisipažino, kad ji bijojo "nusisvaigt", o "nusisvaigo dizainerė... ne visas butas, bet yra momentų.

vilienė gali parodyt didelę užrašų knygelę suskirstyta namo temomis: šviestuvai, plytelės, virtuvė, vaikų kambarys i tt. ir krūvą nuosavų interjero žurnalų, tokią pačią skolintų ir nnn val praleistų internete. po interneto sekė išsirinktų pažymėtų objektų lankymas/apžiūra. plytelių firmą radau internetu, važiuodama pirkt žinojau kokių spalvų ieškau. tiesą pasakius, visas buto spalvas žinojau iki daiktų ieškojimo, tas man labai padėjo ieškant tapetų ar dažų. beveik visas firmas pirma radau internetu. tik baldininkus pažinojau asmeniškai, dizainerė parodė ką jie daro ir man patiko. vienintelis kas mums buvo rekomenduota - jbn DURYS... tai vat jų ir neturim..

v.

Papildyta:
QUOTE(Kistina @ 2013 03 13, 16:44)
Sveiki,

jeigu žmogus turi fantaziją, noro ir laiko, jis tikrai yra pajėgus pats susikurti norimą interjerą. Dabar yra visos galimybės susirasti internete pamokėles kaip derinti spalvas, formas ir kt. dalykus.  ax.gif
Buvau ir aš "užsiskiedus" samdyti dizainerį, bet vyras liepė taupyt pinigus  biggrin.gif Juolab dabartinis mūsų buto dizainas visiems labai patinka, manau, ir su namu susitvarkysim patys.  rolleyes.gif

aš kai įrengėm namą nuėjau į vienas pamokėles. neišlankiau visų, nes buvo neįdomu, nes man patirta jau, žinoma iš praktikos. bet ten buvo mergaičių, kurios tikėjo, kad po tų kursų jos bus dizainerės ir turės klientų....

v.
Papildyta:
QUOTE(DEU @ 2013 03 13, 11:41)
Ta proga reikėtų kažkaip ir man prisijungimą susiorganizuot.
Ką ten priminkit reikia padaryt. Skerdžiu kiaulę, verdu samanės bidoną...

taip, būtent taip ir reikia su senbuviais pradėt, nuo grunto - ta prasme nuo to bidoninio grunto lotuliukas.gif paskui reikia šokti sirtaki 4u.gif bet jūs nenusigaskite, jei gruntas būna geras, iki sirtakio neprieinama , nors.... paskutinis meetas buvo su šokiais thumbup.gif

v.

Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2013 03 13, 10:52)
jai jau apie dizaina eina kalba - va siandei uzmaciau gera ideja laiptams

Labai patiko, jai tai buciau atrades anksciau butinai buciau pritaikes smile.gif

Kam tie dizaineriai, ivedu i google contemporary house arba modern minimalistic design ir ideju kiek nori.. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(aiskauda @ 2013 03 13, 20:11)
O tai cia dar kazkur prisijungt reikia? As cia issivepes laukiu nesulaukiu... lotuliukas.gif

Yra keliolika prisijungimo būdų, (sudalyvauti, susikviesti, iškepti, pamušinėti, pamatus padėti užpilti... t.t.) biggrin.gif Laukti nepadės..
Atsakyti
Laba visiems,
matau daug naujų forumiečių bigsmile.gif thumbup.gif
QUOTE(Vilienė @ 2013 03 13, 21:20)

vilienė gali parodyt didelę užrašų knygelę suskirstyta namo temomis: šviestuvai, plytelės, virtuvė, vaikų kambarys i tt. ir krūvą nuosavų interjero žurnalų, tokią pačią skolintų ir nnn  val praleistų internete. po interneto sekė išsirinktų pažymėtų objektų lankymas/apžiūra. plytelių firmą radau internetu, važiuodama pirkt žinojau kokių spalvų ieškau. tiesą pasakius, visas buto spalvas žinojau iki daiktų ieškojimo, tas man labai padėjo ieškant tapetų ar dažų. beveik visas firmas pirma radau internetu. tik baldininkus pažinojau asmeniškai, dizainerė parodė ką jie daro ir man patiko. vienintelis kas mums buvo rekomenduota - jbn DURYS... tai vat jų ir neturim..

v.

v. gerbiu Jus už tokį DIDELĮ darbą. Puiku, kai žmogus turi gyslelę ir yra "prie meno". Jei neturi tokio polinkio, belieka samdyt dizainerį arba pačiam mažiausiai pusmetį ieškoti info, atsirinkinėti ir susidėlioti interjerą. Ir tai, dar nebūsi tikras, ar tai galutinis variantas g.gif
Naujam name jau turim laiptus, už poros dienų turėsim sumontuotas vidines duris. Belieka išsirinkti tinkamus dažus, spalvas, imti teptuką į rankas ir dažyti dažyti dažyti biggrin.gif Ai, dar užsiiminėju namo pridavimu. Sakiau, nesvarbu kiek ir ko bus padaryta naujame name, bet vasarą jau gyvensim ten. cool.gif
Beje, ką blogo galit pasakyti apie įtempiamas lubas. Atrodo Robertinas125 ar KJKG yra sakę, kad musių po jomis prilenda ir paskui matosi per lubas. Gal kas galit daugiau apie jas pasisakyti arba kokią nuorodą įmesti pasiskaitymui.
Atsakyti